TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20805 times
Been thanked: 18757 times
Status: Online

Re: Nova generacija mračnog trapa iz BiH

Post by Masamune » 18 Jun 2025, 13:19

Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 12:46
Masamune wrote: 18 Jun 2025, 12:26
Ne, ja sam priznao lični napad i to mene čini gorim. Zato sam se i složio sa Norinim postom.
Ti sad pišeš isključivo za publiku, lafo neko raskrinkavanje mene i slično. Ne možeš se zaustaviti kao i inače. Kao Fox Mulder :oo
Eno ti klix za ta raskrinkavanja i lobotomije po cijeli dan. Meni to više ne treba.
Znam da sam u vezi tebe u pravu šta god drugi mislili na forumu u vezi toga. Meni je to dovoljno.
Po čemu ja tebe nerviram kada si ti ničim prozvan dobrovoljno stupio u diskusiju sa mnom iako si sam napisao da nemaš živaca više sa mnom diskutovati radi ranijih iskustava?

Za nekoga ko tvrdi da zna kako dišem nastupaš naivno i kontradiktorno.

Svo tvoje učešće na temi je bila off topic provokacija da stupim sa tobom u diskusiju pa da se kasnije pretvori u diskusiji o Caci, mješovitim brakovima, zašto nema svinjetine u trgovinama ili Bog zna šta još. Kada ti nije uspjelo (jer znam kako dišeš LOL) onda si okrenuo na “pametniji popušta pa zato prekidam diskusiju”, “Muka mi je više sa tobom diskutovati” iako svi mogu pročitati da si ti htio diskusiju i vide da sam u pravu u vezi toga, ma šta god ti mislio.
Meni je to dovoljno.
Ovo je druže javni forum. Imam pravo da ti se obratim kad hoću, gdje hoću i na koji god način ja hoću. Tamam da je to post u kojem ti govorim da si glup (ne mislim, već navodim primjer). Svako ima to pravo, a do nas je da ne kršimo pravila.

Nije to bila provokacija da stupiš sa mnom u diskusiju koja već postaje suvišna. Nije svako obraćanje nekome razlog za diskusiju. To je bila samo i isključivo provokacija, ali opravdana iz mog ugla gledanja što sam više puta obrazložio.

Boldirano je niĐe veze. Nemoj sad još praviti žrtvu od sebe po pitanju nečeg što nisam ni potezao.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 18 Jun 2025, 13:29

I je li dosta?

Prijavio sam post da nam ih prebace na trosjed. Ne vjerujem da ovo govorim

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3704 times
Been thanked: 3437 times
Status: Offline

Post by Naseef Mushroom » 18 Jun 2025, 13:31

Masamune wrote: 18 Jun 2025, 13:19
Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 12:46

Po čemu ja tebe nerviram kada si ti ničim prozvan dobrovoljno stupio u diskusiju sa mnom iako si sam napisao da nemaš živaca više sa mnom diskutovati radi ranijih iskustava?

Za nekoga ko tvrdi da zna kako dišem nastupaš naivno i kontradiktorno.

Svo tvoje učešće na temi je bila off topic provokacija da stupim sa tobom u diskusiju pa da se kasnije pretvori u diskusiji o Caci, mješovitim brakovima, zašto nema svinjetine u trgovinama ili Bog zna šta još. Kada ti nije uspjelo (jer znam kako dišeš LOL) onda si okrenuo na “pametniji popušta pa zato prekidam diskusiju”, “Muka mi je više sa tobom diskutovati” iako svi mogu pročitati da si ti htio diskusiju i vide da sam u pravu u vezi toga, ma šta god ti mislio.
Meni je to dovoljno.
Ovo je druže javni forum. Imam pravo da ti se obratim kad hoću, gdje hoću i na koji god način ja hoću. Tamam da je to post u kojem ti govorim da si glup (ne mislim, već navodim primjer). Svako ima to pravo, a do nas je da ne kršimo pravila.

Nije to bila provokacija da stupiš sa mnom u diskusiju koja već postaje suvišna. Nije svako obraćanje nekome razlog za diskusiju. To je bila samo i isključivo provokacija, ali opravdana iz mog ugla gledanja što sam više puta obrazložio.

Boldirano je niĐe veze. Nemoj sad još praviti žrtvu od sebe po pitanju nečeg što nisam ni potezao.
Naravno da je provokacija, to su i drugi primjetili.

Na javnom forumu imaš pravo da diskutuješ i obratiš kome god želiš ali kada prvog mog “ne slažem se sa tobom” kreneš sa “Nemam živaca da sa tobom diskutujem radi prijašnjih iskustava” a onda opet to radiš onda je pitanje koji je razlog, osim ako nisi mazohista.
Evo mene ko nervira ja i ne čitam njegove postove a kamoli da ga citiram i diskutujem sa njim.

Tema je išla svojim tokom, neki mlađi forumaš je postavio ovaj muzički žanr, starijima se to nije svidjelo, ja napisao da je to normalno da stariji ne shvataju mlađe i ti se uključi “Jel to zato što je Jugoslavija?”

Kada stariji nisu voljeli kada je se pojavila Lepa Brena u Jugoslaviji a i ti stariji su u Jugoslaviji bili mladi, kako je tu pljuvanje o Jugoslaviji relevantno?
Ili kada stari i mladi u Velikoj Britaniji imaju iste rasprave, kako je to vezano za diskusiju?
Totalno se nezrelo ponašaš na ovoj temi što ti ne priliči jer nisi takav bio.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 18 Jun 2025, 13:43

Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 13:31
Masamune wrote: 18 Jun 2025, 13:19

Na javnom forumu imaš pravo da diskutuješ i obratiš kome god želiš ali kada prvog mog “ne slažem se sa tobom” kreneš sa “Nemam živaca da sa tobom diskutujem radi prijašnjih iskustava” a onda opet to radiš onda je pitanje koji je razlog, osim ako nisi mazohista.
Evo mene ko nervira ja i ne čitam njegove postove a kamoli da ga citiram i diskutujem sa njim.

Tema je išla svojim tokom, neki mlađi forumaš je postavio ovaj muzički žanr, starijima se to nije svidjelo, ja napisao da je to normalno da stariji ne shvataju mlađe i ti se uključi “Jel to zato što je Jugoslavija?”

Kada stariji nisu voljeli kada je se pojavila Lepa Brena u Jugoslaviji a i ti stariji su u Jugoslaviji bili mladi, kako je tu pljuvanje o Jugoslaviji relevantno?
Ili kada stari i mladi u Velikoj Britaniji imaju iste rasprave, kako je to vezano za diskusiju?
Boldirano je ključ svega. Mene drugi ne interesuju. Obratio sam se tebi provokacijom.
Ti sad od ovog praviš neki show tamo vamo, ja nezreo, ja ovo, ja ono... koga briga Nazife. Et izdominirao si me da valja. Predajem se nemam šta da kažem.
Hajd završi jebo ga ti.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 18 Jun 2025, 13:46

Ustvari ugodan ti ostatak dana.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3704 times
Been thanked: 3437 times

Post by Naseef Mushroom » 18 Jun 2025, 13:55

Masamune wrote: 18 Jun 2025, 13:43
Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 13:31

Na javnom forumu imaš pravo da diskutuješ i obratiš kome god želiš ali kada prvog mog “ne slažem se sa tobom” krenePa onda “Nemam živaca da sa tobom diskutujem radi prijašnjih iskustava” a onda opet to radiš onda je pitanje koji je razlog, osim ako nisi mazohista.

Boldirano je ključ svega. Mene drugi ne interesuju. Obratio sam se tebi provokacijom.
Ti sad od ovog praviš neki show tamo vamo, ja nezreo, ja ovo, ja ono... koga briga Nazife.
Hajd završi jebo ga ti.
Pa baš o toj nezrelosti i govorim.

Prvo je bilo da te ja nerviram iako si ti prvi krenuo sa mnom diskutovati.
Pa onda “Ne mogu ja sa tobom diskutovati, nemam živaca, znam ja kako dišeš, neću više nasjesti na te fore”.
Sad se vraćaš kao glas razuma da ispadneš veći čovjek i završiš prepirke iako nije ni bilo prepiraka osim sa tvoje strane a završilo bi se davno da me opet nisi krenuo citirati.

Pošto znam kako dišeš rado ću nastaviti sa tobom na ovoj temi ali samo vezano za muziku ili o nečemu drugom na odgovarajućim temama.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3532 times
Been thanked: 6478 times

Post by Matan » 18 Jun 2025, 14:10

:D.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4130 times
Been thanked: 3032 times

Re: TROSJED

Post by Melek » 23 Jun 2025, 21:04

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

immuno