Eto ta ti je kombinacija super.
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Haha meni 50 minutatuzlak1212 wrote: 29 Aug 2020, 15:20 Joj vama iz Sarajeva i more i Sava i Una 2-3h autom
Mi o moru kad razmisljamo to su visinske visesedmicne pripreme

Al jbg od ovog Minhena daleko kuca

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
zato treba imati tog momka... plus da ti nosi stvari iz lidla

Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Naravno.. da zagrije u ovim hladnim danima koje dolaze i za lidl pogotovo

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49162 times
- Been thanked: 8751 times
Zar i u otoj nemackoj nestaje vode?Merlin246 wrote: 30 Aug 2020, 09:55Naravno.. da zagrije u ovim hladnim danima koje dolaze i za lidl pogotovoNestalo mi vode evo, i kako ja sama da dovucem kistru,pa ja bi umrla do stana
![]()

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Nije nestalo vode ima iz cesme

Al meni je nekako ta voda puna kamenca ne mogu je piti

A kazu da je dobra ta voda al opet ja kad prokuham vodu vidim koliko ima kamenca u njoj
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Cuj ima kamenca pa se ne more pit. Nisi ves masina da ti smeta kamenac

Dje sam ja pio vode dobro je pa nisam obnevidio od svega i svacega

- greeneyes
- Hadžija
Vise nikad se necu vracati kasno.. Sinoc bilo negdje oko 1 i sestra i ja izasle iz ubana i idemo do stana kad neko bijelo auto zakoci pored nas al sreca bile smo odmaknute dosta.. Cini mi se da su dvojica bila naprijed. I mi nastavile dalje auto je stalo ispred i ceka.. Mi prosle to mjesto oni su prosli ispred nas skrenuli za skretanje da bi se okrenuli i opet se vrate..
I mi nastavile ici i bio je jos neki par na drugoj strani ceste, sva sreca. I prijedjemo na drugu stranu ceste do tog para.. I produzili su dalje onda jer su morali jer je semafor bio ispred
Ja ne znam stvarno jel ja ne trebam vise nikako izlaziti il policiji da kazem al opet sta tu moze policija al brate sad kad izlazim navecer vec se sikiram kako cu se vratiti do stana
I mi nastavile ici i bio je jos neki par na drugoj strani ceste, sva sreca. I prijedjemo na drugu stranu ceste do tog para.. I produzili su dalje onda jer su morali jer je semafor bio ispred

Ja ne znam stvarno jel ja ne trebam vise nikako izlaziti il policiji da kazem al opet sta tu moze policija al brate sad kad izlazim navecer vec se sikiram kako cu se vratiti do stana

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Pa to su vec neka doba 
Jakako da je opasno

Jakako da je opasno

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Ja volim sparovu svijetloplavu, blago gazirana...

I u neumu je voda sranje, nisam nista gore sa cesme popila... i onda skontam da svaki market prodaje kanistere 5l vode da razlogom
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Cuj neka doba pola 1.. Nisu to neka doba

Al kako se lik furao i izivljavao s autom kao da je namjerno htio da zatrasi nas

Il je promovirao auto

Ma meni svejedno koja je samo da nema sode jer mi grlo osjetljivo odmah promuknem cim malo sode imavrhbosnica wrote: 30 Aug 2020, 10:26Ja volim sparovu svijetloplavu, blago gazirana...Merlin246 wrote: 30 Aug 2020, 09:59
Nije nestalo vode ima iz cesme![]()
Al meni je nekako ta voda puna kamenca ne mogu je piti![]()
A kazu da je dobra ta voda al opet ja kad prokuham vodu vidim koliko ima kamenca u njoj![]()
I u neumu je voda sranje, nisam nista gore sa cesme popila... i onda skontam da svaki market prodaje kanistere 5l vode da razlogom
Zdravija je sigurno i nema kamenca a ova bas ima puno
- greeneyes
- Hadžija
Vidi, pocela i ona razmisljatiMerlin246 wrote: 30 Aug 2020, 10:08 Vise nikad se necu vracati kasno.. Sinoc bilo negdje oko 1 i sestra i ja izasle iz ubana i idemo do stana kad neko bijelo auto zakoci pored nas al sreca bile smo odmaknute dosta.. Cini mi se da su dvojica bila naprijed. I mi nastavile dalje auto je stalo ispred i ceka.. Mi prosle to mjesto oni su prosli ispred nas skrenuli za skretanje da bi se okrenuli i opet se vrate..
I mi nastavile ici i bio je jos neki par na drugoj strani ceste, sva sreca. I prijedjemo na drugu stranu ceste do tog para.. I produzili su dalje onda jer su morali jer je semafor bio ispred![]()
Ja ne znam stvarno jel ja ne trebam vise nikako izlaziti il policiji da kazem al opet sta tu moze policija al brate sad kad izlazim navecer vec se sikiram kako cu se vratiti do stana![]()

Samo sabura
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 610 times
- Been thanked: 931 times
A braca i ocevi kad opominju onda su budale a vi sve znateMerlin246 wrote: 30 Aug 2020, 10:08 Vise nikad se necu vracati kasno.. Sinoc bilo negdje oko 1 i sestra i ja izasle iz ubana i idemo do stana kad neko bijelo auto zakoci pored nas al sreca bile smo odmaknute dosta.. Cini mi se da su dvojica bila naprijed. I mi nastavile dalje auto je stalo ispred i ceka.. Mi prosle to mjesto oni su prosli ispred nas skrenuli za skretanje da bi se okrenuli i opet se vrate..
I mi nastavile ici i bio je jos neki par na drugoj strani ceste, sva sreca. I prijedjemo na drugu stranu ceste do tog para.. I produzili su dalje onda jer su morali jer je semafor bio ispred![]()
Ja ne znam stvarno jel ja ne trebam vise nikako izlaziti il policiji da kazem al opet sta tu moze policija al brate sad kad izlazim navecer vec se sikiram kako cu se vratiti do stana![]()

Nek ti nije nista bilo

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Nemas sta reci policiji... auto pored mene usporilo i gledali me?! Nije bilo nista...
daa.. ali ja ne mogu da se zatvorim u stan i da izlazim samo do 6 popodne.. Meni to nije normalno.. Normalno da cu nekada izaci u grad i ostati malo duzevrhbosnica wrote: 30 Aug 2020, 10:47 Nemas sta reci policiji... auto pored mene usporilo i gledali me?! Nije bilo nista...