Brate, tvoj najveci izvoznik, namjenska industrija, vecinu proda amerima. Mozes li zamisliti kakav bi kolaps nastao da ti uzvrate kontramjerom? Mada njih te gluposti ne zanimaju, jebe se njima za bar kodove i cije je sta, njima je bitna samo lova i profit.XoKli wrote: 04 Nov 2023, 20:2695% je uvozno. Čak je i Coca Cola u dobrom procentu uvozna od kako je EU zabranila eksluzivitet.Fuddo wrote: 04 Nov 2023, 20:17 Vecinu toga sto bojkotujes, ustvari pravis ti kod kuce i ljudi od toga primaju platu. Recimo, oni sto pune kokakolu u Hadzicim.
Na kraju ga, sta god uradis, sam ga sebi zabijes. Tako je postimano.
Izrael
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13783 times
- Been thanked: 22664 times
- Status: Offline
Re: Izrael
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24469 times
- Been thanked: 24974 times
A ne znam za Patkovica ili slicne..Fuddo wrote: 04 Nov 2023, 19:44Dici glas psrotiv nasilja, izraziti ljudsku empatiju prema stradanju Palestinaca je potpuno ispravno.ironman wrote: 04 Nov 2023, 19:34 Pokusali su nam( ovdje na forumu) imputirati da podrskom Palestini postajemo hamasovci.
Zna se ko to radi. I zasto.
Zna se i ko po forumima pokusava oljagat SAD zbog ove situacije a ne bi li ubrao poene za lojave cetnike koji iza coska cekajy priliku.
Isto tako svi ovdje znamo da su SAD nas mislim na Bosnjake iskreni ,jedini i najbitniji prijatelj na svijetu.
I time sto dignemo glas na ovu katastrofu koju palestinci zive mi ne dizemo glas protiv SAD. To je i budali jasno.
Jer imamo pravo na svoje misljenje.
Nisam siguran da SAD nesto posebno zamjere organizaciju skupova podrske Palestini. Tim vise sto u BiH jevrejska zajednica je integrisana u drustvo kao sastavni dio bica BiH.
Ako se razmemo.
Dozvoliti da ti sa na takvim skupovima obraca onaj parmak Patkovic i drobi o svetoj borbi i muslimanskom bratstvu ( misli se na onu blago receno, kontraverznu orgnizaciju), to je vec momacki autogol.
Da vec ne spiminjem svakojake parole koje su se mogle vidjeti, to rodjo obilazi svijet, i nije nimalo bezazleno.
A sve to dok ti za vratom pusu dokazani zlikovci, i cekaju svoju sansu, a orban salje generala da komanduje snagama za kofol stabilizaciju mira.
E sad kako vi, mahom, kad vam se to kaze sve shvatiti kao neki poziv na sutnju, ne znam.
Ne pratim ja to bas.
Mislio sam na skupove podrske po Sa i Tz.
Ovo da sutimo. Otprilike sam komentirao par ovih trollova i njihovu umotanu pricu.
Koja zapravo samo pokusava rehabilitirat rusiste. Tvoji pogledi se ne razlikuju od mojih sto se politike tice skoro pa nimalo.
dream of spring...
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24469 times
- Been thanked: 24974 times
Nemas brigu.Lavlje_srce wrote: 04 Nov 2023, 19:41Ko je to pokusao?ironman wrote: 04 Nov 2023, 19:34 Pokusali su nam( ovdje na forumu) imputirati da podrskom Palestini postajemo hamasovci.
Zna se ko to radi. I zasto.
Zna se i ko po forumima pokusava oljagat SAD zbog ove situacije a ne bi li ubrao poene za lojave cetnike koji iza coska cekajy priliku.
Isto tako svi ovdje znamo da su SAD nas mislim na Bosnjake iskreni ,jedini i najbitniji prijatelj na svijetu.
I time sto dignemo glas na ovu katastrofu koju palestinci zive mi ne dizemo glas protiv SAD. To je i budali jasno.
Jer imamo pravo na svoje misljenje.
Nisam siguran da SAD nesto posebno zamjere organizaciju skupova podrske Palestini. Tim vise sto u BiH jevrejska zajednica je integrisana u drustvo kao sastavni dio bica BiH.
Ako se razmemo.
I ko sta radi i zasto?
Kad se budem tebi obracao citiracu te.
Eto fudi sam rekao na koga mislim.
dream of spring...
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4974 times
- Been thanked: 6498 times
Gdje sam ja tebe i kad spomenula, citirala? Ili me spominjes jer sam Fudi rekla da zauzda emocije? Jos vise me zanima gdje sam 'sovala?Lavlje_srce wrote: 04 Nov 2023, 19:49Laser wrote: 03 Nov 2023, 20:22
Da li "mudro" šutio, da li psovao američku i izraelsku majku, meni se isto fata.
Šta god ja uradio ili NEuradio, komšije će iskoristit svaku priliku za crtanje mete na mom čelu.
Zato, neću te poslušat, kao ni onu lažljivu lavicu.
Sovat ću đe god stignem.
Neka ste ti, Vanilla, Behko, immuno i Chloe pronasli 'uljeza'. Mene. Ne znam da li da se smijem ili zaplacem.
Problem je sto samo mozete 'sovati, a one boNbe koje razvaljuju Gazu sutra mogu nas razvaliti. Ali nemojte da vas ja ometam u hrabrom i pametnom 'sovanju.

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3615 times
- Been thanked: 6644 times
Ma joj, ko da Bosansko trziste nesto znaci za te kompanije..
to je kap vode u moru..
to je kap vode u moru..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Da, uz to sam naglaseno intuitivna pa me zanima cime sam ti se u zivotu zamjerila? Mislim ne moras odgovoriti jer je off topic.Vanilla wrote: 04 Nov 2023, 20:32Gdje sam ja tebe i kad spomenula, citirala? Ili me spominjes jer sam Fudi rekla da zauzda emocije? Jos vise me zanima gdje sam 'sovala?Lavlje_srce wrote: 04 Nov 2023, 19:49Neka ste ti, Vanilla, Behko, immuno i Chloe pronasli 'uljeza'. Mene. Ne znam da li da se smijem ili zaplacem.
Problem je sto samo mozete 'sovati, a one boNbe koje razvaljuju Gazu sutra mogu nas razvaliti. Ali nemojte da vas ja ometam u hrabrom i pametnom 'sovanju.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12596 times
- Been thanked: 13426 times
Hej tebi ocito stala kost u grlu od muslimana, popusti ziv bio toliko si jasan da svaka diskusija sa tobom je ofirna..Totem wrote: 04 Nov 2023, 20:21
Pa proklinji i muslimane kada nacine genocid. Jel tako tesko?
Reci...Turci....g...a jedna, neatali preko dva milion Armena,a nikom nista o tome.
Kako moguk krscan sa kazu, y Palestini je genixid....Bosnjaci ne mogu reci isto?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma bezveze je svoditu ovu temu na, he said she said, i licno prepucavanje. Niko, bar se nadam, u ovoj prici nije zlonamijeran.Lavlje_srce wrote: 04 Nov 2023, 20:36Da, uz to sam naglaseno intuitivna pa me zanima cime sam ti se u zivotu zamjerila? Mislim ne moras odgovoriti jer je off topic.Vanilla wrote: 04 Nov 2023, 20:32
Gdje sam ja tebe i kad spomenula, citirala? Ili me spominjes jer sam Fudi rekla da zauzda emocije? Jos vise me zanima gdje sam 'sovala?
Mozemo se neslagati kako i na koji nacin reagovati na onaj uzas koji se desava, al ne vidim to kao razlog da sad jedni drugima pocnemo sukat.
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9237 times
- Been thanked: 9175 times
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4974 times
- Been thanked: 6498 times
A tu recenicu ne uzimaj za zlo i ne shvataj licno, odlicno mi je dosla na Fudinu psovku upucenu Izraelu i njegovoj novoj domoviniLavlje_srce wrote: 04 Nov 2023, 20:36Da, uz to sam naglaseno intuitivna pa me zanima cime sam ti se u zivotu zamjerila? Mislim ne moras odgovoriti jer je off topic.Vanilla wrote: 04 Nov 2023, 20:32
Gdje sam ja tebe i kad spomenula, citirala? Ili me spominjes jer sam Fudi rekla da zauzda emocije? Jos vise me zanima gdje sam 'sovala?

Odgovorit' cu ti, zasto da ne. Ako je i dalje ta intuicija koju spominjes vezana za ovu temu, vjerovatno te ovaj put prevarila, ako je, ipak, vezana za nesto drugo (?) onda te tu 100% vara.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3867 times
- Been thanked: 2909 times
Sram vas bilo,i boga i naroda
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Totem
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
immuno wrote: 04 Nov 2023, 20:40Hej tebi ocito stala kost u grlu od muslimana, popusti ziv bio toliko si jasan da svaka diskusija sa tobom je ofirna..Totem wrote: 04 Nov 2023, 20:21
Pa proklinji i muslimane kada nacine genocid. Jel tako tesko?
Reci...Turci....g...a jedna, neatali preko dva milion Armena,a nikom nista o tome.
Kako moguk krscan sa kazu, y Palestini je genixid....Bosnjaci ne mogu reci isto?
Ne bi rekao. Bice da ti imas kost u...necemu od krscana. Zapadnih, istocnoh...ne bi znao.
Jedna lasta....men'scini prolijece
- immuno
- Forum [Bot]
Nigdje I niti jednom rijecju te spomenula nisam I ne razumijem zasto me prozivas...Lavlje_srce wrote: 04 Nov 2023, 19:49Sad sam lazljiva. Dobro sam prosla, znao si ti meni dati daleko strasnije epitete.Laser wrote: 03 Nov 2023, 20:22
Da li "mudro" šutio, da li psovao američku i izraelsku majku, meni se isto fata.
Šta god ja uradio ili NEuradio, komšije će iskoristit svaku priliku za crtanje mete na mom čelu.
Zato, neću te poslušat, kao ni onu lažljivu lavicu.
Sovat ću đe god stignem.
Neka ste ti, Vanilla, Behko, immuno i Chloe pronasli 'uljeza'. Mene. Ne znam da li da se smijem ili zaplacem.
- immuno
- Forum [Bot]
- Totem
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Ko da je Palestina centar sveta. Istocni Timor Ujguri,juzni Sudan, Rohindje....sto puta jeziviji nastani...nikom nista. Ali Palestina n1.
Ako vec neko ima ono musko u webi...idi u Hamas, te ucini nesto. Ne preko neta....ko Erdogan
Ako vec neko ima ono musko u webi...idi u Hamas, te ucini nesto. Ne preko neta....ko Erdogan
Jedna lasta....men'scini prolijece
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Nijedan sukob u svijetu nema toliko implikacija na ostatak planete, kao taj u Palestini. I vazda hodamo po ivici da se strovalimo u katastrofu biblijskih proporcija. Zasto je to tako, ima more razloga, a ako se nekom sve to mora crtati, onda je jednostavno glup ko zvono i nije vrijedan price.Totem wrote: 04 Nov 2023, 20:48 Ko da je Palestina centar sveta. Istocni Timor Ujguri,juzni Sudan, Rohindje....sto puta jeziviji nastani...nikom nista. Ali Palestina n1.
O odlasku u hamas, vidi sa onima dogodine u Prizrenu.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Bome si ti ozbiljno krenula u oslobadjanje Palestine. Samo floskule i poklici se ne pikaju. Sta ces konkretno uciniti u svom oslobodilackom zanosu?Chloe wrote: 04 Nov 2023, 11:331992. godine nije bilo podrške Palestini, nije bilo "vehabije", nije bilo intreresovanja Arapa za investicije niti kao turista itd itd pa smo ubijani. Bili smo isti kao Pero, Marko, Zoran itd. al Mujo, Haso su ubijeni.
Život u strahu i dokazivanju susjedima nije život, nego kukavičluk, nepoštivanje sebe i licemjerje. Takve osobine niko ne poštuje, ni prijatelji ni neprijatelji.
Last edited by Lavlje_srce on 04 Nov 2023, 21:15, edited 1 time in total.
Memento Mori
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 450 times
- Been thanked: 1026 times
Odoste vi daleko.Osudjuje se zločin koji se čini u Izraelu i Palestini od 07.10 ..i to je sve.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2660 times
- Been thanked: 22346 times
Sta se ba to vi tolko raspravljate, ne mozemo nista zivo kod nas rijesit a fol cemo tamo. Naravno jadna djeca i civili, a za smrdljive cifutcice i hamascice me zaboli qrac, nek pocrkaju svi. Od takvih dobra nema.Gamad zla i ogranicena.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3867 times
- Been thanked: 2909 times
Pogledah malocas snimak koji je postavio Hamas
Skidaju im tenkove ko kruske
Skidaju im tenkove ko kruske
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce