Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Melek wrote: 20 Feb 2022, 06:55
Ne kontam kako npr nikom nije jasno da im prvenstveno mi sami i to baš preko tih kladionica finansiramo to njihovo ljigavo lobiranje.
Hajd sto kladionice nego im jos na ljeto odnesemo pare
"Problem jednog naroda u BiH problem je svih i to je valjda svima jasno. Ignorisanje preglasavanja jednog naroda BiH gura u dugoročnu nestabilnost i odgovornost za to snosit će oni koji to ne žele da vide i da riješe", naveo je Dodik Srni.
"Odbijanje muslimana da prihvate činjenicu da BiH nije njihov ekskluzivitet dovela je BiH, a posebno FBiH, u tačku u kojoj se danas nalazimo. Povlađivanje američke i briselske administracije željama muslimana dugoročno destabilizuje BiH", rekao je Dodik.
Opet zaboravio reć da je glavni problem kad jedan narod išćera (što genocidom što drugim metodama) ona druga dva pa na tom napravi republiku, pa onda hoće da se ocepi, slavi datume i izvršioce genocida. A i isto tako preglasava u svom brlogu. Goni ga više u 3pm.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Melek wrote: 20 Feb 2022, 17:29
Ma oni to računaju etnički očistiti kad zaokruže. Nisu džaba sav taj UZP provodili. Ako se još ko sjeća, je li
Ako ikad dodje do neke regionalizacie,obavezno ih presjec na potezu Jablanica-Ljubuski.
Sto je sigur,sigur je.
Nikakvu cjelinu,kompaktnu im ne dozvolit.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Domocilan wrote: 22 Feb 2022, 16:12
Ovaj naslov je tako fasisticki, sigurno ga je neki radikalni Musliman skovao. HDZ je sa svojim koalicinom partenerima SDA i SNSD najveci istrebljivac svojih naroda. Ne moze se HDZ povezivati s Hrvatima
Nije činjenica da većina Hrvata u Bosni glasa za HDZ?
Domocilan wrote: 22 Feb 2022, 16:35
Bosnajcka politika je najbolji prijatelj HDZu. Jer Bosnjaci guraju Hrvate u pipke HDZa.
Ni ovo ti nije tacno
Jeste. Zato sto zahvaljujuci Bosnjacima HDZ nema zdravu konkurenciju u politickom zivotu Hrvata, to je problem. Drugo mene vrijedja kad neki Bosnjak odmahne rukom "ma meni je to isto" misleci na Hrvate i Srbe. Tako da..
Kad si gladan i zedan imas potrebu da jedes i pijes. Kad si umoran spava ti se. Kad zadovoljis ovo sve onda mores rsdit nesto finije npr jebat. E kad se ljudi nesto primarno odobri onda ce se javiti i konkurencija doticnim.
Eto necu pisat ruzno s ovog nicka.
Jeste. Zato sto zahvaljujuci Bosnjacima HDZ nema zdravu konkurenciju u politickom zivotu Hrvata, to je problem. Drugo mene vrijedja kad neki Bosnjak odmahne rukom "ma meni je to isto" misleci na Hrvate i Srbe. Tako da..
Kad si gladan i zedan imas potrebu da jedes i pijes. Kad si umoran spava ti se. Kad zadovoljis ovo sve onda mores rsdit nesto finije npr jebat. E kad se ljudi nesto primarno odobri onda ce se javiti i konkurencija doticnim.
Eto necu pisat ruzno s ovog nicka.
Nisu Bošnjaci krivi sto Hrvati glasaju za HDZ, ne 4 ili 8 vec 28 godina.. Prica je šuplja i zlonamjerna