Ja bih ti izabro kockaste a ako ne kockaste onda okrugle al da nisu ovako siroke ko ove nego vise ko na onoj slici što si gore postavila.. I malo manje od ovih. Boja mi valja ova, moze i smedja a možda bih cak i sa bijelom probo.
Zajebana situacija
Moderator: Krokodil Behko

Ja nekad tako pomislim, nekad da je duguljasto, nekad da je cetvrtastoNora Ibsenova wrote: 04 Jan 2020, 13:56 Ovalno, ja bi rekla.
Uostalom, odeš i pitaš u optici za neke preporuke.
Ja sam jednom tako čekala prijateljicu iz dosade ušla u optiku i žena mi daje neki ljubičasti okvir, ja je gledam k'o da je luda, gdje ću to stavit na lice. Kad sam probala, zaljubila se, da sam imala para k'o što ih nikad nemam, kupila bih odma.![]()

Cek odoh naci nesto na fb.Mislim da imam.Duminjo wrote: 04 Jan 2020, 13:57 Snimio sam te da imam
Ja bih ti izabro kockaste a ako ne kockaste onda okrugle al da nisu ovako siroke ko ove nego vise ko na onoj slici što si gore postavila.. I malo manje od ovih. Boja mi valja ova, moze i smedja a možda bih cak i sa bijelom probo.
Zajebana situacija
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
spacebound wrote: 04 Jan 2020, 13:53 Evo, nadjoh sliku bez filtera i gluposti, sama na slici, ravno slikano.Kojeg mi je oblika lice nagradno je pitanje
Trokutasto.
Čupaš li obrve?

meščini da ti je izduženo.spacebound wrote: 04 Jan 2020, 13:53 Evo, nadjoh sliku bez filtera i gluposti, sama na slici, ravno slikano.Kojeg mi je oblika lice nagradno je pitanje
![]()

Zizi wrote: 04 Jan 2020, 14:00Da, od 15e godinespacebound wrote: 04 Jan 2020, 13:53 Evo, nadjoh sliku bez filtera i gluposti, sama na slici, ravno slikano.Kojeg mi je oblika lice nagradno je pitanje
Trokutasto.
Čupaš li obrve?
Dumi, evo, ovakve sam nosila dugo godina, samo kupim nove, ali skoro iste.A tada sam imala i drugacije lice, sire, ne pitaj kako, ali promije ilo se kad sam rodila prvi put

Pa šta im fali, baš su kul

Sad razumijes moje muke, jedna kaze duguljasto, druga ovalno, treca trokutastolejlamo wrote: 04 Jan 2020, 14:05meščini da ti je izduženo.spacebound wrote: 04 Jan 2020, 13:53 Evo, nadjoh sliku bez filtera i gluposti, sama na slici, ravno slikano.Kojeg mi je oblika lice nagradno je pitanje
![]()
probaj neke s tanjim i manje uočljivim okvirom.
Ja imam cetvrtasto i imam bas ovakve naocale kao na ovoj slici (druge po redu), meni samo ovalne stoje...cetvrtaste uzasnolejlamo wrote: 04 Jan 2020, 14:05]
meščini da ti je izduženo.

spacebound wrote: 04 Jan 2020, 14:06Mislim da bi ti bilo bolje da ne diraš obrve, pogotovo oko korijena nosa.Zizi wrote: 04 Jan 2020, 14:00
Da, od 15e godine
Dumi, evo, ovakve sam nosila dugo godina, samo kupim nove, ali skoro iste.A tada sam imala i drugacije lice, sire, ne pitaj kako, ali promije ilo se kad sam rodila prvi put
Lice se s godinama mijenja, i bolje mu pristaje prirodni oblik obrva, s povećanjem godina.
Oči bi ti bile još izražajnije da ostaviš svoj prirodni izgled obrva, a i lakše bi izabrala naočale koje ti stoje.
i ja nosim ovaj oblik za ovalno lice, iako mi je više četvrtasto nego ovalno.gospođa Brams wrote: 04 Jan 2020, 14:12Ja imam cetvrtasto i imam bas ovakve naocale kao na ovoj slici (druge po redu), meni samo ovalne stoje...cetvrtaste uzasnolejlamo wrote: 04 Jan 2020, 14:05]
meščini da ti je izduženo.
Za space se slazem da joj treba nesto tanjeg okvira
Meni su dosadile crne i razmisljam o smeđima

Zizi wrote: 04 Jan 2020, 14:14Ma jok, onda su mi obrve spusten, pa izgledam ko zalosna sovaspacebound wrote: 04 Jan 2020, 14:06
Mislim da bi ti bilo bolje da ne diraš obrve, pogotovo oko korijena nosa.
Lice se s godinama mijenja, i bolje mu pristaje prirodni oblik obrva, s povećanjem godina.
Oči bi ti bile još izražajnije da ostaviš svoj prirodni izgled obrva, a i lakše bi izabrala naočale koje ti stoje.
Zizi sta li si zeznula s ovim quotanjem
Ako budeš dolazila u Sa, otiđi u optiku kod Bratovića na čaršiji. Čovjek je izvrstan u svom poslu, odmah će ti pronaći odgovarajući oblik. Desetak ljudi sam odvela njemu i svima je predložio odlične modele.spacebound wrote: 04 Jan 2020, 13:58Ja nekad tako pomislim, nekad da je duguljasto, nekad da je cetvrtastoNora Ibsenova wrote: 04 Jan 2020, 13:56 Ovalno, ja bi rekla.
Uostalom, odeš i pitaš u optici za neke preporuke.
Ja sam jednom tako čekala prijateljicu iz dosade ušla u optiku i žena mi daje neki ljubičasti okvir, ja je gledam k'o da je luda, gdje ću to stavit na lice. Kad sam probala, zaljubila se, da sam imala para k'o što ih nikad nemam, kupila bih odma.![]()
Imala si srece, ja kad god i gdje god sam gledala, pojma nisu imali, nikakav savjet preporuku, sem da probaju uvalit skuplje.
Meni ovakve cetvrtaste ocajno stojeDuminjo wrote: 04 Jan 2020, 14:13 Meni se te mackaste/spicaste nista ne svidjaju..
Sa ovakvima skoro nema fule
Space.. Ovako nesto bih probao..pa opet ces sama vidjeti najbolje u ogledalu
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest