A meni je to pola ili marka dnevno

Moderator: Krokodil Behko
po tvojoj teoriji se onda isto tako moze reci da su i svi muskarci u podsvijesti pederilaganini wrote:..vec sam otvorio temu kako su sve zene u podsvjesti lezbe..
Bit će spojeno, kao i uvijek.laganini wrote:..vec sam otvorio temu kako su sve zene u podsvjesti lezbe..
Ma ok jest mu posao,,,ali ljudi se cesto ponasaju kao kreteni koji sve opravdavaju sa recenicom "to mu je posao"Luna. wrote:Jede govna.
To mu je poso.
navika wrote:Ovdje pored konobara obavezno ostavljamo baksis u frizerskim salonima. Cini mi se da je u GA pravilo 3% i tog se drzim.
Samo u zadnje vrijeme me iznenadjuje koliko je pohlepa pokucala na sva vrata. Obicaj je da se ostavlja tipa u onim restoranima gdje ti ugostiteljski radnik donosi hranu i pice za sto. U skorije vrijeme nailazim na mjesta gdje sve sama preuzimam za sankom, ponekad cak i necu tu jesti, vec nosim kuci i opet te pitaju za baksis
Upravo tako, ako sam i sama preuzela hranu na sanku i odnijela je do odgovarajuceg stola, ne vidim potrebu ni tada da ostavljam baksis.SPINERKA wrote:navika wrote:Ovdje pored konobara obavezno ostavljamo baksis u frizerskim salonima. Cini mi se da je u GA pravilo 3% i tog se drzim.
Samo u zadnje vrijeme me iznenadjuje koliko je pohlepa pokucala na sva vrata. Obicaj je da se ostavlja tipa u onim restoranima gdje ti ugostiteljski radnik donosi hranu i pice za sto. U skorije vrijeme nailazim na mjesta gdje sve sama preuzimam za sankom, ponekad cak i necu tu jesti, vec nosim kuci i opet te pitaju za baksiscuj, pitaju za baksis
nema razloga za nosenje --ostavljati ''ishta''
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest