Šta sve vi pišete

Moderator: spacebound
Evo i ovdje umjesto argumenata, niz uvreda. Ti možeš cvoke udarati djeci po komsiluku, da ne kažem susjedstvu, a od odraslih bi pobjegao u roku sekunde, uključujući mene. Ili bi mi se cerio u lice i klimao glavom.Masamune wrote: 21 Apr 2025, 15:43Te svoje argumente možeš nekom drugom pisati. Toliko smo imali razmijenjenih postova unazad par godina da znam kako rezonuješ u vezi 90% stvari i šta se krije iza toga. Da me ne bi bolila glava od toga ja se više time ne mogu baviti da to seciram i da ti crtam osnovne stvari, jer nema efekta. Već neko vrijeme biram diskusije i ljude sa kojima ću diskutovati. Pogotovo sam digao ruke od toksičnih ljudi poput lavlje koja ti nakon 2-3 normalne razmjene postova počne nešto zamjeriti i ujedati ničim izazvana čisto jer uživa u tome da sebe postavlja u poziciju žrtve svaki put. Nemam ni volje niti vremena više kao nekad da se bavim određenim ljudima na ovom forumu. I eto, to je to u suštini. Ja sam x puta rekao da te ne smatram lošim čovjekom, ali brate... šta si ti sve naškrabao ovdje godinama unazad je zabrinjavajuće, jer si postao taoc jedne ideologije i ti prosto ne znaš drugačije. Meni je tebe iskreno žao što je tako.Naseef Mushroom wrote: 21 Apr 2025, 15:09
Pa možeš na forumu ismijavati. U realnosti, stvari izgledaju drugačije, od ćirilice, preko Bosanaca na Popisu i ateizma, pa sve do svinjetine u većinski Bošnjačkim mjestima
I opet vas ne ismijavamo ili bar ne ismijavamo koliko bismo mogli a i to je u 90% slučaja samo odgovor na vaše provokacije.
To dokazuje kako nismo zlonamjerni i iskompleksirani kao FGR Bosanci iako imamo procentualno luksuz da to budemo, a ako vi tako govorite kojih vas nema ni 3% šta bi tek bilo da vas je 60% a Bošnjaka 2%? Ne smijem ni zamisliti.
Ili kako si ti neki dan izjavio meni i mojim istomišljenicima “Takvim poput tebe mi u Tuzli palimo čvoke” e sad zamisli da Bosnu i Hercegovinu čini 60% Tuzle ili da je 80% gradova kao Tuzla. A mi nikada nismo prijetili čvokama iako nas je dovoljno da to možemo, ali nismo takvi.
Mi diskutujemo zrelo i smireno sa argumentima, kao na temi o svinjetini gdje sam napisao “Nema dovoljno stanovnika u tom mjestu da bi se vlasniku isplatila svinjetina jer će uvijek biti u minusu. Da ima isplatilo bi mu se” dok druga strana samo zna djetinjasti dobacivati “Nećete građansku državu, džamahirija, čvoke” i ostale prijetnje fizičkim nasiljem.
Dalje ti ne mislim odgovarati niti bilo kome drugom u vezi ovog. Samo ću se zajebavati.
Ima i drugih načina da flertujrmo ne moraš tako
..jer ljudi, forumasi zaista imaju moc da promjene bilo sta ili sta god od navedenog, da se bave time umjesto ovim celavim degenerikom.Fuddo wrote: 21 Apr 2025, 18:10 Pa ozbiljno
Svijet puca po savovima, civilizacija se raspada, na pragu kataklizme
Al najbotnije nam je kakav je tegeltija sexonja
Dodje mi de se ranim ovom kosilicom sto nece da upali
A i to sto velisuvijek_kontra wrote: 21 Apr 2025, 18:13..jer ljudi, forumasi zaista imaju moc da promjene bilo sta ili sta god od navedenog, da se bave time umjesto ovim celavim degenerikom.Fuddo wrote: 21 Apr 2025, 18:10 Pa ozbiljno
Svijet puca po savovima, civilizacija se raspada, na pragu kataklizme
Al najbotnije nam je kakav je tegeltija sexonja
Dodje mi de se ranim ovom kosilicom sto nece da upali![]()
Ma nije, od 26 stranica, tri stranice su o njima a ostale 23 stranice su o ćirilici
Moremo mu halalit sto je cetnik, i da je ustasa halalili bi mu al pare nikadNora Ibsenova wrote: 21 Apr 2025, 18:46 Da se ne zaboravi da ga hejtamo jer je cetnik i lopov, a ne jer je ruzan, star i celav![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest