Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
damir5 wrote: 25 Dec 2018, 10:29
ja sam curicama kupio ovakvu lampu-projektor za kuću, ako stignem danas cu je postaviti
Meni je ovo super omaklo mi se ove godine jer nisam skontala najbolji nacin kako i gde ukljuciti, nemam dovoljno uticnica napolju.
Na koju foru kod tebe radi i jel koristis neki produzni kabl za van?
damir5 wrote: 25 Dec 2018, 10:29
ja sam curicama kupio ovakvu lampu-projektor za kuću, ako stignem danas cu je postaviti
Meni je ovo super omaklo mi se ove godine jer nisam skontala najbolji nacin kako i gde ukljuciti, nemam dovoljno uticnica napolju.
Na koju foru kod tebe radi i jel koristis neki produzni kabl za van?
imam bunar na zgodnom mjestu, na njega cu i montirati ... a u kojem vec imam struju za pumpu.
Chloe wrote: 25 Dec 2018, 15:30
Volim i ja. Ali sam se zaustavila. Bila sam ledenice na kasu donijela, i vratim ih... Čak sam i vatromet manji nego lani naručila.
Štednja...
Zato ja te stvari kupujem posle nove godine, sve na rasprodaji, u pola cene manje platim, to cu sad ove za krov.
Ostalu dekoraciju imam u kutiji u garazi stoji, problem mi samo sto nisam nasla najpogodniji nacin za uticnice u snegu, nasla neke kutije, al mi malo nesigurno, necu da se igram s tim.
Chloe wrote: 25 Dec 2018, 11:40
Hjooj Damire to nešto simpa al' ne kupovala ja Boga mi, imaju light show led sijalice neka zamisle pahuljice...
ovo je za vanjsko uredjenje, svjetlo se rotira a ima vise ovih slicica, mijenjaju se, pahuljice, djeda mrazevi, lisce, leptiri, svasta nesto.
zgodno je za instalaciju, brzo se postavlja, samo treba uticnica a pokriva veliki prostor.
Ovako nesto moji imaju ali za unutra i uvijekse oduseve kada im ukljucimo.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
volim iskljucivo neobicne dekoracije , ali ne volim praviti praznicne i sezonske dekoracije , a ima ih puno tokom godine
to je tipicna zapdanjacka potreba, na Balkanu se nije nista drugo dekoriralo osim za Novu Godinu , sad se dekorira svaki praznik , zato je sad totlano dosadno , sve dekoracije iz prodavnica
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
i moja mala se igra u kući od kako je donio poštar, non stop mijenja ove, da kažem "filmove", ima ih dvadesetak različitih. I ja čekam da joj malo dosadi pa da nosim napolje.
Chloe wrote: 25 Dec 2018, 15:30
Volim i ja. Ali sam se zaustavila. Bila sam ledenice na kasu donijela, i vratim ih... Čak sam i vatromet manji nego lani naručila.
Štednja...
Zato ja te stvari kupujem posle nove godine, sve na rasprodaji, u pola cene manje platim, to cu sad ove za krov.
Ostalu dekoraciju imam u kutiji u garazi stoji, problem mi samo sto nisam nasla najpogodniji nacin za uticnice u snegu, nasla neke kutije, al mi malo nesigurno, necu da se igram s tim.
I ja sam odgodila za kasnije.... Kod nas nema radprodaja ali u Hr zna biti, i ako bih imala sreće da naidjem jeftinije onda bih kupila...
Chloe wrote: 25 Dec 2018, 15:46
I ja sam odgodila za kasnije.... Kod nas nema radprodaja ali u Hr zna biti, i ako bih imala sreće da naidjem jeftinije onda bih kupila...
Chloe wrote: 25 Dec 2018, 15:46