Sve o vašem horoskopskom znaku

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by rethna » 22 Mar 2018, 23:52

Zivot bi bi tako dosadan kada bi se svi malo vise posvetili horskopu, kartama i grahu. :rozi
Sve bi vec znali i svako uzbudjenje bi nestalo :oo
Question everything.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3198 times

Post by Mutevelija » 22 Mar 2018, 23:53

To kad čitaš lektiru prepricanu na internetu
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by damir5 » 24 Mar 2018, 00:33

Favorite Lies On Every Zodiac Sign

Image

Each zodiac sign has its own trait, “weakness” for which it does not want others to know. And when found in a situation of possible disclosure, deciding on lying. But sometimes it is good to face ourselves and to recognize our weaknesses, because everyone has them and no one can expect us to be perfect. Aries will often say that he is not upset and that he is not angry, that the Bull is not jealous, and that Fish can do their own thing. We are all people of blood and flesh, and it is precisely for these things that there is no need to lie, but to bravely and openly confront ourselves, to recognize all the faults and insecurities and to try to solve them.

Aries: I’m calm and do not get angry

The extremely temperamental Owen flashes very easily, but does not want others to know that sometimes he can not control the feeling of lust and anxiety. But instead of hiding it, it would be better to work on controlling one’s own temperament and slightly alleviating it.

Taurus: I’m not jealous - jes jes aha, I am not :valja

The bull wants to impress the person with great self-confidence, so admitting he is jealous of him is just like admitting a defeat. And, it’s true that the Bull is quite prone to jealousy, but skillfully conceals it. When he sincerely acknowledges that he is jealous, he may find it easier to deal with that feeling that actually brings nothing good, and thus be less jealous of the people around him, more focused on his own life and finding what he will not to be jealous of others at all.

Gemini: I do not condemn

No matter how much we try to be open-minded and open about the differences and understanding of the different ones ourselves, everyone sometimes condemns. And the Twins simply do not want to admit they condemn others, though they often do it. They want others to perceive them as a person with an open mind, and they are aware that the propensity to condemn the flaws is something they need to work on.

Cancer: I’m fine

No one hides his feelings like Cancer so well. The stories about these animals are well known that protect their armor from injuries. And, in fact, it’s about the most emotional sign in the horoscope that bad things around him are hitting hard, but he’ll rather say it is good than to admit that he’s bothering something. Do not constantly hide behind your armor, but admit that you are not good and that someone will come to you well, and at least a little conversation with friends.

Leo: I got it

The pride of the Lion is more important than anything and it will be very hard to admit that someone or something has hurt him. He will keep it inside himself, put a smile on his face, a state of self-confidence, and deceive the people that he has become ill. He is not aware at all about what kind of relief I would have felt if I told the truth and still did not get sick. It’s not a weakness to admit that someone’s actions or words still hurt-it’s human and shows that you have feelings.

Virgo: I’m not stressed

The biggest perfectionists in the horoscope, the Virgo, want to always be everything flawlessly, perfectly and “subtly”, and because things do not always go out, they often get nervous and stressed. But the Virgo will very well act cold-bloodedness and that it does not touch it at all. Try to relax and realize that not everything must be perfect, in fact it can not be! That way you no longer need to lie that you are not under stress, but you will really feel that way.

Libra: I’m not lying

To be caught in a lie, the scale is the worst thing in life. Scales want others to perceive as sincere and open people, so their lie is totally unacceptable. But since there is no man in this world who has lied, so there is no Libra that has not said a single lie. Accept that truth and you will no longer need to lie that you do not lie.

Scorpio: I’m not obsessed with it

Passionate Scorpions are famous for their propensity to obsessions, but they do not want others to see how they can be tied to someone or something. But, under the cold-blooded exterior, there are actually great emotions hidden as the Scorpio can feel. And that’s not bad. Their passionate advantage makes them the most desirable lovers and the most charismatic sign in the horoscope.

Sagittarius: I do not care

Shooters are known for their optimism. Rarely which sign of the horoscope laughs as much as the Sagittarius, but of course they also have bad moments and problems. But they will most often wrestle with their hand and will deceive them that they do not care. Just how they really feel deeply in themselves will only know them. Sometimes you stop laughing and admit that you still care and that you do not care.

Capricorn: I do not need help

The goats want to bring everything up and show that they can do it themselves, that is, they do not need foreign help. And indeed, the Capricorn is extremely resourceful, tough and capable, but even he sometimes needs help. Therefore, when your friend Capricorn next time will deceive you that you alone, you still give him a hand and help him.

Aquarius: I’m not precarious

Aquariums are renowned for their smoothness and relaxation, so they often look like nothing to worry about. But the truth is that the Aquarius often reassesses its own decisions and that it matters to others what they think of it. However, it will better lie that it is not uncertain about its own decisions and actions, rather than showing its own weakness. However, it is not a weakness to admit that sometimes we are not sure what we think and ask others for an opinion.

Pisces: I can count it without anyone’s help

When something bad happens to them, sensitive Pisces will “swing” in solitude to try to solve their own problems. And they will lie to themselves that they can overcome everything, immersed in their own thoughts and contemplations. But in that way they can even further sink to the bottom and remain trapped in the dark. Let them know that they are not alone and that you want to help them.
Last edited by damir5 on 24 Mar 2018, 08:19, edited 1 time in total.
Me? Wrong? Never! Image

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10068 times
Been thanked: 17063 times
Status: Online

Post by spacebound » 24 Mar 2018, 08:05

Scorpio: I’m not obsessed with it

Passionate Scorpions are famous for their propensity to obsessions, but they do not want others to see how they can be tied to someone or something. But, under the cold-blooded exterior, there are actually great emotions hidden as the Scorpio can feel. And that’s not bad. Their passionate advantage makes them the most desirable lovers and the most charismatic sign in the horoscope.

:rumenko

I vala bi iduci put mogao kopirat cijeli tekst ovdje, kao i mi, ostali :rug
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by damir5 » 24 Mar 2018, 08:20

Eto sad sam, malo je zeznuto s mobitela formatirati tekst :lopta
Me? Wrong? Never! Image

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25270 times
Been thanked: 6631 times

Post by Veca » 24 Mar 2018, 16:37

...jebao vas engleski! :ljut
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 24 Mar 2018, 16:39

Veca wrote: 24 Mar 2018, 16:37 ...jebao vas engleski! :ljut

Copy i paste na google translate :p

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times

Post by Bla » 24 Mar 2018, 16:40

koji horoskopski znak vam je najudobniji?
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 24 Mar 2018, 16:46

Najudobniji? :hm

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by damir5 » 24 Mar 2018, 16:47

Meni je moj, razgazio sam ga :valja
Me? Wrong? Never! Image

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 23 times

Post by Nice try » 24 Mar 2018, 16:51

damir5 wrote: 24 Mar 2018, 16:47 Meni je moj, razgazio sam ga :valja
Nije tačno ono gore za moj znak :kafa
Traži neki drugi horoskop gdje će o meni da piše sve naj.
Uostalom, kako sam i navikla :jutarnja
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by damir5 » 24 Mar 2018, 16:54

Nice try wrote: 24 Mar 2018, 16:51
damir5 wrote: 24 Mar 2018, 16:47 Meni je moj, razgazio sam ga :valja
Nije tačno ono gore za moj znak :kafa
Traži neki drugi horoskop gdje će o meni da piše sve naj.
Uostalom, kako sam i navikla :jutarnja
Accept that truth, kako gore piše :hihi
Me? Wrong? Never! Image

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara » 24 Mar 2018, 20:02

Ovi horoskopski znakovi se plaše da vjeruju ljudima

Svi ljudi žele da imaju odane prijatelje i da bez straha mogu pokazati svoje emocije. Međutim, prave prijatelje je teško nabrojati na prste jedne ruke. Zbog ranijih iskustava mnogi ljudi se ne povjeravaju nikome, zatvoreni su i jednostavno nemaju povjerenja. Nekada povjerenje nestaje, kao što smo već rekli, zbog ranijih iskustava, a nekada je u pitanju karakter osobe. Astrolozi kažu da su neki znakovi Zodijaka posebno zatvoreni i da će vam vrlo teško pokazati svoju ranjivu stranu. Oni ne vjeruju ljudima i vrlo teško govore o svojim osjećanjima. Predstavljamo vam sedam znakova Zodijaka koji se plaše da vjeruju ljudima i teško otkrivaju svoje tajne.

Vodolija
Vodolija ne voli da pokazuje svoje emocije i mrzi da bude ranjiva. Nada se da ako je u stalnom pokretu, nećete primetiti zidove koje je podigao oko njegove duše. Stalno se okupira nečim, odbacuje osjećaj nesigurnosti, tuge i ljutnje. Vodolija će vas držati na odstojanju i neće vam dozvoliti da vidite njihove slabosti i nedostatke.

Škorpija
Za Škorpiju izdaja je usko povezana sa ranjivošću. Kada čuva tajne u sebi, osjeća se zaštićenim. Škorpija preferira da izgradi snažnu ličnost, kojoj se ljudi okreću kada im treba pomoć. Ako samoj Škorpiji treba pomoć, teško će se odlučiti da se obrati nekome drugom i izloži svoju slabost i ranjivost.

Djevica
Perfekcionista Djevica uvijek izbjegava ranjivost. Djevica vjeruje da ako je uvijek spremna da odgovori na sva pitanja, onda drugi ljudi neće primijetiti njihove slabosti. Njen perfekcionizam djeluje kao štit protiv osjećanja bliskosti i bezbrižnosti. Bez obzira na slučaj, Djevica ne razumije da ona može kombinovati otvorenost i skladno komunicirati sa okolnim ljudima, pokazujući ova dva kvaliteta.

Blizanci
Blizanci ne vole da pokazuju svoju ranjivost, da bi se prilagodili ljudima sa kojima komuniciraju. Blizanci pokazuju ljudima šta žele vidjeti, tako da se rijetko događa da pokažu svoju slabost. Čini se da su neki Blizanci sagovornici na dubljem nivou, ali ovo je samo maska.

Bik
Bik koristi svoju nepopravljivu tačku gledišta i tvrdoglavost kao način da sakrije ranjivost. Bik mrzi da pokazuje svoju osjetljivost, ali smatra ranjivost svojom snagom.

Vaga
Vage izgledaju hladno, ali su isto tako ranjive kao i svi ostali. One ne vole da opterećuju druge svojim sopstvenim problemima, kako ne bi bili zaduženi za njih, pa se sami trude da riješe svoje probleme. Međutim, na kraju će se ranjivost Vage prije ili kasnije manifestovati, jer je dio zdravog odnosa. Vagi treba puno vremena da povjeruje i otvori se ljudima.

Lav
Lav često gleda na sve sa zaštitničke pozicije. On osjeća da mora izgledati jako i samostalno. Međutim, Lav ne razumije da pokazujući da je i on samo čovjek sa slabostima, dobija više povjerenja od drugih. Možete biti dobar primjer za sve, a ipak ostati ranjivi i otvoreni za ljude. Lav želi da se pojavi kao pozitivna i optimistična osoba, ali u stvari, ljudi se bolje tretiraju prema onima čiju ranjivost vide.

Preuzeto sa: http://tuzlanski.ba/mix/ovi-horoskopski ... u-ljudima/
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara » 24 Mar 2018, 20:03

Vodolija
Vodolija ne voli da pokazuje svoje emocije i mrzi da bude ranjiva. Nada se da ako je u stalnom pokretu, nećete primetiti zidove koje je podigao oko njegove duše. Stalno se okupira nečim, odbacuje osjećaj nesigurnosti, tuge i ljutnje. Vodolija će vas držati na odstojanju i neće vam dozvoliti da vidite njihove slabosti i nedostatke.

:hoi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by lejlamo » 24 Mar 2018, 20:06

pa, haj' moglo bi bit' da je i tako... ne volim pretjeranu ranjivost...i cmizdravost...
mada sam mnogo empatična...i zaštitnički nastrojena, kako i rekoše zvijezde...
Julia-Klara wrote: 24 Mar 2018, 20:02 Ovi horoskopski znakovi se plaše da vjeruju ljudima

Lav
Lav često gleda na sve sa zaštitničke pozicije. On osjeća da mora izgledati jako i samostalno. Međutim, Lav ne razumije da pokazujući da je i on samo čovjek sa slabostima, dobija više povjerenja od drugih. Možete biti dobar primjer za sve, a ipak ostati ranjivi i otvoreni za ljude. Lav želi da se pojavi kao pozitivna i optimistična osoba, ali u stvari, ljudi se bolje tretiraju prema onima čiju ranjivost vide.

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 7 times

Post by Heidi » 24 Mar 2018, 20:10

Sta je Hani u horoskopu?
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Femea
Propala kaladontašica 
Propala kaladontašica 

Post by Femea » 24 Mar 2018, 20:18

Vaga
Vage izgledaju hladno, ali su isto tako ranjive kao i svi ostali. One ne vole da opterećuju druge svojim sopstvenim problemima, kako ne bi bili zaduženi za njih, pa se sami trude da riješe svoje probleme. Međutim, na kraju će se ranjivost Vage prije ili kasnije manifestovati, jer je dio zdravog odnosa. Vagi treba puno vremena da povjeruje i otvori se ljudima.

Ima istine :)
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10068 times
Been thanked: 17063 times
Status: Online

Post by spacebound » 24 Mar 2018, 20:34

Škorpija
Za Škorpiju izdaja je usko povezana sa ranjivošću. Kada čuva tajne u sebi, osjeća se zaštićenim. Škorpija preferira da izgradi snažnu ličnost, kojoj se ljudi okreću kada im treba pomoć. Ako samoj Škorpiji treba pomoć, teško će se odlučiti da se obrati nekome drugom i izloži svoju slabost i ranjivost.
od - do

Hani je vaga.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times

Post by Bla » 24 Mar 2018, 20:36

i ja sam :auf
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 7 times

Post by Heidi » 24 Mar 2018, 20:40

Lav i Vaga

Ova veza mogla bi biti pravi pogodak!

Partneri rođeni pod ovim znakovima jedan drugom zadovoljavaju sve potrebe i želje. Dobro, uvijek je moguće smisliti još nešto...

Lav je inače malo više zainteresiran za fizičku stranu veze negoli je to slučaj s vagom. S druge strane, vaga ipak neće imati ništa protiv ako njen partner pokaže inicijativu i priušti joj česta ugodna druženja u krevetu.

Posebno će životni stil i strast lava privući vagu. U svakom slučaju, ovdje ima podjednako stvari koje ih spajaju i onih koje ih udaljuju, pitanje je samo kako će se nositi s jednima i drugima.

A tko će u vezi biti glavni? To je ovdje lako: vaga je uglavnom neodlučna i zato će lav bez poteškoća preuzeti dominantnu ulogu. A dominacija i moć najjači su afrodizijak za tašte lavove.

Evo malog pojašnjenja za vage: time što vam lav ne pokazuje svoje emocije, nemojte misliti da nije jednako osjetljiv kao i vi. Možda je i slabiji! Jedino to nije njegov stil...

U seksu će se dakle ovi partneri odlično slagati: oba su ludi za seksom. Vrijeme koje provedu u krevetu bit će pravi festival užitka, neprekidan niz malih i velikih seksualnih zadovoljstava.

U slučaju nesuglasica, vaga će popustiti. Doduše, nemojte misliti da se vaga predala! Ona vjeruje u onu da tiha voda brege dere. Zato će u slučaju sukoba najbolje oružje vage biti diplomacija i strategija kojom će ipak uspjeti preokrenuti situaciju u svoju korist.

Hoćete prognozu? Evo vam je onda: vrlo vruća i uspješna veza! :o
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”