Ovo je druže javni forum. Imam pravo da ti se obratim kad hoću, gdje hoću i na koji god način ja hoću. Tamam da je to post u kojem ti govorim da si glup (ne mislim, već navodim primjer). Svako ima to pravo, a do nas je da ne kršimo pravila.Naseef Mushroom wrote: 18 Jun 2025, 12:46Po čemu ja tebe nerviram kada si ti ničim prozvan dobrovoljno stupio u diskusiju sa mnom iako si sam napisao da nemaš živaca više sa mnom diskutovati radi ranijih iskustava?Masamune wrote: 18 Jun 2025, 12:26
Ne, ja sam priznao lični napad i to mene čini gorim. Zato sam se i složio sa Norinim postom.
Ti sad pišeš isključivo za publiku, lafo neko raskrinkavanje mene i slično. Ne možeš se zaustaviti kao i inače. Kao Fox Mulder
Eno ti klix za ta raskrinkavanja i lobotomije po cijeli dan. Meni to više ne treba.
Znam da sam u vezi tebe u pravu šta god drugi mislili na forumu u vezi toga. Meni je to dovoljno.
Za nekoga ko tvrdi da zna kako dišem nastupaš naivno i kontradiktorno.
Svo tvoje učešće na temi je bila off topic provokacija da stupim sa tobom u diskusiju pa da se kasnije pretvori u diskusiji o Caci, mješovitim brakovima, zašto nema svinjetine u trgovinama ili Bog zna šta još. Kada ti nije uspjelo (jer znam kako dišeš LOL) onda si okrenuo na “pametniji popušta pa zato prekidam diskusiju”, “Muka mi je više sa tobom diskutovati” iako svi mogu pročitati da si ti htio diskusiju i vide da sam u pravu u vezi toga, ma šta god ti mislio.
Meni je to dovoljno.
Nije to bila provokacija da stupiš sa mnom u diskusiju koja već postaje suvišna. Nije svako obraćanje nekome razlog za diskusiju. To je bila samo i isključivo provokacija, ali opravdana iz mog ugla gledanja što sam više puta obrazložio.
Boldirano je niĐe veze. Nemoj sad još praviti žrtvu od sebe po pitanju nečeg što nisam ni potezao.