Samo je rok za editovanje posta dva dana cini mi se.
Ps Salahudine jesi li dao karmu laganom, jesi li procitao moj post na samo da kazem.
Moderator: Krokodil Behko

..nogi se žale da mi ne mogu dat karmu...jel cenzura u pitanjuMaja wrote:Ma samo vi ispravljajte hajd ba. Tema je za zabavu
Samo je rok za editovanje posta dva dana cini mi se.
Ps Salahudine jesi li dao karmu laganom, jesi li procitao moj post na samo da kazem.
ma ne beri brige.Salahuddin wrote:Paparaci, halali, kako nisi bio tu nisam te se ni sjetio a svakako zasluzujes da budes na mom spisku "naj". Ali Maja je rekla da mozemo editovati samo jednom a ja sam to vec uradio da ubacim Malu Mu.

Moram reci da si korisno iskoristio "edit"Salahuddin wrote:Paparaci, halali, kako nisi bio tu nisam te se ni sjetio a svakako zasluzujes da budes na mom spisku "naj". Ali Maja je rekla da mozemo editovati samo jednom a ja sam to vec uradio da ubacim Malu Mu.

I naj "ostali"paparaci wrote:ma ne beri brige.Salahuddin wrote:Paparaci, halali, kako nisi bio tu nisam te se ni sjetio a svakako zasluzujes da budes na mom spisku "naj". Ali Maja je rekla da mozemo editovati samo jednom a ja sam to vec uradio da ubacim Malu Mu.![]()
tebi hvala na lijepim rijecima.![]()
![]()
sto Maja rece - ovo je samo zabava.
ja ionako ne zasluzujem da se pojavim na listi, jer sam premalo aktivan.
trebali smo uvesti i kategorije najBosnjak, -Srbin i -Hrvat.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Vidis i ja sam tebe zaboravio ,a prosle sam te stavio u naj pametniji tako je i oveRockefeller wrote:A ja sam tebe totalno smetn'o sa uma.![]()

..moje gasalčko tiloVeca wrote:...morel' se glasati za Dacinu i Ruanu?