I te ideje,odakle ih vadis.

Moderator: spacebound
Pa nije da sam to tek tako izmislio, već mi je taj primjer nekako najbliži ponižavanju Bošnjaka u tim brakovima
Ti stvarno nisi normalanNaseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 18:16Pročitaj ponovo moj post i vidjet ćeš da sam pisao o nečemu skroz suprotnom.Fuddo wrote: 27 Jul 2025, 17:34 Bolan Nazife, to je neciji zivot, izbor…ne znam zasto imas problem sa tim?
Isto tako ako se muškarac i žena vole, a njemu je fetiš da žena stavi dildo i guzi ga dok je on obučen kao studentica i stenje, to je njihov brak, život, izbor i neka žive što se mene tiče 50 godina u braku.
Ali ne mogu da ne primjetim da se muškarac u tom braku voli ponižavati da bi njih dvoje bili sretni u braku.
Uvijek najviše raspravljaju na temu oni koji samo nešto pretpostavljajuironman wrote: 27 Jul 2025, 17:34 Ovdje trebaju pisati ljudi koji zive zivot u braku sa osobom koja nije iste religije.
Mijesani brak zvuci ko da covjek ozeni slonicu ili se zena uda za krokodila.
A oni trebaju pricat.
Prozive ljudi sretnije neg vecina dunjaluka...vole se do smrti.
Djecu izvedu na put.
A mi naprdjujemo kako su se il on il ona zajebali nesto u zivotu.
UkucajBobi wrote: 27 Jul 2025, 18:22 Ko zna dobro engleski, šta da upišem u pretragu da mi izbaci video ovakav kako ga je Naseef opisao?
Ne valja, nema ništa .Naseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 18:28UkucajBobi wrote: 27 Jul 2025, 18:22 Ko zna dobro engleski, šta da upišem u pretragu da mi izbaci video ovakav kako ga je Naseef opisao?
Will and Deen, the son of Zaim
Pa ako neko ubija svakog Bošnjaka u pojam, od vremena Popisa 2013 pa do danas, kako smo svi Bosanci jer smo rođeni u Bosni, a u sopstvenoj kući svojoj ženi Mileni iz Bugojna ne smije reći da je Bosanka i zove je Srpkinjom, takvi muškarci u braku sjede kada pišaju.Fuddo wrote: 27 Jul 2025, 18:20Ti stvarno nisi normalanNaseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 18:16
Pročitaj ponovo moj post i vidjet ćeš da sam pisao o nečemu skroz suprotnom.
Isto tako ako se muškarac i žena vole, a njemu je fetiš da žena stavi dildo i guzi ga dok je on obučen kao studentica i stenje, to je njihov brak, život, izbor i neka žive što se mene tiče 50 godina u braku.
Ali ne mogu da ne primjetim da se muškarac u tom braku voli ponižavati da bi njih dvoje bili sretni u braku.![]()
Halali
Sutite i samo vicite jes aha.Nice wrote: 27 Jul 2025, 18:23Uvijek najviše raspravljaju na temu oni koji samo nešto pretpostavljajuironman wrote: 27 Jul 2025, 17:34 Ovdje trebaju pisati ljudi koji zive zivot u braku sa osobom koja nije iste religije.
Mijesani brak zvuci ko da covjek ozeni slonicu ili se zena uda za krokodila.
A oni trebaju pricat.
Prozive ljudi sretnije neg vecina dunjaluka...vole se do smrti.
Djecu izvedu na put.
A mi naprdjujemo kako su se il on il ona zajebali nesto u zivotu.
Ovo je 100% ispravno misljenje. Za ovo nije krivo pljuvanje ili neko nepostovanje. Ovdje je krivac nepismenist. Ljudi ne znaju ni šta suNaseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 17:17Pa nije baš poštovanje sa jedne i druge strane. Ili bolje rečeno Bošnjak popljuje sve svoje pa izgleda na kraju da je poštovanje i sa jedne i druge strane.Masamune wrote: 27 Jul 2025, 11:27
Većina mješovitih brakova i nisu takvi, jer postoji poštovanje i s jedne i druge strane i obično su sve karte na stolu u vezi svega. Tu eventualno šira familija zna dići nos. Djeca biraju s kim će biti i graditi porodice, uglavnom imaju podršku i jednih i drugih roditelja, braće i sestara i to i jeste najbitnije. Šta će tamo neki tetak Suljo ili Goran misliti jer se s time ne slažu to je njihov problem u konačnici.
Dosta sam puta čuo: Ja sam Musliman a žena Srpkinja, gdje bježi od riječi Bošnjak kao đavo od krsta.
Ili “Ja sam Bosanac a žena Srpkinja” iako je i žena mu kao on iz istog grada npr. Zenice, i on i ona tu rođeni i pradjedovi im rođeni tu.
Ako ukažeš na to da rečenica nema logike i da bi po tom on bio Bošnjak, onda ide sa njegove strane “Yebla vas torovska podjela, ja sam Bosanac, rođen u Bosni, šta ću biti drugo”.
Ok, ali zašto onda i ženu Draganu ne zoveš Bosankom?
Tad mogu torovske podjele.
Pa dobro, nije baš da mu je problem bio Bosanac. Da je bio u pitanju neki Milorad, Jovan ili Đorđe iz Bosne, ne bi sigurno imao ništa protiv. A da je bio neki Senad iz Sandžaka tj. Srbijanac kao i vi protivio bi se sigurno tome.Morgen wrote: 27 Jul 2025, 20:27 ja sam bila u mesovitom braku.
Moj otac, deklarisani „cetnik“ koji je imao spisak za mene za koga ne smem da se udam, je, kad je cuo da se udajem za bosanca, odbio da dodje na svadbu. Zapravo, ja sam rekla da ne dodje ako ne podrzava moj izbor.
Inace nismo imali problema. Malo me zezao za kosovo, kad sam naprimer cistila kucu i bas se razbacala znao je da vikne
Evooo gaaa Kooosoovooo poowerrrrr
Ja sam ga zezala jer nije znao lepo da izgovori na nemackom Bosnier (ich bin posnija)
Đeca imaju internacionalna imena.
Sve se moze kad se hoce
hm, da. oboje su bosanci.Naseef Mushroom wrote: 27 Jul 2025, 17:17
Pa nije baš poštovanje sa jedne i druge strane. Ili bolje rečeno Bošnjak popljuje sve svoje pa izgleda na kraju da je poštovanje i sa jedne i druge strane.
Dosta sam puta čuo: Ja sam Musliman a žena Srpkinja, gdje bježi od riječi Bošnjak kao đavo od krsta.
Ili “Ja sam Bosanac a žena Srpkinja” iako je i žena mu kao on iz istog grada npr. Zenice, i on i ona tu rođeni i pradjedovi im rođeni tu.
Ako ukažeš na to da rečenica nema logike i da bi po tom on bio Bošnjak, onda ide sa njegove strane “Yebla vas torovska podjela, ja sam Bosanac, rođen u Bosni, šta ću biti drugo”.
Ok, ali zašto onda i ženu Draganu ne zoveš Bosankom?
Tad mogu torovske podjele.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests