Sarajevo

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40982 times
Been thanked: 27549 times
Status: Offline

Re: Neven iz Srbije sa porodicom došao da proslavi Novu godinu u Sarajevu, pa ostao "lakši" za 600 euraPrevaren za smješ

Post by Rum »

Holografski nastupi Elvisa Presleyja bit će održani u četiri grada

Virtuelni koncerti i događaju sve su popularniji otkako je grupa Abba pokrenula svoj projekt Abba Voyage, virtuelni koncert koji je prvi put održan u Londonu, a sada se očekuju i virtuelni nastupi legendarnog kralja rocka Elvisa Presleyja.

Presley će biti "oživljen" zahvaljujući AI tehnologiji i holografskim projekcijama, a bit će korištene njegove lične fotografije i snimci. Show pod nazivom Elvis Evolution započet će turneju u Londonu u novembru, nakon čega će se održati u Las Vegasu, Berlinu i Tokiju.

Ovaj projekt slijedi korake virtuelnog koncerta Abba Voyage na kojem su korišteni avatari poznate švedske grupe.

Britanska kompanija Layered Reality je osigurala globalna prava za show Elvis Evolution, a prethodno je producirala imerzivna iskustva među kojima su The Gunpowder Plot i The War of The Worlds.

Ova kompanija je obećala da će Presley show ponuditi nevjerovatno iskustvo u kojem će "digitalni Elvis u stvarnoj veličini" nastupati i ponoviti nezaboravne trenutke iz muzičke historije na britanskoj sceni.

Osnivač i direktor kompanije Layered Reality, Andrew McGuinness, rekao je da će show predstavljati odavanje počasti sljedeće generacije muzičkoj legendi te omogućiti ljudima da uđu u Elvisov svijet.

Show će podrazumijevati korištenje AI tehnologije, holografskih projekcija, AR tehnologije i brojnih efekata.

Presley je preminuo 1977. godine kada je imao 42 godine.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22228 times
Been thanked: 20321 times

Re: Neven iz Srbije sa porodicom došao da proslavi Novu godinu u Sarajevu, pa ostao "lakši" za 600 euraPrevaren za smješ

Post by Masamune »

Naseef Mushroom wrote: 04 Jan 2024, 12:18
Chan wrote: 03 Jan 2024, 21:40 Siguran sam da ipak Nazif ima svašta da kaže na to :D.
Šta reći, a ne zaplakati?
Ja da imam 16 godina, ja bih se tu noć objesio. I onda se čude što omladina odlazi. Ne radi se samo o parama.

Govore da nema novca da se neko veće ime dovede, onda imaš mogućnost da uz pomoć AI “dovedeš” bilo koga, ti dovedeš Tita. Naravno, jer ne znaju drugačije, sa takvim mentalitetom će i umrijeti.

Da Sarajevo ima na raspolaganju 100 milijardi, tj. dovoljno novca da dovedu bilo koga, opet bi doveli Crvenu Jabuku ili nekog stranog pjevača koji ima 60+ godina.

Alarmantno je da je bar jedna osoba aplaudirala ideji da za doček 2024. Tito govori o Charltonu Hestonu, ali takve osobe danas vedre i oblače, i ovako će nam biti sve dok zadnja osoba sa takvim mentalitetom bude odlučivala za doček.

Uz to dodaj šta je se pisalo na više tema u zadnje vrijeme. Jedni odbijaju da prihvate bilo šta šta je se pojavilo zadnjih 10 godina u muzici a drugi vode imaginarnu borbu protiv krkanskih okupatora da sačuvaju staro Sarajevo. I onda odbijemo ovo šta smo dobili
Lajk si dobio jer sam manje više znao šta ćeš napisati :D.

Kad već nema velikih stranih muzičkih zvijezda ni kao hologrami, već Tito, ne treba ni to gledati toliko ozbiljno. Čisti skeč koji je trajao 2-3 minute i koji se uklopio u naziv ulice. To je u suštini sve. Pa sutra mogu i u ulici Alije Izetbegovića održati neku manifestaciju i ubaciti njegov hologram kao neki skeč bez da to bude ismijavanje njegovog lika i djela. I to bi bilo ok i ne vidim nikakav problem s tim. Trebate se vi malo više opustiti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4082 times
Been thanked: 3752 times

Post by Naseef Mushroom »

Julia-Klara wrote: 04 Jan 2024, 12:35 Ja ne znam sta ste se ufatili Tito, pa Tito.
Geg je bio i dobar i bizaran, znajuci koliko je sam Tito velika licnost u ocima nekih, i koliko se zakljunju d aje u njegovo vrijeme bilo bolje.
Jah, i?
Sala na racun nas samih, i? Idemo dalje.
Zajebancija.
ZAJEBANCIJA
Traziti dublje znacenje svega, od Tita, preko muzike, i to sve u novogodisnjoj noci - de ba, ohanite malo.
Naravno da ovo ima dublje značenje, Ne radi se o tome da li su gegovi bili dobri, bizarni, duhoviti ili dosadni. Radi se o tome da si uz pomoć AI tehnologije mogao dovesti bukvalno svakoga, a oni dovedu Tita.

Ne radi se samo o toj činjenici, već da su i mnogi još mentalno u Jugoslaviji i zovu Tita da im riješi probleme i spasi državu. Zato je to više od “Samo smo se našalili”

Tito je velika ličnost u očima nekih, jeste, samo što su ti što ga pamte danas svi u penziji a oni koji su rođeni na dan njegove smrti danas i sami mogu imati unučad.

Dokle mislite današnju omladinu držati kao taoce dok vi po dvadeseti put proživljavate svoju mladost a mladi je ne moraju nijednu proživiti? Zna li ko od mladih, ili znate li vi nabrojati 10 od 20 aktuelnih muzičara i glumaca?
Eto ja sam znao nabrojati u svojoj mladosti jer sam živio u vremenu gdje na pozicijama zaduženim za to nisu sjedile sebične ignorantne osobe “Nakon moje mladosti potop”.

Sreća pa postoji danas internet i Netflix pa mladi ipak imaju neku alternativu i dodir sa današnjim vremenom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40982 times
Been thanked: 27549 times

Post by Rum »

Zif brt koga bi ti doveo umjesto tite
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14520 times
Been thanked: 10029 times

Post by Julia-Klara »

Naseef Mushroom wrote: 04 Jan 2024, 12:52
Julia-Klara wrote: 04 Jan 2024, 12:35 Ja ne znam sta ste se ufatili Tito, pa Tito.
Geg je bio i dobar i bizaran, znajuci koliko je sam Tito velika licnost u ocima nekih, i koliko se zakljunju d aje u njegovo vrijeme bilo bolje.
Jah, i?
Sala na racun nas samih, i? Idemo dalje.
Zajebancija.
ZAJEBANCIJA
Traziti dublje znacenje svega, od Tita, preko muzike, i to sve u novogodisnjoj noci - de ba, ohanite malo.
Naravno da ovo ima dublje značenje, Ne radi se o tome da li su gegovi bili dobri, bizarni, duhoviti ili dosadni. Radi se o tome da si uz pomoć AI tehnologije mogao dovesti bukvalno svakoga, a oni dovedu Tita.

Ne radi se samo o toj činjenici, već da su i mnogi još mentalno u Jugoslaviji i zovu Tita da im riješi probleme i spasi državu. Zato je to više od “Samo smo se našalili”

Tito je velika ličnost u očima nekih, jeste, samo što su ti što ga pamte danas svi u penziji a oni koji su rođeni na dan njegove smrti danas i sami mogu imati unučad.

Dokle mislite današnju omladinu držati kao taoce dok vi po dvadeseti put proživljavate svoju mladost a mladi je ne moraju nijednu proživiti? Zna li ko od mladih, ili znate li vi nabrojati 10 od 20 aktuelnih muzičara i glumaca?
Eto ja sam znao nabrojati u svojoj mladosti jer sam živio u vremenu gdje na pozicijama zaduženim za to nisu sjedile sebične ignorantne osobe “Nakon moje mladosti potop”.

Sreća pa postoji danas internet i Netflix pa mladi ipak imaju neku alternativu i dodir sa današnjim vremenom.
Smijesan si :)
Ili mislis da bi bilo jednostavno nekoga cisto onako "pretociti" u AI bez posljedica?
Nemoj biti naivan.
Tito je odlicna zaHebancija, pogotovo jer ne postoji druga opcija za "velikog vodju" ili bilo koga ko bi bio svjetla tacka za buducnost.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2833 times
Been thanked: 23361 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Tito dragi :pusi
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Chan wrote: 04 Jan 2024, 12:47
Naseef Mushroom wrote: 04 Jan 2024, 12:18
Šta reći, a ne zaplakati?
Ja da imam 16 godina, ja bih se tu noć objesio. I onda se čude što omladina odlazi. Ne radi se samo o parama.

Govore da nema novca da se neko veće ime dovede, onda imaš mogućnost da uz pomoć AI “dovedeš” bilo koga, ti dovedeš Tita. Naravno, jer ne znaju drugačije, sa takvim mentalitetom će i umrijeti.

Da Sarajevo ima na raspolaganju 100 milijardi, tj. dovoljno novca da dovedu bilo koga, opet bi doveli Crvenu Jabuku ili nekog stranog pjevača koji ima 60+ godina.

Alarmantno je da je bar jedna osoba aplaudirala ideji da za doček 2024. Tito govori o Charltonu Hestonu, ali takve osobe danas vedre i oblače, i ovako će nam biti sve dok zadnja osoba sa takvim mentalitetom bude odlučivala za doček.

Uz to dodaj šta je se pisalo na više tema u zadnje vrijeme. Jedni odbijaju da prihvate bilo šta šta je se pojavilo zadnjih 10 godina u muzici a drugi vode imaginarnu borbu protiv krkanskih okupatora da sačuvaju staro Sarajevo. I onda odbijemo ovo šta smo dobili
Lajk si dobio jer sam manje više znao šta ćeš napisati :D.

Kad već nema velikih stranih muzičkih zvijezda ni kao hologrami, već Tito, ne treba ni to gledati toliko ozbiljno. Čisti skeč koji je trajao 2-3 minute i koji se uklopio u naziv ulice. To je u suštini sve. Pa sutra mogu i u ulici Alije Izetbegovića održati neku manifestaciju i ubaciti njegov hologram kao neki skeč bez da to bude ismijavanje njegovog lika i djela. I to bi bilo ok i ne vidim nikakav problem s tim. Trebate se vi malo više opustiti.
Pa i meni bi bilo to možda simpatično, da je drugaćije stanje na terenu.
Jesi li čitao komentare vezane za taj članak? Ko god nije šta pozitivno napisao, odmah je dobio hrpu komentara “Fašisto” ili “Još vam krivo što vas je Tito te i te godine nabio nogom u guzicu”. Zar ne može neko biti protiv nacionalizma a u isto vrijeme da mu je muka od prošlosti? Da mu je možda samo performans sa AI bio cringe ali da je i dalje protiv fašizma?

Nemaju pojma kako je biti moderni europski ljevičar u 2024.. Ili si fašista ili mentalno u 1946. godini, za njih nema nikakve sredine.

Opet ponavljam, pljuvanje svega novog što je se pojavilo, imaginarna borba protiv novih papaka koji im otimaju grad, Sarajevska priča gdje nema nijedne priče koja je se desila nakon 1991., Jugonostalgija koja je ustvari nostalgija jer se ostarilo i urbani koji se bore protiv šunda i mogu nabrojati 100 bendova iz 80ih a ne znaju nabrojati nijedan bend zadnjih 20 godina.

I onda dobijamo ovakvo stanje, gdje stariji odlučuju šta će se slušati, šta je šund, dokle mladost smije da traje (naravno traje dok su oni mladi, svi poslije nemaju pravo na svoju mladost), gdje su umislili da drže monopol nad definicijom Sarajeva i zbog toga je ovako. Tito je samo bio šlag na tortu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Rudolph wrote: 04 Jan 2024, 12:58 Zif brt koga bi ti doveo umjesto tite
Teško je sada na to odgovoriti jer Sarajevu treba jedan dug proces da se oslobodi tog mentaliteta.
Šta imam od toga što bi mogao dovesti Ritu Oru da održi koncert ili James Franca da potpisuje autograme, kada će pola Sarajlija pitati ko je to, a tim poznatim ličnostima se ne isplati dolaziti negdje gdje ih i u Maleziji znaju ali u glavnom gradu jedne europske države ne.

Ironija je što prije u manjim sredinama jedne države znaju o svjetskim dešavanjima u 2024. godini nego u glavnom gradu.
Dok se u jednom Tešnju diskutuje da li će se snimiti novi Fast & Furious film, u Sarajevu još diskutuju u 2024. godini da li su Nele ili Sejo napravili Zabranjeno Pušenje:
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27501 times
Been thanked: 31497 times

Post by Zanki »

Ja znam koe Franco potegla bi priko grane za aVtogram :mmm
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Julia-Klara wrote: 04 Jan 2024, 13:06
Naseef Mushroom wrote: 04 Jan 2024, 12:52

Smijesan si :)
Ili mislis da bi bilo jednostavno nekoga cisto onako "pretociti" u AI bez posljedica?
Nemoj biti naivan.
Tito je odlicna zaHebancija, pogotovo jer ne postoji druga opcija za "velikog vodju" ili bilo koga ko bi bio svjetla tacka za buducnost.
A zašto na današnjem vremenu treba tema o velikom vođi ili da patimo za nekim takvim pa da ga moramo pominjati u 2024.?
Zašto nama pojam zayebancije nije neki glumac, pjevač, sportaš ili samo neki poznati politićar?

To opravdanje da je morao Tito jer nemamo boljeg velikog vođe, dok sve druge drźave su okrenule davno leđa tom sistemu i svim vođama, samo potvrđuje šta pišem svo vrijeme.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

Ne potvrdjuje nista, osim da se drzis 1988,2024, nove muzike, starih propalih muzicara, Tita, kao pijan plota, i to sa jedne teme na drugu.
Uvijek ista prica, kakva god je tema.

Ili si toliko isfrustriran ili nas zaHebavas ovdje, trece tesko da moze biti.

Nije mi jasno sta pokusavas :cudi
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23977 times
Been thanked: 6248 times

Post by Veca »

pokusava nas preodgoj :D :kafa
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25788 times
Been thanked: 26335 times

Post by ironman »

🙈
dream of spring...
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3781 times
Been thanked: 6953 times

Post by Matan »

I sta je ovdje uopce tema..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

Matan wrote: 04 Jan 2024, 16:30 I sta je ovdje uopce tema..
Neven iz srbije.
Za 3/5 spremni!
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30405 times
Been thanked: 28119 times

Post by Morgen »

Ne mogu da se setim gde ste pisali o sarajevu i doceku nove godine, moguce da je bilo ovde…
Al meni je ono s Titom bilo sjajno

Samo nek je veselo
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Julia-Klara wrote: 04 Jan 2024, 16:04 Ne potvrdjuje nista, osim da se drzis 1988,2024, nove muzike, starih propalih muzicara, Tita, kao pijan plota, i to sa jedne teme na drugu.

Zašto je kada se god kritikuje Sarajevo mora odgovoriti da je neko ogorčen? Prošla su ta vremena kada je neko bio ogorčen na neki grad ili imao komplekse radi toga. Danas sjedneš u autobus i odeš u Beč u kupovinu. Predaš na ambasadi i za 1 godinu već živiš u Minhenu, a da se sad neko sikira zbog Sarajeva.

Govorim o jednom aktuelnom trendu i zato služe forumi, nisam se ja uhvatio nečega ko pijan plota već se te teme same nude i to su aktuelna dešavanja koja su se desila u ovoj sedmici. Pa jesam li ja izvukao te muzičare iz naftalina ili su ti isti pjevali upravo za doček?

Pa niste se kao glavni grad 33 godine pomjerili sa mjesta i još ste ponosni na to. To je za vas kao čuvanje kulture grada a većina glavnih gradova u svijetu čuva svoju kulturu a prilagodili su se današnjem vremenu.
Borite se protiv šunda sa šetdesetogodišnjim sarajevskim pjevačima od kojih većina i ne živi više u Sarajevu a u čitavim svijetu su stvorene muzičke zvijezde koje imaju 20-30 godina i koja su alternativa šundu.

Ovdje nije pitanje šta ja želim već šta vi źelite od sebe, ako ste se to ikada i upitali.
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3781 times
Been thanked: 6953 times

Post by Matan »

seln wrote: 04 Jan 2024, 17:02
Matan wrote: 04 Jan 2024, 16:30 I sta je ovdje uopce tema..
Neven iz srbije.
Oj crni Nevene sta uradi... :grana
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

Naseef Mushroom wrote: 04 Jan 2024, 17:54
Julia-Klara wrote: 04 Jan 2024, 16:04 Ne potvrdjuje nista, osim da se drzis 1988,2024, nove muzike, starih propalih muzicara, Tita, kao pijan plota, i to sa jedne teme na drugu.

Zašto je kada se god kritikuje Sarajevo mora odgovoriti da je neko ogorčen? Prošla su ta vremena kada je neko bio ogorčen na neki grad ili imao komplekse radi toga. Danas sjedneš u autobus i odeš u Beč u kupovinu. Predaš na ambasadi i za 1 godinu već živiš u Minhenu, a da se sad neko sikira zbog Sarajeva.

Govorim o jednom aktuelnom trendu i zato služe forumi, nisam se ja uhvatio nečega ko pijan plota već se te teme same nude i to su aktuelna dešavanja koja su se desila u ovoj sedmici. Pa jesam li ja izvukao te muzičare iz naftalina ili su ti isti pjevali upravo za doček?

Pa niste se kao glavni grad 33 godine pomjerili sa mjesta i još ste ponosni na to. To je za vas kao čuvanje kulture grada a većina glavnih gradova u svijetu čuva svoju kulturu a prilagodili su se današnjem vremenu.
Borite se protiv šunda sa šetdesetogodišnjim sarajevskim pjevačima od kojih većina i ne živi više u Sarajevu a u čitavim svijetu su stvorene muzičke zvijezde koje imaju 20-30 godina i koja su alternativa šundu.

Ovdje nije pitanje šta ja želim već šta vi źelite od sebe, ako ste se to ikada i upitali.
Nisam Sarajka, sorry.
A iz svega ostaloga sto napises (a pises jedno te isto mjesecima), vriste neki kompleksi i ogorcenost.
Pomalo, odose zivci :medi
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Post by Lavlje_srce »

Naseef Mushroom wrote: 03 Jan 2024, 21:05Naravno da je fašizam. Ne mogu reći da je nacizam i rasizam jer smo iste nacije i rase, ali je fašizam sigurno.
Pa kako bi ti nazvala neku Njemicu koja kod svake vijesti odmah krivi Turke, iako nema još informacija, i kaže “Ovoga nije bilo dok Turci nisu došli”?

I dalje mi je misterija šta je na mom prijašnjem komentaru fuj? Napisao sam da sa tim nazivom ne mislim sve Sarajlije već određenu grupu Sarajlija, koji sa pravom dobijaju takav naziv jer stereotipišu.

Umjesto da mi napišeš, kako si me pogrešno shvatila, pa si se naljutila jer misliš da sam time mislio kompletan grad, sve tvoje prijatelje i rodbinu, pa je sad bolje kada sam naglasio koga mislim pod tim, ti si se u nečemu ružnom i negativnom pronašla i muka ti je od tog posta. Zašto?

Eto ja moram da budem iz Pariza da bi pronašao na internetu da nema samo Ahmed kriminalni dosje već i neki Jacques ili Pierre.
Pominješ Parižanine i Alžirce što pale, jer moram da budem iz Pariza da bi znao za Žute Prsluke koje čine uglavnom “pravi” Francuzi i Parižani koji su bijele kože?

Pa Amir Pašić Faćo je pravi Sarajlija pa evo sad opet izađe vijest u vezi pucnjave.
Mirza Hatić je iz sarajevske familije, i šta ćemo sad?
Ne razlikujes osnovne pojmove, a vodio bi diskusije.

Evo, nauci nesto: "Fašizam je ideologija radikalnog autoritativnog nacionalizma koje karakteriše moć diktatora, nasilna kontrola opozicije i kontrola sredstava proizvodnje, razmjene i distribucije. Fašizam je naziv za ideologije i pokrete koji smatraju kako je država temelj ljudskog društva, odnosno institucija koja treba u potpunosti nadzirati svaki aspekt društvenog života. Fašizam je državno uređenje koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka. Fašizam se protivi komunizmu, konzervativizmu, demokratiji, individualizmu, liberalizmu, materijalizmu, pacifizmu i političkom pluralizmu."

Govorila sam o primitivizmu kao odgovoru na podsmijeh kosmopolitanizmu "Sarajlijica". Ne mozes ti mene uvrijediti koliko se ja mogu boriti protiv istog. Primitivizam je zlo i to samo na forumu treba posebno elaborirati. Na ostatak laprdanja se necu osvrtati.
Naseef Mushroom wrote: 04 Jan 2024, 12:34Ako sam još jednom podvukao da se to ne odnosi na sve građane Sarajeva, da se to ne odnosi na Sarajlije kojima će njihov grad uvijek biti najljepši i najbolji, bez obzira da li žive u Sarajevu ili Beču, već da se to odnosi na one koji imaju predrasude i kojima mjesto rođenja odlučuje da li je ko kriminalac, zar ne bi mi takve osobe trebali udruženo pljuvati, a ne pljuvati jednu takvu normalnu izjavu?

To me podsjeća na mentalitet cionista, toliko su sebi umislili da su nadrasa i odabran narod, da se mogu i fašistički ponašati, jer su drugi manje vrijedni, pa to nije sporno i to je normalna reakcija, a kad ukažeš na to, onda je “Fuj, antisemitu”.

Ali kakvo poređenje, porediš Alžirce u Parizu, ljude sa drugog kontinenta sa Sarajevom gdje su se doselili ljudi koji žive 1-2 sata udaljeno sa autom. Pitam se, gdje je granica kod tih Sarajlijica u takvom razmišljanju? :rol
Ides toliko daleko da uporedjujes masakr sa komentarom o teroru nad gradjanima pirotehnickim sredstvima za NG. Sve sto sam izjavila je da je to primitivizam (koji je sociopatski kroz ispoljeni sadizam), a takav je i tvoj komentar. Samo govoris o svojoj podsvijesti. "Sarajlijice" koji vam nista ne rade su vam krivi za sve i svasta. Eto zato cemo vas podsjecati na Tita, od vas ce ostati - pa nista. Ne znam sta mi je bilo da te skinem s ignorea btw. Ponovo ides na isti, a svojim bolesnim bljuvotinama mozes zabavljati druge. I jos jednom - fujcina.:bua
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Post Reply

Return to “BiH”