Pa cuvena titina milicija i jeste izasla na teren i napravila zapisnik.insomnia wrote: 12 Nov 2020, 20:18A cuvena titina milicija?MunDzi wrote: 12 Nov 2020, 20:13 Jedan takav "profesionalac" autobusa se zapucao u moju cetveroclanu porodicu kad sam ja bila dijete na putu prema moru.
Rastavio nas sve na male faktore.
Svi su se cudili da smo svi prezivjeli.
Mortus pijan.
Zapisnik.
Potrefila se i neka novinarka koja je napravila fotografije.
Mislite da ga je sud adekvatno kaznio?
Mislite li da je izgubio posao, iako je svoj autobus prevrnuo 2 puta, povredio i vlastite putnike?
Dlaka tom covjeku nije falila sa glave, malo ga po prsticima puc, puc naruzili i opet za volan da vozi kao "profesionalac".
A lokalci svi znaju da covjek loce svaki dan.
Mislite da mu je na sudu bilo zao sta je pocinio.
Ni sekunde.
Jedno bahato pokvareno ljudsko cudoviste.
To su ljudi kukavice koji ni kad su trijezni ne znaju reci izvini, uradio sam nesto pogresno.
Gade mi se.
Oni su svoje odradili posteno.
Nit sta sakrili, nit sta falsifikovali, niti promjenili.
Sve kako i treba.
Ali lolu su zastitile slicne kabadahije u preduzecu/auto prevozniku u kojem je radio.
Ocigledno na sudu imali dobru stelu.
Izvukli se samo tako.
Ne sjecam se tacno koje je on promile imao, znam da su bili strasno veliki.
Da je neko od nas poginuo, on bi isto prosao.
A napravio je takav haos kao da nas je i pobio.
Kola i prikolica su zavrsila u provaliji, u totalnom raspadu.
A mi svi prezivili nekim cudom.
Radi se o tome da taj ljudski olos nije imao nikakav osjecaj krivice, a toliko je bio pijan da je svojim aoutobusom presao totalno na nasu stranu, dakle ne jednim tockom nego bukvalno je svim svojim tockovima presao na nasu stranu i u velikoj brzini ( ne samo da je bio pijan nego je bio ihihaj iznad dozvoljene brzine) nas skrho.