Zanki wrote: 27 Mar 2025, 10:27
Koteljubi_kadnisamtu wrote: 26 Mar 2025, 22:32
Ma znam to. A onda ides na more. I onda moj dragi i ja dolazimo na more kod tebe u posjetu. I tada, prvi put, ja vidim da ti nemas pojma ko sam ja.
ovo je iz moj price:"Odlazak na Mljet" - work in progress
Nema veze, bitno je da ti znas koe on
Ja volin knjige i super ti je prica

Nadan se da ces uspjeti izdati i obavezno nan javi tam u knjizevnom kutku
well ovu sam pricu stavila malo na pauzu. Jer se trenutno bavim pisanjem scenarija za humoristicno / obrazovnu seriju "Muskarac u kuci" ili tako nesto.
Ova serija prati jednu mladu modernu porodicu i dogadjaje koji uticu na njihov zivot. Otac je mali debeljuskasi covjek, kojeg ga bas i zaboli neka stvar za sve, ne petlja se ni u ista, dosta je pasivan u odnosu na svoju porodicu, suprugu, posao, okruzenje i tako dalje.
Ali citava situacija se mijenja kada naprasno sazna da mu je 13. godisnji sin upao u lose drusto i da su ga vidjeli da se skupa s njima kacio za tramvaj
Tada, da bi od propasti spasio njega, ustvari spasava sebe. U ovoj seriji koja je prosarana vecinom humoristickim narativom, ustvari prozimaju se stvari trenutci zivota u nesredjenm drustu i nacina na koji svi mi mozemo uticati da nas, a zivot nase djece bude bolji.
Nije mi u ovom projektu lako da ucestvujem sama, zato cu da potrazim pomoc onih koji znaju pisati.

Ja se uvijek puno smijem s tobom, to je čudo nevidjeno.