BOKS
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Re: Najveći meč ikada: Vraća se Lennox Lewis za 100 miliona
vrijeme liječi sve. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Re: Najveći meč ikada: Vraća se Lennox Lewis za 100 miliona
Voli bih vidjeti ovaj meč,nažalost unaprijed znam ko bi ovdje slavio 
Samo sabura
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9843 times
- Been thanked: 11602 times
Re: BOKS
Jel neko nekada, čuo za ovog tipa i šta je on zapravo osvojio?
http://doznajemo.com/2013/10/14/bombard ... ategorini/
http://doznajemo.com/2013/10/14/bombard ... ategorini/
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Tyson: Braću Kličko polomio bih već u prvoj rundi VIDEO

Legendarni bokser Mike Tyson uvjeren je da bi u najboljim danima svoje karijere ukrajinsku braću, Vladimira i Vitalija Klička, nokautirao već u prvoj rundi.
Nekada najdominantniji teškaš svijeta istakao je da mu niko nije ponudio dovoljno novca da bi se ponovo vratio u ring.
"Kada sam bio u najboljoj formi nijedan od braće Kličko ne bi imao šanse protiv mene. Bio bi to nokaut u prvoj rundi", rekao je Tyson.
Navodno je imao ponude da opet navuče rukavice, ali nije bio zadovoljan iznosom.
"Niko mi nije ponudio toliko novca za borbu da bih se vratio boksu. Pojedini sponzori su su nudili značajnu količinu novca, ali to je i dalje bilo suviše malo za povratak. Biće veoma teško da me ubede da ponovo uđem u ring", dodao je Čelični Mike.
Tyson otkrio je u svojoj biografiji, koju je objavio u utorak, da je neke mečeve boksovao drogiran, a da je doping kontrolu varao koristeći lažni penis.
On je nedavno izjavio da je u čuvenom duelu sa Evanderom Holyfieldom, kada je rivalu odgrizao dio uha, imao želju da ga ubije.
[ytube][/ytube]
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
Re: Tyson: Braću Kličko polomio bih već u prvoj rundi VIDEO
neotesan i cista sirovina od coeka,cak i priglup reklo bi se 
al u boksu car,divota bilo gledat boks s njim u ringu,mislim najhrabriji lik sto je setao ringom,
a ne ovi danasnji pišonje,još samo ne vicu "ujjj nemoj me u nos" "maamaaaaaa",
i cista istina da bi u najboljim danima razmontirao klicka jednog i drugog,i sve rodjake im do 6 koljena
al u boksu car,divota bilo gledat boks s njim u ringu,mislim najhrabriji lik sto je setao ringom,
a ne ovi danasnji pišonje,još samo ne vicu "ujjj nemoj me u nos" "maamaaaaaa",
i cista istina da bi u najboljim danima razmontirao klicka jednog i drugog,i sve rodjake im do 6 koljena
Glup je bio utoliko, jer je uspio preko 400 miliona usd zarade, pretvoriti u milionske dugove...birao krive prijatelje i svi su dobro živjeli od njega
sa sportske strane, mislim da bi se brojale sekunde a ne minute ili čak runde, do KO kličko bros. ...takvu moč i eksplozivnost nema nitko, niti se može utrenirati...to imaš ili nemaš
kasnije kad nije bio spreman, bilo je vidljivo, da ako nije riješio u prvim rundama, rapidno su rasle šanse protivniku
meni največi od boksača
u filmovimaa hangover 1 i 2
sa sportske strane, mislim da bi se brojale sekunde a ne minute ili čak runde, do KO kličko bros. ...takvu moč i eksplozivnost nema nitko, niti se može utrenirati...to imaš ili nemaš
kasnije kad nije bio spreman, bilo je vidljivo, da ako nije riješio u prvim rundama, rapidno su rasle šanse protivniku
meni največi od boksača
u filmovimaa hangover 1 i 2
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Po mome, Mike Iron Tyson je najveća zvijer u ringu - ikada.
Dovoljno je da pogledate njegovu konstituciju dok je bio u punoj snazi. Da, profućketao je tolike nevce nizašto. Čak šta više i ova njegova izjava miriše na to da mu samo treba nešto novca i to je sve
Dovoljno je da pogledate njegovu konstituciju dok je bio u punoj snazi. Da, profućketao je tolike nevce nizašto. Čak šta više i ova njegova izjava miriše na to da mu samo treba nešto novca i to je sve
Očerupale ga žene, don king, a najviše ga je koštala donja glavaKrokodil Behko wrote:Po mome, Mike Iron Tyson je najveća zvijer u ringu - ikada.
najjača mi je bila njegova izjava, kad je prva žena, mislim da je robin givens, pronašla kondom u autu....a on se branio da je to rezervna zračnica od njegovog bentleya, i da je jadna vjerojatno zamijenila
stotine auta, i to ne bilo kojih, tigrovi, lavovi...veliko dijete...pitanje kako bi se mi ponašali da smo na pragu 20te baratali stotinama miliona...lako mi je sad biti pametan
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Bilo mi ga je žao kad je izgubio od Lewisa. Nekako mi taj Lewis bio suviše običan za šampionsku titulu. Ali svejedno, mislim da je i Muhamed Ali za njega rekao da je zvijer od boksera. I da, King ga je oderao ko malog zečića. Taj King ima milijarde - garant.storm wrote:Očerupale ga žene, don king, a najviše ga je koštala donja glavaKrokodil Behko wrote:Po mome, Mike Iron Tyson je najveća zvijer u ringu - ikada.
Dovoljno je da pogledate njegovu konstituciju dok je bio u punoj snazi. Da, profućketao je tolike nevce nizašto. Čak šta više i ova njegova izjava miriše na to da mu samo treba nešto novca i to je sve![]()
najjača mi je bila njegova izjava, kad je prva žena, mislim da je robin givens, pronašla kondom u autu....a on se branio da je to rezervna zračnica od njegovog bentleya, i da je jadna vjerojatno zamijenilakurato momče, nema šta
stotine auta, i to ne bilo kojih, tigrovi, lavovi...veliko dijete...pitanje kako bi se mi ponašali da smo na pragu 20te baratali stotinama miliona...lako mi je sad biti pametan
Lennox je bio odličan teškaš, ali ni po čemu baš poseban...mislim da bi se mogao svrstavati uz bok tysonu...i naš mavrović je u borbi za titulu 8 rundi bio dosta ravnopravan sa lewis-om, tek je u zadnje 4 ovaj pobrao više bodova...dakle nikakav spektakl...ako smijem tako reći, malo kontradiktorno, običan šampion
-
Spanac_113
- Inventar foruma

znam da nije box per se ali nisam imo gdje drugo stavit.
jaran moj u bjelom shorcu trpi (stoicki) sistematsko unistavanje sivih celija
inace njegov prvi fajt u ringu i plus je 12 kila laksi od ovog tipa
Ja sam tu negdje u prvom redu oko ringa sa njegovim starcima, bratom i curom
Car nije pao, ne znam kako al svaka mu cast!
[ytube][/ytube]
jaran moj u bjelom shorcu trpi (stoicki) sistematsko unistavanje sivih celija
inace njegov prvi fajt u ringu i plus je 12 kila laksi od ovog tipa
Ja sam tu negdje u prvom redu oko ringa sa njegovim starcima, bratom i curom
Car nije pao, ne znam kako al svaka mu cast!
[ytube][/ytube]
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24443 times
- Been thanked: 6361 times
- Status: Online
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Valjda ostalo iz starih vremena i prvih olimpijskih igara. Teško je sada nama vidjeti nešto plemenito u udaranju radi para. 

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
..najgore što je profesionalni uništio amaterski...a nekad se boks gleda..ristić toga se sijećam...joj i onaj tip iz subotice koji je prid stivensonom kleknuo na prvi dodir...kad bi se sjetio..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Lako moguće s obzirom kako je funkcionisao boks u to vrijeme.
Meč vijeka namješten?
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/ ... mg]2567250[/img]-1BCE108100000578-937_634x423.jpg[/img]
Prije 50 godina boks je dobio novog svjetskog šampiona u vidu mladog Kasijusa Kleja, koji je na dvoboj izazvao tadašnjeg kralja teškaša Sonija Listona. Meč koji je održan 25. februara 1964. ostao je zapisan u analima ovog sporta kao jedan od najvećih, ali postoji sumnja da je bio namješten.
Bokserska istorija pisana je tada u Majami Biču, jer malo ko je mislio da će tamo neki dvadesetdvogodišnjak da skine sa trona velikog Listona. Ipak, desilo se čudo. Mladi bokser, koji će kasnije promjeniti ime u Muhamed Ali, ušao je u ring kao potpuni autsajder i zauvjek promijenio boks.
Legendarni obračun, koji je "Sports Illustrated" nazvao četvrtim najvećim sportskim trenutkom 20. vijeka, a mnogi ga smatraju boks-mečom vijeka, okončan je u sedmoj rundi nakon što je Liston predao borbu zbog navodne povrede ramena.
Ipak, kako piše "The Washington Times", to nije pravi razlog zašto je krunisan novi kralj boksa. Oni posjeduji dokumente FBI-ja koji otkrivaju njihovu sumnju da je borbu namjestila osoba iz Las Vegasa povezana s organizovanim kriminalom i Listonom.
Dokumenti su, navodno, toliko osjetljivi da su naslovljeni na direktora FBI-ja Džona Edgara Huvera, a otkrivaju osumnjičenog Eša Reznika, kockara iz Las Vegasa s kriminalnim vezama i istorijom namještanja borbi, uključujući onu Alija i Listona.
Ključni dokaz je dopis datiran 24. maja 1966, koji opisuje intervju s kockarom iz Hjustona Barnetom Magidsom. On je agentima povjerio svoj razgovor s Reznikom prije borbe Ali - Liston.
Magids im je rekao da ga je Reznik ozbiljno savjetovao da se ne kladi na Listonovu pobjedu. Izvještaji takođe otkrivaju da su Reznik i Liston zaradili preko milion dolara kladeći se na Alijevu pobjedu.
"The Washington Times" navodi da dokumenti ne pružaju nikakav dokaz o Alijevoj umiješanosti u slučaj i da, po svemu sudeći, on uopšte nije ni znao šta se dešava.
[ytube][/ytube]
Meč vijeka namješten?
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/ ... mg]2567250[/img]-1BCE108100000578-937_634x423.jpg[/img]
Prije 50 godina boks je dobio novog svjetskog šampiona u vidu mladog Kasijusa Kleja, koji je na dvoboj izazvao tadašnjeg kralja teškaša Sonija Listona. Meč koji je održan 25. februara 1964. ostao je zapisan u analima ovog sporta kao jedan od najvećih, ali postoji sumnja da je bio namješten.
Bokserska istorija pisana je tada u Majami Biču, jer malo ko je mislio da će tamo neki dvadesetdvogodišnjak da skine sa trona velikog Listona. Ipak, desilo se čudo. Mladi bokser, koji će kasnije promjeniti ime u Muhamed Ali, ušao je u ring kao potpuni autsajder i zauvjek promijenio boks.
Legendarni obračun, koji je "Sports Illustrated" nazvao četvrtim najvećim sportskim trenutkom 20. vijeka, a mnogi ga smatraju boks-mečom vijeka, okončan je u sedmoj rundi nakon što je Liston predao borbu zbog navodne povrede ramena.
Ipak, kako piše "The Washington Times", to nije pravi razlog zašto je krunisan novi kralj boksa. Oni posjeduji dokumente FBI-ja koji otkrivaju njihovu sumnju da je borbu namjestila osoba iz Las Vegasa povezana s organizovanim kriminalom i Listonom.
Dokumenti su, navodno, toliko osjetljivi da su naslovljeni na direktora FBI-ja Džona Edgara Huvera, a otkrivaju osumnjičenog Eša Reznika, kockara iz Las Vegasa s kriminalnim vezama i istorijom namještanja borbi, uključujući onu Alija i Listona.
Ključni dokaz je dopis datiran 24. maja 1966, koji opisuje intervju s kockarom iz Hjustona Barnetom Magidsom. On je agentima povjerio svoj razgovor s Reznikom prije borbe Ali - Liston.
Magids im je rekao da ga je Reznik ozbiljno savjetovao da se ne kladi na Listonovu pobjedu. Izvještaji takođe otkrivaju da su Reznik i Liston zaradili preko milion dolara kladeći se na Alijevu pobjedu.
"The Washington Times" navodi da dokumenti ne pružaju nikakav dokaz o Alijevoj umiješanosti u slučaj i da, po svemu sudeći, on uopšte nije ni znao šta se dešava.
[ytube][/ytube]
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
1984. je za ex-Yu donijela najviše olimpijskih medalja u boksu na igrama u LA.laganini wrote:..najgore što je profesionalni uništio amaterski...a nekad se boks gleda..
Anton Josipović (BiH - Banja Luka) - zlato u poluteškoj kategoriji (75-81 kg)
Redžep Redžepovski (Makedonija - Kumanovo) - srebro u muha kategoriji (48-51 kg)
Mirko Puzović (Srbija - Kragujevac) - bronza u poluvelter kategoriji (60-64 kg)
Aziz Salihu (Kosovo - Priština) - bronza u superteškoj kategoriji (preko 91 kg)
Trener ekipe je bio legenda Mate Parlov (Hrvatska - Imotski)
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
: