Zar ti treba godisnji da se ufotkaf?statebriga wrote:da sam znas kako ne volim selfije ,ufotkam se na godisnjem odmorurethna wrote:Kad ce tvoja slika sa kafom?
Najljepši dio vašeg tijela?
Re: Najljepši dio vašeg tijela?
Question everything.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40880 times
- Been thanked: 27388 times
- Status: Offline

Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Pa dobro, ako se to odnosilo na pramen, cuperak ja povlacim napisano.rethna wrote:Jesam ali ti si to poistovijetio sa spolnim organom a ne ja.greeneyes wrote:Pa za mene je to vjerovatno najruzniji dio tijela i opcenito je sinonim za ruznocu. E sad, ako je to najljepsi dio vas ne preostaje mi nista drugo do li da vam pozelim srecu. Trebat ce vam.rethna wrote:Znaci ti ipak mislis da si ljepsi od toga
Odkad je to "vas"?
Pa jesi rekao da's glasati za cudnovato "mhm"? Ako sam te zamijenio s kim, halali.
Samo sabura
Meni mala zamenila avatar...seti sa da sam i ja sa onom velikom kucom bio na avataru....ček hoću li i ja biti oslobođen bana kar rumu kažem da je lep ko q...greeneyes wrote:Vascijeli sam lijep. Avatar mi ne da lagati.
Nego, zabrinut sam za izgled onih kojima je spolni organ najljepsi dio tijela. I ubuduce bih trazio imunitet na ban kad te pojedince pohvalim s onom "lijep si ko q..." Je l' posteno?
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
Nista znaci crno-bijela tehnika?Heidi wrote:Uvazavamo samo fotografije s operacijskog stola.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Ako se utvrdi da je u pitanju pramenčić-editovat ću. A dotad stoji to što napisah.

Ne znam kako da ti ovo kažem, al', druGe moj, pričamo o ljepoti, vrlinama..mo'š li naći nešto drugo za primjer?Nole wrote:Meni mala zamenila avatar...seti sa da sam i ja sa onom velikom kucom bio na avataru....ček hoću li i ja biti oslobođen bana kar rumu kažem da je lep ko q...greeneyes wrote:Vascijeli sam lijep. Avatar mi ne da lagati.
Nego, zabrinut sam za izgled onih kojima je spolni organ najljepsi dio tijela. I ubuduce bih trazio imunitet na ban kad te pojedince pohvalim s onom "lijep si ko q..." Je l' posteno?
Samo sabura
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Samo u boji.Konsultant wrote:Nista znaci crno-bijela tehnika?Heidi wrote:Uvazavamo samo fotografije s operacijskog stola.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4073 times
- Been thanked: 4177 times
Čitala sam neko istraživanje po kome ljudi sebe vide 10 puta lepše nego što zapravo jesu, e sad koliko je to tačno 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23900 times
- Been thanked: 6243 times
...'nako! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- srculence7
- Forum [Bot]
U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Lose sklopljeno?
Question everything.
- srculence7
- Forum [Bot]
Ko je rekao da je loša, ali ne mogu se sagledati sa svih strana objektivnorethna wrote:Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Lose sklopljeno?
Mogu li pomoći kako za bolje sagledavanje ?srculence7 wrote:Ko je rekao da je loša, ali ne mogu se sagledati sa svih strana objektivnorethna wrote:Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Lose sklopljeno?
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 870 times
rethna wrote:Kako ti sebe vidis?
ne znam odakle da pocnem....a ovaj,
daklem, dupe je moj najaci adut ....taman dovoljno okruglo i cvrsto i izbaceno ...ne moram nista guzeljat i to.....
slijedece su noge............duzini nema kraja...) malo metafore
usput da dotam : stopala .......ko s reklame
ruke......ko za klavira.....ukratko......
eh gornji dio.....nisam bas za Pashagine glavne teme
o glavi ne bih dovoljno sam lijepih dijelova opisala i istakla ....bilo bi previse
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
.. 
Last edited by Pasaga on 19 Jun 2016, 23:21, edited 2 times in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Pa stavi cetiri ogledala sa svake stranesrculence7 wrote:Ko je rekao da je loša, ali ne mogu se sagledati sa svih strana objektivnorethna wrote:Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Lose sklopljeno?
Question everything.