Hoš kafu? Sok?
De sjedi malo.. Ko zurio vrat slomio

Moderator: VIP
Pa da, mogao bi nam negativno uticati na reputaciju.vrhbosnica wrote: 07 Oct 2020, 17:11 Napravicu ja za zizi i mene, samo ne znam smijes li ti sa curama sjediti..
Zauzet mimakne znam..
Jos imam i ovog kolaca za kukofa![]()
Pa da..o tome i ti pricam...Zizi505 wrote: 07 Oct 2020, 17:13Pa da, mogao bi nam negativno uticati na reputaciju.vrhbosnica wrote: 07 Oct 2020, 17:11 Napravicu ja za zizi i mene, samo ne znam smijes li ti sa curama sjediti..
Zauzet mimakne znam..
Jos imam i ovog kolaca za kukofa![]()
![]()
Možeee
Nebi ja vala oko struje cackala
Nikakav sam ti ja ucitelj. Dao bih ti kljesta i sarafciger i oso pit kafu, vratio se kasnije da vidim kako ide
Ako ne znas oko tog najbolje je nista ne dirat, more upalit pred ocima da se osljepi
Kazu kad te drmne struja treba u zemlju zatrpati.. ili to bjese grom..
Cojeka ako jamije grom alarahmetile je. Ono kae prezivio to je kad opali blizu njega, nekolke metre ga masi.vrhbosnica wrote: 07 Oct 2020, 18:10Kazu kad te drmne struja treba u zemlju zatrpati.. ili to bjese grom..ElTriconi wrote: 07 Oct 2020, 17:40
Ako ne znas oko tog najbolje je nista ne dirat, more upalit pred ocima da se osljepi![]()
Zizi ako te drmne ja ti mogu samo fatihu uciti![]()
Zaražen čime?MarlboroGold wrote: 07 Oct 2020, 18:49 Ja mislim da bi neke žene bile s njim čak i da znaju da je zaražen![]()
Users browsing this forum: Koraci_u_noci, Matan, Mister No and 13 guests