Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3511 times
Been thanked: 1407 times
Status: Offline

Re: Republikanci/Donald Trump

Post by Quds » 26 Aug 2024, 01:37

rocko wrote: 26 Aug 2024, 01:30
Quds wrote: 25 Aug 2024, 13:42

Pa, nisam zivio u toj ruralnoj Americi, o kojoj ti pises kao Puskin o ljubavi. :ooo
Znaci zivio u nekoj smecarskoj rupi koju vode demokrati , vidi se
Po stare Dane nazad u Bosnu nemoze se zivjet of ss, u Americi
Ma ja ba, sve ti nama znas. :D. I kako to da ss dobijam sa 47 godina? Sta kaze Trump na to, je li moguce da i toga ima, da zacepimo ako je tako? :valja

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 210 times
Been thanked: 144 times

Post by rocko » 26 Aug 2024, 05:04

Quds wrote: 26 Aug 2024, 01:37
rocko wrote: 26 Aug 2024, 01:30

Znaci zivio u nekoj smecarskoj rupi koju vode demokrati , vidi se
Po stare Dane nazad u Bosnu nemoze se zivjet of ss, u Americi
Ma ja ba, sve ti nama znas. :D. I kako to da ss dobijam sa 47 godina? Sta kaze Trump na to, je li moguce da i toga ima, da zacepimo ako je tako? :valja
Znaci invalidska

Ili imas podvojenu licnost ili lagis pa zaboravis sta si slago.?
Prvo si specijalac u secret service pa onda umirovljeni keramicar sad si 47 godisnjak daj se usaglasi Sam SA sobom .

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 26 Aug 2024, 08:00

Krokodil Behko wrote: 14 Aug 2024, 00:56
rocko wrote: 14 Aug 2024, 00:46 Sta cemo kad dodje debata I upita Trump o inflaciji, ilegalnoj imigracije, krimialu , cjenama?

Ako se ne varam, inflacija je eksplodirala za Trumpovog mandata. Nemoj da ja odnosim statistiku.
Što se tiče migracija, dovoljno će biti da ga Kamala pita, dokle je stigo s onim zidom za 4 godine :hihi
Kriminal? Toga uvijek ima u Americi. Jedina razlika je u tome da je i Trump dokazani ( a uskoro i presuđeni ) kriminalac, a Kamala nije.
Varas se,
Posto si omano da postavis statistiku inflacija Biden Vs Trump
Rekoh da pomognem

Inflation: Inflation has been far worse during the Biden administration, up 19% over the first 42 months of Biden’s term compared to 6% during Trump’s first 42 months, according to the government’s consumer price index. Year-over-year inflation peaked under Biden at a four-decade high of 9% in 2022 before falling to just over 3%—which Biden has blamed on COVID-19’s lingering impact and the Russia-Ukraine war.

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 26 Aug 2024, 11:13

rocko wrote: 26 Aug 2024, 05:04
Quds wrote: 26 Aug 2024, 01:37

Znaci invalidska

Prvo si specijalac u secret service pa onda umirovljeni keramicar sad si 47 godisnjak daj se usaglasi Sam SA sobom .
Jest,jest, invalid. :D. Ti si rekao sta sam, ja te ispravio, ali vama Trumpovcima nema potrebe nista govoriti, vi sve sami otkrijete, pa sam zaista mislio da ces sam znati koji sam.. i sta sam radio. Deep state i tako. A, sta da ti covjek kaze nego da je tesar, keramicar, zidar ili smecar? Ti bi svakako trazio dokaz, jer to je vasa bolest, kao Obami za rodni list. A, napisao sam ti koliko godina imam, jer vidim da to u bazi izgleda nemate, ili nisam oznacen kao neprijatelj Orange.

Podvojena licnost. :plavi

Nego, mani se mene i pisi na temu, nemoj trolati temu koja ti je srcu mila. BTW, eto mene tamo za nesto vise od sedmicu, u drzavu gdje se valja boriti i agitovati, da nam ne prevare Trumpa. :D. Ipak, pocelo se se doseljavati mnogo ovih liberala iz drugih drzava, pa valja se boriti da nam drzava ne postane popuno plava, i jos da nam pocnu praviti restrikcije na oruzje. :oklagija

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 24187 times
Been thanked: 24658 times
Status: Online

Post by ironman » 26 Aug 2024, 11:52

A kako svaki puta kad spomene Obamu.
Naglasi ono Husein.
Koje rasisticko govno u pm.
dream of spring...

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 26 Aug 2024, 17:42

Quds wrote: 26 Aug 2024, 11:13
rocko wrote: 26 Aug 2024, 05:04
Znaci invalidska

Jest,jest, invalid. :D. Ti si rekao sta sam, ja te ispravio, ali vama Trumpovcima nema potrebe nista govoriti, vi sve sami otkrijete, pa sam zaista mislio da ces sam znati koji sam.. i sta sam radio. Deep state i tako. A, sta da ti covjek kaze nego da je tesar, keramicar, zidar ili smecar? Ti bi svakako trazio dokaz, jer to je vasa bolest, kao Obami za rodni list. A, napisao sam ti koliko godina imam, jer vidim da to u bazi izgleda nemate, ili nisam oznacen kao neprijatelj Orange.

Nego, mani se mene i pisi na temu, nemoj trolati temu koja ti je srcu mila. BTW, eto mene tamo za nesto vise od sedmicu, u drzavu gdje se valja boriti i agitovati, da nam ne prevare Trumpa. :D. Ipak, pocelo se se doseljavati mnogo ovih liberala iz drugih drzava, pa valja se boriti da nam drzava ne postane popuno plava, i jos da nam pocnu praviti restrikcije na oruzje. :oklagija
Znaci samo lazov. to Sam I mislio.a I ckapi si prepo si se to je bilo Jasno ono kad si SE poceo pravdat Kako to ne prijetis Velikom Trump.
Nisam siguran sta je gore biti ckapi Ili biti lazov Al obadvoje u isto vrijeme to je poseban slucaj
Last edited by rocko on 26 Aug 2024, 17:46, edited 1 time in total.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 26 Aug 2024, 17:42

ironman wrote: 26 Aug 2024, 11:52 A kako svaki puta kad spomene Obamu.
Naglasi ono Husein.
Koje rasisticko govno u pm.
Mislis na onog iz Kenije?

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 26 Aug 2024, 18:01

A cirkusa,sta pranje mozgica radi.
Znaci dobitnik nobela izvrsi klasicnu agresiju na suverenu zemlju (nest ko zli Putin),unisti tu zemlju i on je super lik.
Drugi ne izvrsi ni jednu agresiju,ne uradi nist da skine glavu hiljadama nevinih i on je katastrofa lik.
Bog je svima podijelio razum,samo nije uputsva za koristenje izgleda :kafa

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 26 Aug 2024, 18:07

harlekin wrote: 26 Aug 2024, 18:01 A cirkusa,sta pranje mozgica radi.
Znaci dobitnik nobela izvrsi klasicnu agresiju na suverenu zemlju (nest ko zli Putin),unisti tu zemlju i on je super lik.
Drugi ne izvrsi ni jednu agresiju,ne uradi nist da skine glavu hiljadama nevinih i on je katastrofa lik.
Ja upitam daj tri primjera sta je to Trump ucino nazao Bosni, Bosnjacima, Muslimanima u cijelini , kaze on izjavio ovo. a vamo upire iz petnih zila da podrzi saucesnike u Genocidu nad Palestinskim narodom , Skolski primjera budala ispranog mozga.

Mi skrsili 200 miljardi u rat u Ukrajini kaze rusija je slaba.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 26 Aug 2024, 18:11

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 26 Aug 2024, 18:21

rocko wrote: 26 Aug 2024, 18:07
harlekin wrote: 26 Aug 2024, 18:01 A cirkusa,sta pranje mozgica radi.
Ja upitam daj tri primjera sta je to Trump ucino nazao Bosni, Bosnjacima, Muslimanima u cijelini , kaze on izjavio ovo. a vamo upire iz petnih zila da podrzi saucesnike u Genocidu nad Palestinskim narodom , Skolski primjera budala ispranog mozga.

Ne ide pajdo,ne mozes utuvit nekom nest,ak moze ujutro tvrdit da rusi idu na evropu kolika su sila a popodne ti isti rusi da ratuju ves masinama i lopatama to onda ocito ne koristi mozak nego sta mu se kaze ponavlja.
Kad velis kak Biden star i ne zna dje goni i sta trkelja ovi te proglase prorusem,kad njegovi to potvrde ah veli jes coek star.
Kad Ukri lazu ko veliki ak sta kazes opet prorus,kad se dokaze da su lagali veli pa normalno svi lazu u ratu.
To bolje odustat vrag ce ga znat mozda to otupljivanje sivi stanica zarazno :kafa

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 26 Aug 2024, 18:57

harlekin wrote: 26 Aug 2024, 18:21
rocko wrote: 26 Aug 2024, 18:07

Ne ide pajdo,ne mozes utuvit nekom nest,ak moze ujutro tvrdit da rusi idu na evropu kolika su sila a popodne ti isti rusi da ratuju ves masinama i lopatama to onda ocito ne koristi mozak nego sta mu se kaze ponavlja.
Kad velis kak Biden star i ne zna dje goni i sta trkelja ovi te proglase prorusem,kad njegovi to potvrde ah veli jes coek star.
Kad Ukri lazu ko veliki ak sta kazes opet prorus,kad se dokaze da su lagali veli pa normalno svi lazu u ratu.
To bolje odustat vrag ce ga znat mozda to otupljivanje sivi stanica zarazno :kafa
Ovo su ti oni sto im je lakse utjerat metar u gujicu nego centimeter u glavu. Mislim rusi talasika a samo USA u prosjeku potrosi 7.5 miljardi dollara mjesecno na rat u Ukrajini.
SVako razuman znao da je "fini gospodin ( u tebe gledam Fuddo) pomatuhio da nezna jel dosao Ili pisaoa al ono se ubilo da nas ubijedi da skace sa balkona Bijele Kuce pravi Salto I doceka SE na noge ko John Wick , dok je bio kandidat ja Sam ukazivao kolko covjek ima ovisnosti o sladoledu ( znak demencije secer I masnoce u sladoledu su nesto sto tjelo trazi u nastojanu da SE zastiti) sa Predsjednikom SE mozes ne slagat politiciki Al Ured Predsjednija US se mora postovati.
Nije nego kad SE zadrmase fotelje odbacise kultisti finog gospodina ko kurton, I za dva Dana kaje jebet ga senilnog , daj Kamalu Zena je masina , Zena da jedan 2 minute interviju da NEMA telepromptera Ili saptaca izjavi 4 puta znaci 30 sekundi od minute odgovora kaze :"Pa to je o povratu na investiciju" kaze nemoj te joj zamjeril nije dobra ona u takvim situacijama, Zena bila drzavne tuzilac znaci Kako je mogla obratiti SE sudnici Ako nije dobar govornik ?
Pobijedili kazu Ukrajinci samo nesto kazu danas NEMA vode I struje , dizel lokomotive vuku vojne kompozicije . Bice da je sinoc otoplilo kazu puhalo sa Crnog Mora sve Calibri doljetali .

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13637 times
Been thanked: 22469 times

Post by Fuddo » 26 Aug 2024, 19:17

Bolesnik ne prestaje,

Svakim danom je sve ludji.
Dozvolite da se obratimo

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 24187 times
Been thanked: 24658 times
Status: Online

Post by ironman » 26 Aug 2024, 19:28

Za razliku od pristasa mu.
Oh wait :D.
dream of spring...

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 26 Aug 2024, 19:49

rocko wrote: 26 Aug 2024, 17:42
Quds wrote: 26 Aug 2024, 11:13

Znaci samo lazov. to Sam I mislio.a I ckapi si prepo si se to je bilo Jasno ono kad si SE poceo pravdat Kako to ne prijetis Velikom Trump.
Nisam siguran sta je gore biti ckapi Ili biti lazov Al obadvoje u isto vrijeme to je poseban slucaj
Prestani se baviti sa mnom, pogotovo na način koji to sada radiš. A čkapi ti je ćaća koji te odgoji tako. Jebao te Trump, a ti njega. Čuj lika, "počeo se pravdati". Ja samo rekoh, tupane, da prijetio nisam (a niko nije budala da to radi, jer svaki idiot zna da je je to krivično djelo). A, opet ti kažem, da Bog da njega srce streslo, zgazio ga voz, ili bilo koja nesreca koju moze covjek dozivjeti, a i ti krepao od žalosti za njim.

Ja mogu biti sve osim da sam lažov ili čkapi ili lopov. Jednostavno, ti si tup kao malj, pa si sebi dozvolio da pretpostavljaš stvari, koje ti niko rekao nije, i tu tebi niko ne može pomoći. Sebi si uzeo za pravo da nagađaš nešto o nekome, i ne možeš da vjeruješ da si mogao pogriješiti. Ti o meni ne znaš ništa, ama baš ništa, i prestani sa ad hominem napadima. Tačno si postao rednečina kao i oni među kojima živiš. I, je li lijepo čitati kada ti se neko obraća ovakavim riječnikom? Ili je to tebi potpuno svejedno, obzirom da ti je "grab them by their pussy" Orangutan preči od rođenog oca?

Ti nastavi, ali ti ostati dužan neću, pa makar bio banovan. Smeće jedno.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21270 times
Been thanked: 19251 times

Post by Masamune » 26 Aug 2024, 20:13

Image

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 26 Aug 2024, 20:20

Masamune wrote: 26 Aug 2024, 20:13 Image
Vjeruj, tačno me je stid ostalih koji će pročitati ovo što napisah... Neka dobijem ban, sa ovakvima se ne može drugačije.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21270 times
Been thanked: 19251 times

Post by Masamune » 26 Aug 2024, 20:22

Razumijem. Imao sam i ja par takvih reakcija, ali sam vremenom skontao da jednostavno ne vrijedi.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 27 Aug 2024, 17:43

Fuddo wrote: 26 Aug 2024, 19:17 Bolesnik ne prestaje,

Svakim danom je sve ludji.
Jazuk ,

Nego gledami juce Harris waltz kampanje Web site znas sta fali ?policies, ni jedne na web site neznamo ni zasta se ona zalaze ,

To je definicija ludakluka ona moze izac I reci pa ja sam vazda bila da metnrmo immigrante u koncetracione kampove npr. I sta ces onda? Hoces trazit da ponistis svoj glas?

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 27 Aug 2024, 17:44

Quds wrote: 26 Aug 2024, 19:49
rocko wrote: 26 Aug 2024, 17:42
Prestani se baviti sa mnom, pogotovo na način koji to sada radiš. A čkapi ti je ćaća koji te odgoji tako. Jebao te Trump, a ti njega. Čuj lika, "počeo se pravdati". Ja samo rekoh, tupane, da prijetio nisam (a niko nije budala da to radi, jer svaki idiot zna da je je to krivično djelo). A, opet ti kažem, da Bog da njega srce streslo, zgazio ga voz, ili bilo koja nesreca koju moze covjek dozivjeti, a i ti krepao od žalosti za njim.

Ja mogu biti sve osim da sam lažov ili čkapi ili lopov. Jednostavno, ti si tup kao malj, pa si sebi dozvolio da pretpostavljaš stvari, koje ti niko rekao nije, i tu tebi niko ne može pomoći. Sebi si uzeo za pravo da nagađaš nešto o nekome, i ne možeš da vjeruješ da si mogao pogriješiti. Ti o meni ne znaš ništa, ama baš ništa, i prestani sa ad hominem napadima. Tačno si postao rednečina kao i oni među kojima živiš. I, je li lijepo čitati kada ti se neko obraća ovakavim riječnikom? Ili je to tebi potpuno svejedno, obzirom da ti je "grab them by their pussy" Orangutan preči od rođenog oca?

Ti nastavi, ali ti ostati dužan neću, pa makar bio banovan. Smeće jedno.

Pravi nivo postovaoca demokracije

Post Reply

Return to “Svijet”