Ma ja ba, sve ti nama znas.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ma ja ba, sve ti nama znas.
Znaci invalidskaQuds wrote: 26 Aug 2024, 01:37Ma ja ba, sve ti nama znas.rocko wrote: 26 Aug 2024, 01:30
Znaci zivio u nekoj smecarskoj rupi koju vode demokrati , vidi se
Po stare Dane nazad u Bosnu nemoze se zivjet of ss, u AmericiI kako to da ss dobijam sa 47 godina? Sta kaze Trump na to, je li moguce da i toga ima, da zacepimo ako je tako?
![]()
Varas se,Krokodil Behko wrote: 14 Aug 2024, 00:56rocko wrote: 14 Aug 2024, 00:46 Sta cemo kad dodje debata I upita Trump o inflaciji, ilegalnoj imigracije, krimialu , cjenama?
Ako se ne varam, inflacija je eksplodirala za Trumpovog mandata. Nemoj da ja odnosim statistiku.
Što se tiče migracija, dovoljno će biti da ga Kamala pita, dokle je stigo s onim zidom za 4 godine
Kriminal? Toga uvijek ima u Americi. Jedina razlika je u tome da je i Trump dokazani ( a uskoro i presuđeni ) kriminalac, a Kamala nije.
Jest,jest, invalid.rocko wrote: 26 Aug 2024, 05:04Znaci invalidskaQuds wrote: 26 Aug 2024, 01:37
Ma ja ba, sve ti nama znas.I kako to da ss dobijam sa 47 godina? Sta kaze Trump na to, je li moguce da i toga ima, da zacepimo ako je tako?
![]()
Ili imas podvojenu licnost ili lagis pa zaboravis sta si slago.?
Prvo si specijalac u secret service pa onda umirovljeni keramicar sad si 47 godisnjak daj se usaglasi Sam SA sobom .
Znaci samo lazov. to Sam I mislio.a I ckapi si prepo si se to je bilo Jasno ono kad si SE poceo pravdat Kako to ne prijetis Velikom Trump.Quds wrote: 26 Aug 2024, 11:13Jest,jest, invalid.rocko wrote: 26 Aug 2024, 05:04
Znaci invalidska
Ili imas podvojenu licnost ili lagis pa zaboravis sta si slago.?
Prvo si specijalac u secret service pa onda umirovljeni keramicar sad si 47 godisnjak daj se usaglasi Sam SA sobom .Ti si rekao sta sam, ja te ispravio, ali vama Trumpovcima nema potrebe nista govoriti, vi sve sami otkrijete, pa sam zaista mislio da ces sam znati koji sam.. i sta sam radio. Deep state i tako. A, sta da ti covjek kaze nego da je tesar, keramicar, zidar ili smecar? Ti bi svakako trazio dokaz, jer to je vasa bolest, kao Obami za rodni list. A, napisao sam ti koliko godina imam, jer vidim da to u bazi izgleda nemate, ili nisam oznacen kao neprijatelj Orange.
Podvojena licnost.![]()
Nego, mani se mene i pisi na temu, nemoj trolati temu koja ti je srcu mila. BTW, eto mene tamo za nesto vise od sedmicu, u drzavu gdje se valja boriti i agitovati, da nam ne prevare Trumpa.Ipak, pocelo se se doseljavati mnogo ovih liberala iz drugih drzava, pa valja se boriti da nam drzava ne postane popuno plava, i jos da nam pocnu praviti restrikcije na oruzje.
![]()
Ja upitam daj tri primjera sta je to Trump ucino nazao Bosni, Bosnjacima, Muslimanima u cijelini , kaze on izjavio ovo. a vamo upire iz petnih zila da podrzi saucesnike u Genocidu nad Palestinskim narodom , Skolski primjera budala ispranog mozga.harlekin wrote: 26 Aug 2024, 18:01 A cirkusa,sta pranje mozgica radi.
Znaci dobitnik nobela izvrsi klasicnu agresiju na suverenu zemlju (nest ko zli Putin),unisti tu zemlju i on je super lik.
Drugi ne izvrsi ni jednu agresiju,ne uradi nist da skine glavu hiljadama nevinih i on je katastrofa lik.
Bog je svima podijelio razum,samo nije uputsva za koristenje izgleda![]()
Ne ide pajdo,ne mozes utuvit nekom nest,ak moze ujutro tvrdit da rusi idu na evropu kolika su sila a popodne ti isti rusi da ratuju ves masinama i lopatama to onda ocito ne koristi mozak nego sta mu se kaze ponavlja.rocko wrote: 26 Aug 2024, 18:07Ja upitam daj tri primjera sta je to Trump ucino nazao Bosni, Bosnjacima, Muslimanima u cijelini , kaze on izjavio ovo. a vamo upire iz petnih zila da podrzi saucesnike u Genocidu nad Palestinskim narodom , Skolski primjera budala ispranog mozga.harlekin wrote: 26 Aug 2024, 18:01 A cirkusa,sta pranje mozgica radi.
Znaci dobitnik nobela izvrsi klasicnu agresiju na suverenu zemlju (nest ko zli Putin),unisti tu zemlju i on je super lik.
Drugi ne izvrsi ni jednu agresiju,ne uradi nist da skine glavu hiljadama nevinih i on je katastrofa lik.
Bog je svima podijelio razum,samo nije uputsva za koristenje izgleda![]()
Mi skrsili 200 miljardi u rat u Ukrajini kaze rusija je slaba.
Ovo su ti oni sto im je lakse utjerat metar u gujicu nego centimeter u glavu. Mislim rusi talasika a samo USA u prosjeku potrosi 7.5 miljardi dollara mjesecno na rat u Ukrajini.harlekin wrote: 26 Aug 2024, 18:21Ne ide pajdo,ne mozes utuvit nekom nest,ak moze ujutro tvrdit da rusi idu na evropu kolika su sila a popodne ti isti rusi da ratuju ves masinama i lopatama to onda ocito ne koristi mozak nego sta mu se kaze ponavlja.rocko wrote: 26 Aug 2024, 18:07
Ja upitam daj tri primjera sta je to Trump ucino nazao Bosni, Bosnjacima, Muslimanima u cijelini , kaze on izjavio ovo. a vamo upire iz petnih zila da podrzi saucesnike u Genocidu nad Palestinskim narodom , Skolski primjera budala ispranog mozga.
Mi skrsili 200 miljardi u rat u Ukrajini kaze rusija je slaba.
Kad velis kak Biden star i ne zna dje goni i sta trkelja ovi te proglase prorusem,kad njegovi to potvrde ah veli jes coek star.
Kad Ukri lazu ko veliki ak sta kazes opet prorus,kad se dokaze da su lagali veli pa normalno svi lazu u ratu.
To bolje odustat vrag ce ga znat mozda to otupljivanje sivi stanica zarazno![]()
Prestani se baviti sa mnom, pogotovo na način koji to sada radiš. A čkapi ti je ćaća koji te odgoji tako. Jebao te Trump, a ti njega. Čuj lika, "počeo se pravdati". Ja samo rekoh, tupane, da prijetio nisam (a niko nije budala da to radi, jer svaki idiot zna da je je to krivično djelo). A, opet ti kažem, da Bog da njega srce streslo, zgazio ga voz, ili bilo koja nesreca koju moze covjek dozivjeti, a i ti krepao od žalosti za njim.rocko wrote: 26 Aug 2024, 17:42Znaci samo lazov. to Sam I mislio.a I ckapi si prepo si se to je bilo Jasno ono kad si SE poceo pravdat Kako to ne prijetis Velikom Trump.Quds wrote: 26 Aug 2024, 11:13
Jest,jest, invalid.Ti si rekao sta sam, ja te ispravio, ali vama Trumpovcima nema potrebe nista govoriti, vi sve sami otkrijete, pa sam zaista mislio da ces sam znati koji sam.. i sta sam radio. Deep state i tako. A, sta da ti covjek kaze nego da je tesar, keramicar, zidar ili smecar? Ti bi svakako trazio dokaz, jer to je vasa bolest, kao Obami za rodni list. A, napisao sam ti koliko godina imam, jer vidim da to u bazi izgleda nemate, ili nisam oznacen kao neprijatelj Orange.
Podvojena licnost.![]()
Nego, mani se mene i pisi na temu, nemoj trolati temu koja ti je srcu mila. BTW, eto mene tamo za nesto vise od sedmicu, u drzavu gdje se valja boriti i agitovati, da nam ne prevare Trumpa.Ipak, pocelo se se doseljavati mnogo ovih liberala iz drugih drzava, pa valja se boriti da nam drzava ne postane popuno plava, i jos da nam pocnu praviti restrikcije na oruzje.
![]()
Nisam siguran sta je gore biti ckapi Ili biti lazov Al obadvoje u isto vrijeme to je poseban slucaj
Vjeruj, tačno me je stid ostalih koji će pročitati ovo što napisah... Neka dobijem ban, sa ovakvima se ne može drugačije.
Jazuk ,
Quds wrote: 26 Aug 2024, 19:49Prestani se baviti sa mnom, pogotovo na način koji to sada radiš. A čkapi ti je ćaća koji te odgoji tako. Jebao te Trump, a ti njega. Čuj lika, "počeo se pravdati". Ja samo rekoh, tupane, da prijetio nisam (a niko nije budala da to radi, jer svaki idiot zna da je je to krivično djelo). A, opet ti kažem, da Bog da njega srce streslo, zgazio ga voz, ili bilo koja nesreca koju moze covjek dozivjeti, a i ti krepao od žalosti za njim.rocko wrote: 26 Aug 2024, 17:42
Znaci samo lazov. to Sam I mislio.a I ckapi si prepo si se to je bilo Jasno ono kad si SE poceo pravdat Kako to ne prijetis Velikom Trump.
Nisam siguran sta je gore biti ckapi Ili biti lazov Al obadvoje u isto vrijeme to je poseban slucaj
Ja mogu biti sve osim da sam lažov ili čkapi ili lopov. Jednostavno, ti si tup kao malj, pa si sebi dozvolio da pretpostavljaš stvari, koje ti niko rekao nije, i tu tebi niko ne može pomoći. Sebi si uzeo za pravo da nagađaš nešto o nekome, i ne možeš da vjeruješ da si mogao pogriješiti. Ti o meni ne znaš ništa, ama baš ništa, i prestani sa ad hominem napadima. Tačno si postao rednečina kao i oni među kojima živiš. I, je li lijepo čitati kada ti se neko obraća ovakavim riječnikom? Ili je to tebi potpuno svejedno, obzirom da ti je "grab them by their pussy" Orangutan preči od rođenog oca?
Ti nastavi, ali ti ostati dužan neću, pa makar bio banovan. Smeće jedno.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest