Pa jes, stotina za seljaka, a devet stotina da ti imaš šta plodit
Jbo li te seljak
De sad ozbiljno. Gdje ćeš bolan sa sda jurišnikom?!
Staviš ga na foe kao što sam ja i rahat.
I, naravno, nadaš se boljim vremenima u kojima će se takvima rezati uši.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Pa jes, stotina za seljaka, a devet stotina da ti imaš šta plodit
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ako pogledamo BiH i ostatak Evrope, ne znam od kud ti ova ideja da je nesto od SDA manja steta.Fuddo wrote: 13 Feb 2023, 18:03 Kad ti to sve sa strane sagledas, odmjeris, doduse bez da te ista kosta, ja nikad ne bih glasao ni za jednu od tih partija jer su sve od zla oca od gore matere. Ali, da mi se ne bi desio neki kolut i plazac jezika, onda bih rahat zaokruzio sda.
Manja je steta, a zlo je svakako.

Pricati se mora. Bolje pricati nego se bosti cakijama.Taare wrote: 13 Feb 2023, 19:19Pa jes, stotina za seljaka, a devet stotina da ti imaš šta plodit
Jbo li te seljak
De sad ozbiljno. Gdje ćeš bolan sa sda jurišnikom?!
Staviš ga na foe kao što sam ja i rahat.
I, naravno, nadaš se boljim vremenima u kojima će se takvima rezati uši.

Nije, druže. Turski metod prijeki lijek. Samo ih to može zaustaviti.

Sdp na celu sa lagumdzijom i nerkom su isporucili zakon o prebivalistu dodiku, pa sad imas cetnicko orgijanje u Srebrenici. Tacka.Duminjo wrote: 13 Feb 2023, 19:25Ako pogledamo BiH i ostatak Evrope, ne znam od kud ti ova ideja da je nesto od SDA manja steta.Fuddo wrote: 13 Feb 2023, 18:03 Kad ti to sve sa strane sagledas, odmjeris, doduse bez da te ista kosta, ja nikad ne bih glasao ni za jednu od tih partija jer su sve od zla oca od gore matere. Ali, da mi se ne bi desio neki kolut i plazac jezika, onda bih rahat zaokruzio sda.
Manja je steta, a zlo je svakako.
Eto da ne bude izgovor kako nas handre Covic i Dodik, pogledajmo Sarajevo, Zenicu, Mostar, Tuzlu, Travnik, Bihac i ostale manje kasabe ili sela po kojima ljudi zive ko da je vrijeme stalo 1950-te, pa usporedi. Ne Samo novac, usporedi i korupciji, kriminal, osnovna ljuCka prava, radnicka, trudnicka, socijalno, zdravstvo..
Moze gore jedino mozda u Moldaviji.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jah, suza suzu stiže zbog punih autobusa ovakvih balavaca koji nisu dana osjetili šta znači životna borba.Maturanti Medicinske škole u Tuzli poručili: “Zovite Angelu, završili smo”
![]()

Naseef Mushroom wrote: 13 Feb 2023, 20:51Jah, suza suzu stiže zbog punih autobusa ovakvih balavaca koji nisu dana osjetili šta znači životna borba.Maturanti Medicinske škole u Tuzli poručili: “Zovite Angelu, završili smo”
![]()
Da su pokušali bar 1-2 godine u Bosni i Hercegovini se izboriti u svijetu odraslih, pa i pasti na nos, doživjeti razočarenje, naučiti životnu lekciju, pa bi opet sa 20 godina bili dovoljno mladi da pokušaju vani, ali lakše je ovako bez protesta, peticija i borbe bez 1 dana radnog staža otići negdje drugo i kukati kako je teško u Bosni i Hercegovini a nisu 1 dan stajali na svojim nogama.
Evo ja sam prvi otišao u Njemačku ali tek kada je uveden balkanski zakon 2016. za lakši odlazak, koje je ujedno bilo i godina prije nego što sam napunio 45 godine kada bi postalo teže otići.
Do tada sam skoro 25 godina iza rata sazrijevao, mijenjao radna mjesta, svakakvih ljudi sreo, očvrstio, otišao u Njemačku samo jer je bilo 5 do 12 da pokušam i tamo. Do tada sam išao par puta tu u posjetu, raspitivao se isplati li se, da li je sve divno kako maštaju i da li je sve tako crno kako pljuju.
Stvarno lijem krokodilske suze za onima koji su sa 16 godina već zacrtali da žele u Njemačku, koji krive SDA jer nemaju nikakve volje boriti se u svom životu i samo žele smjestiti guzicu u neki uređen sistem. Takvi počinju i 2 godine u Njemačkoj već kukati kako je sve tu crno.

Smjesno mi Camile dijeljenje moralnih lekcija preko tri granice, eto to je mi smjesno.Fuddo wrote: 13 Feb 2023, 22:15 Sta se smijes Borivoje?
I ti bi otisao da su ti idje dali uNic?![]()
SumLJiv!
Sta bi sa Coloradom?

Masala, zasluzila jeHAVANA wrote: 13 Feb 2023, 22:56 Malo je i semiru povrijedjen krivicni postupak pa je oslobodjen. Nek malo sa jasminom rane lijeci. https://www.klix.ba/biznis/privreda/jas ... /230213193

To ti je lako naciGeneral War wrote: 13 Feb 2023, 23:05Smjesno mi Camile dijeljenje moralnih lekcija preko tri granice, eto to je mi smjesno.Fuddo wrote: 13 Feb 2023, 22:15 Sta se smijes Borivoje?
I ti bi otisao da su ti idje dali uNic?![]()
SumLJiv!
Sta bi sa Coloradom?
Sasvim je moguce da bi otisao ali bi najmanje kao i sto to do sad radim djelio moralne lekcije tamo gdje sam ja najtanji
A sto se tice Kolorada, bit ce i to kad dobijem premjestaj sa DoD na DOL..sad mi je ko bubregu u loju..i nije Unic, mllooogo blize tebi
![]()
...
baj d vej i spiking of dat, kolika je prosjecna penzija tamo gdje si ti?

...onako pitam, oko tebe situacjaFuddo wrote: 13 Feb 2023, 23:20To ti je lako naciGeneral War wrote: 13 Feb 2023, 23:05
Smjesno mi Camile dijeljenje moralnih lekcija preko tri granice, eto to je mi smjesno.
Sasvim je moguce da bi otisao ali bi najmanje kao i sto to do sad radim djelio moralne lekcije tamo gdje sam ja najtanji
A sto se tice Kolorada, bit ce i to kad dobijem premjestaj sa DoD na DOL..sad mi je ko bubregu u loju..i nije Unic, mllooogo blize tebi
![]()
...
baj d vej i spiking of dat, kolika je prosjecna penzija tamo gdje si ti?
Prosjek za usa je 1800, ss
Ja to nemam, kod mene je nesto drugo

Šta je, je l ti krivo? Što nisi učio školu ko jasminaHAVANA wrote: 13 Feb 2023, 22:56 Malo je i semiru povrijedjen krivicni postupak pa je oslobodjen. Nek malo sa jasminom rane lijeci. https://www.klix.ba/biznis/privreda/jas ... /230213193
Users browsing this forum: Masamune and 1 guest