Velika razlika u godinama

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Ariel
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Suprugu i dijete izbacio iz kuće zbog 22 godine starije ljubavnice

Post by Ariel »

prog321 wrote: 15 Dec 2020, 10:02 Zene grohnu prije muskaraca.
Pa kako nece grohnut
prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by prog321 »

Hoce.
Prirodno je to.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Ariel
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Ariel »

prog321 wrote: 15 Dec 2020, 22:47 Hoce.
Prirodno je to.
Pa kazem kako nece kakav teret nose tokom zivota. A opet je individualno sve. Moja mama se npr. odlicno nosi sa svojim godinama.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9992 times
Been thanked: 16873 times

Post by spacebound »

Fuddo wrote: 15 Dec 2020, 22:24 Michael Jordan svojoj morao platiti 200 miliona dolara.
I sad, razveli se, dovela nju ona ellen u svoj show,
Ja pijem kafu, gledam
Ne vjerujem
Pun studio zena, sve placu, i vicu sram ga bilo, kako ti je to mogao napravit, sirota nasa, dobra, nesta je grle, ona njih grli, suza suzu goni...
Ojebote
Emocijama se ne trguje ;)
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14247 times
Been thanked: 23732 times

Post by Fuddo »

spacebound wrote: 16 Dec 2020, 06:44
Fuddo wrote: 15 Dec 2020, 22:24 Michael Jordan svojoj morao platiti 200 miliona dolara.
I sad, razveli se, dovela nju ona ellen u svoj show,
Ja pijem kafu, gledam
Ne vjerujem
Pun studio zena, sve placu, i vicu sram ga bilo, kako ti je to mogao napravit, sirota nasa, dobra, nesta je grle, ona njih grli, suza suzu goni...
Ojebote
Dobro, et, emotivna si.
Dozvolite da se obratimo
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9992 times
Been thanked: 16873 times

Post by spacebound »

Fuddo wrote: 16 Dec 2020, 06:49
spacebound wrote: 16 Dec 2020, 06:44

Dobro, et, emotivna si.
Jesam, ali ne pricamo o meni.
Vec ne znaci da novac iskljucuje emocije. Sta, ima novca pa ne voli, ne pati, ne osjeca? Hau jes no, rek'o bi Izet Fazlinovic.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9035 times
Been thanked: 5789 times

Post by Mister No »

spacebound wrote: 16 Dec 2020, 07:41
Fuddo wrote: 16 Dec 2020, 06:49

Dobro, et, emotivna si.
Jesam, ali ne pricamo o meni.
Vec ne znaci da novac iskljucuje emocije. Sta, ima novca pa ne voli, ne pati, ne osjeca? Hau jes no, rek'o bi Izet Fazlinovic.
.Ima 200 miliona načina da utjesi emocije.
The Dark Side Of The Forum...
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41213 times
Been thanked: 27885 times

Dolph Lundgren (63) u tajnosti se oženio s 24-godišnjom ljepoticom? ‘Bilo je ružnih komentara‘

Post by Rum »

Glumac Dolph Lundgren uživa u ljubavi s 24-godišnjom Emmom Krokdal, koja je vršnjakinja njegove starije kćeri Ide Sigrid

Image

Image

Nakon što je prošli tjedan u Los Angelesu viđen s prstenom na ruci nalik onom vjenčanom, svjetski mediji raspisali su se kako se švedski glumac Dolph Lundgren (63) u tajnosti oženio norveškom fitness instruktoricom Emmom Krokdal (24).

Par, koji je u vezi od kraja 2019., o svemu mudro šuti, što zapravo ni ne čudi s obzirom da su, otkako se saznalo da su u vezi, na udaru dežurnih kritičara koji ismijavaju njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama.

Podsjetimo, Dolph je krajem lipnja na Instagramu objavio sretnu vijest o zarukama, no umjesto čestitki, pratitelji su ga ispod fotografije na kojoj pozira s Emmom zatrpali uvredljivim komentarima.

Dolph Lundgren s kćerima Idom Sigrid i Gretom Eveline

- To ti je kći? Tko je sretnik za kojega će se udati? - pisali su pojedinci švedskom glumcu aludirajući na činjenicu da je njegova starija kći Ida Sigrid Emmina vršnjakinja.

Lundgren i Krokdal upoznali su se u teretani, a glumac je o mlađahnoj plavuši svojedobno rekao:

- U tom životnom periodu uopće nisam razmišljao o ljubavi! Zapravo sam htio biti slobodan, trebao sam se oporaviti od posljednje veze, a onda je došla Emma i sve promijenila. Za svoje godine vrlo je zrela, dijelimo zajedničku ljubav prema vježbanju i brizi o sebi, uistinu vjerujem da sam u njoj pronašao idealnu ženu i srodnu dušu - izjavio je nedavno zaljubljeni Dolph, junak filmova "Plaćenici" i "Rocky 4".

Ovih dana par je viđen kako izlazi iz teretane u Los Angelesu, no švedski glumac tad nije nosio prsten, piše Daily Mail.

Image

- Ako se i jesu vjenčali, vjerojatno to žele zadržati za sebe, baš zbog negativnih komentara kojima su već mjesecima izloženi - rekao je izvor blizak glumcu i fitness trenerici.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Re: Dolph Lundgren (63) u tajnosti se oženio s 24-godišnjom ljepoticom? ‘Bilo je ružnih komentara‘

Post by Grom »

:cool
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3881 times

Re: Dolph Lundgren (63) u tajnosti se oženio s 24-godišnjom ljepoticom? ‘Bilo je ružnih komentara‘

Post by Naseef Mushroom »

Ova je tema kao kec na desetku kada počnu neki pljuvati naš narod i krive balkanski mahalski mentalitet.
Ovo je globalni problem i komentarisanje tuđih života nije samo kod nas.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41213 times
Been thanked: 27885 times

Post by Rum »

almir90 wrote: 26 Dec 2020, 18:08:cool
Tvoj broj :lejla
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

Rudolph wrote: 26 Dec 2020, 18:13
almir90 wrote: 26 Dec 2020, 18:08:cool
Tvoj broj :lejla
Brt šta da ti kažem, znaš me.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

Naseef Mushroom wrote: 26 Dec 2020, 18:13 Ova je tema kao kec na desetku kada počnu neki pljuvati naš narod i krive balkanski mahalski mentalitet.
Kad je neko u ovakvoj pozicji, ima pare, slavu i tip dobro izgleda za svoje godine i ima priliku da voda i guzi mladu i zgodnu žensku, svaki normalan muškarac će imati takvu nego neku koja se ofucala.

I samo ljubomorne osobe će pljuvati jer bi svako volio da bude u toj poziciji.

Ja sam pozitivno ljubomoran.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Merlin, čitaš li ti ove tekstove :o
Svi mi se morete obratit
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4403 times
Been thanked: 3356 times

Post by Melek »

I labavi zabavi.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2874 times
Been thanked: 23803 times

Post by HAVANA »

almir90 wrote: 26 Dec 2020, 18:20
Naseef Mushroom wrote: 26 Dec 2020, 18:13 Ova je tema kao kec na desetku kada počnu neki pljuvati naš narod i krive balkanski mahalski mentalitet.
Kad je neko u ovakvoj pozicji, ima pare, slavu i tip dobro izgleda za svoje godine i ima priliku da voda i guzi mladu i zgodnu žensku, svaki normalan muškarac će imati takvu nego neku koja se ofucala.

Ja kad budem imao 63g cerka ce mi imati 35 godina a druga 31 godinu. Kako da zovu ovu od 24? Il da moja od 24g dovede kakvog od 63g? Kako da ga zovem i cim da ga zbodem? :123 Sve u svoje vrijeme... Meni licno, bolesno... :cudi
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4403 times
Been thanked: 3356 times

Post by Melek »

Tu od 24 nek komotno zovu sponzoruša :kafa
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3881 times

Post by Naseef Mushroom »

Istog sam mišljenja. Kada se djed i nana vodaju, obadvoma 80 godina, jesu stari ali oni su se uzeli kada su obadvoje bili mladi pa starili zajedno i onda je svaka bora i bijela kosa simpatična i draga. Šta će djed sa nekom nepoznatom babom koju je tek upoznao? Valja sa nekim starim i krezavim nepoznatim živjeti pa što ne bi tražio šta atraktivnije?

Drugo su mogućnosti pa daj šta daš, pokrij se koliko ti je ćebe dugo ali ako si u poziciji Dolpha svako bi se ovako ponašao.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 346 times

Post by Mirelam »

Melek wrote: 26 Dec 2020, 19:41 I labavi zabavi.
E da cujemo koja te je to slagala? :rol
Akrep se ne racuna. :ooo
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2874 times
Been thanked: 23803 times

Post by HAVANA »

Naseef Mushroom wrote: 26 Dec 2020, 20:13

Istog sam mišljenja. Kada se djed i nana vodaju, obadvoma 80 godina, jesu stari ali oni su se uzeli kada su obadvoje bili mladi pa starili zajedno i onda je svaka bora i bijela kosa simpatična i draga. Šta će djed sa nekom nepoznatom babom koju je tek upoznao? Valja sa nekim starim i krezavim nepoznatim živjeti pa što ne bi tražio šta atraktivnije?

Drugo su mogućnosti pa daj šta daš, pokrij se koliko ti je ćebe dugo ali ako si u poziciji Dolpha svako bi se ovako ponašao.
A ako baba nadje kakvog od 24,pri tome da ti je baba majka, sestra... I moze joj se, sama, situirana... Da li bi i nju podrzao? Ima li ista odvratnije i smjesnije nego vidjeti matorog kenjca sa curicom od 22,23... godine? A cerka mu starija. :bua
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”