Mjesoviti brak?
Moderator: spacebound
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Barbika: Postali smo degenerici zbog mješovitih brakova
Hvala.Spanac_113 wrote:ok, Leb. rasista si.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
za razliku od tebe gusko jednaKrokodil Behko wrote:
Ukrajinka Valerija Lukjanova (28), koja je vlastito tijelo transformirala tako da gotovo u potpunosti nalikuje na živi primjerak lutke Barbie dala je intervju ruskom izdanju magazina GQ u kojem je dokazala da je barbificirala i više od svog fizičkog izgleda. Čini se da joj je i mozak počeo poprimati barbičaste funkcije, dakle ima ga sve manje.
U intervjuu se okomila na brakove ljudi različitih etničkih skupina ili boja kože, nazvavši ih 'estetski degenerativnima'.
'Primjerice, Rus oženi Armenku, dobiju dijete, slatku djevojčicu, samo što ona ima nos na tatu. Etničke se skupine miješaju i dolazi do degeneracije, a tako nije nekad bilo', provalila je Barbika.
'Sjetite se samo koliko je prekrasnih žena bilo u 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, a da nisu išle ni na jednu operaciju. A sada, zahvaljujući degeneraciji, imamo ovo. Volim ovaj svoj nordijski izgled. Imam bijelu kožu. Ja sam nordijski tip, možda imam malo istočnobaltičkog u sebi, ali najbliže sam nordijskom tipu', rekla je Valerija.
(Jutarnji.hr)
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Re: Mjesoviti brak?
Ja sam iz Mjesovitog braka i smatram da je to sasvim oke. Mama Srpkinja, otac musliman.. al nijedno nisu neki vjernici,vjeruju u Boga i to je to.. sad da idu u crkvu/djamiju i ne..
A sto se tice iskustava, i nije bas jednostavno.. Uvijek si na meti ispitivanja
doduse moja seka je imala vise problema, za vrijeme rata pa i poslje.. Zadirkivanja , provociranja.. U skoli kad ti jedna profesorica Bosanskog kaze da nece imati vecu ocjenu od 3, jer joj se ne svidja njeno ime itd.. uglavnom tesko je .. prije je bilo jos teze; al sad se stabilizuje malo stanje 
A sto se tice iskustava, i nije bas jednostavno.. Uvijek si na meti ispitivanja
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Što se tiče mješanih brakova, ne bih imao ništa protiv, niti vidim nešto loše u tome da se oženim s djevojkom druge vjere, ali(to prokleto ali
) bih nAmah na početku rekao da će dijete nositi muslimansko ime i odrastati u Islamskom duhu, pa ako se gospoJi svidja-dobro i je, ako ne-onda nikom ništa. 
Samo sabura
...mlatiš gluparije..ti ćeš joj reć..valjda će se odgajat u tom duhu ako se predstavljaš takvim...ko vrh svih vrhova je da se takvim odgoji...greeneyes wrote:Što se tiče mješanih brakova, ne bih imao ništa protiv, niti vidim nešto loše u tome da se oženim s djevojkom druge vjere, ali(to prokleto ali) bih nAmah na početku rekao da će dijete nositi muslimansko ime i odrastati u Islamskom duhu, pa ako se gospoJi svidja-dobro i je, ako ne-onda nikom ništa.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- greeneyes
- Hadžija

Što uopće repliciraš moje postove kad nemaš ništa pametno napisati i kad uopće ne mo'š ni shvatiti o čemu se piše? uostalom šta tebe briga kako ću ja odgajati svoje dijete? Što ne mogu supe na viljušku.laganini wrote:...mlatiš gluparije..ti ćeš joj reć..valjda će se odgajat u tom duhu ako se predstavljaš takvim...ko vrh svih vrhova je da se takvim odgoji...greeneyes wrote:Što se tiče mješanih brakova, ne bih imao ništa protiv, niti vidim nešto loše u tome da se oženim s djevojkom druge vjere, ali(to prokleto ali) bih nAmah na početku rekao da će dijete nositi muslimansko ime i odrastati u Islamskom duhu, pa ako se gospoJi svidja-dobro i je, ako ne-onda nikom ništa.
![]()
Sigurno neću odgojati svoje dijete u smjeru lopovluka, kriminala i ostalih besčašća. To što ja želim svoje dijete odgojiti u duhu Islama nije tvoja briga i ne trpaj nosinu tamo gdje mu nije mjesto.
Živ ti meni bio
Samo sabura
..eto svi lopovikriminalci osim islama...evala..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- greeneyes
- Hadžija

Koju ti moć shvatanja imaš kad si ovo moje napisano shvatio u ovom smislu.laganini wrote:..eto svi lopovikriminalci osim islama...evala..
Samo sabura
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Prvo jedno dv'je - tri pljeske da dobro zapamti pa onda iskreno popričat.
Biti Bosanac je osjetljivo i smatram da imam obavezu prema tome. Nikad dijete ne bih učio da suštinski slijedi bilo koju religiju (tip sam koji bi radije dijete podsticao da razmišlja o svemu tome) ali bi moralo biti Bosanac sa dna kace. Ne poluovaj, poluBosanac, samo Bosanac. Njoj ako smeta neka odapne ili se počne zvati Bosankom.
Biti Bosanac je osjetljivo i smatram da imam obavezu prema tome. Nikad dijete ne bih učio da suštinski slijedi bilo koju religiju (tip sam koji bi radije dijete podsticao da razmišlja o svemu tome) ali bi moralo biti Bosanac sa dna kace. Ne poluovaj, poluBosanac, samo Bosanac. Njoj ako smeta neka odapne ili se počne zvati Bosankom.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
Vucko wrote:Ja i ona smo vjernici, i u biti smo razgovarali o tome, to nije ozbiljno al kroz salu.Po pravilima islama - ja nju mogu ozeniti bez problema, po pravilima katolicanstva - ona se moze udati s tim da bi ja kao netko druge vjere morao da potpisem da ce dijeca da budu odgajana u duhu katolicanstva.To je ono sto sam ja pitao/procitao, svestena lica.Sad da li to jos ima kod nas ili je to sad izgubilo se vremenom?
Ne dozvoli sinko da te sveštenici i forumaši indoktriniraju. Po islamu, žena treba da prihvati islam, a po konstitutivnosti, Bosanci su konstitutivni jer spadaju u Ostale.
Ljubav je najvažnija ali jedna strana, ona mudrija, uvijek preteže
Ne treba nijedno ništa preuzimati... Dovoljno je da se slože po pitanju odgoja djece i da se upoznaju sa supruznikovom vjerom, da bi to funkcioniralo... Ja bi u tom slučaju želio sve znati o islamu da bi se npr uz praznike i ostalih prilika ona osjećala dobro... Isto bi i od nje Ocekivao... Onda ne vidim problema... Ako si normalan... Ako nisi džaba ti sva vjera 
Habibti, ya nour el - ain... 
Joj, kako brzo isplivaju govna u turbulentnim vremenima... čudo jedno. A onda, kada se smiri, pritaje se negdje pa smrde iz kakvog zapućka...Mala_Mu wrote: doduse moja seka je imala vise problema, za vrijeme rata pa i poslje.. Zadirkivanja , provociranja.. U skoli kad ti jedna profesorica Bosanskog kaze da nece imati vecu ocjenu od 3, jer joj se ne svidja njeno ime itd..
Čuj, nisi za miješanje rasa.Lebowski wrote:Nazovite me rasistom al ja i nisam za to miješanje rasa..![]()
Ono, ja sam taj i taj i ja vam nisam za miješanje rasa.
Koji klik u glavi i kada ti se desio da si donio svetu odluku da ti nisi za miješanje rasa?
Kad bi bili u mogućnosti živjeti u nekoj drugoj zelji, sve bi lijepo funkcionisalo. A ovdje na našim prostorima, bojim se da je bilo previše mržnje, bojim se da bi zbog okoline bilo previše teško održati takvu vezu. Dnas gledam film Halimin put i vidim koliko je strašno to što se dešava...
Katja wrote:Joj, kako brzo isplivaju govna u turbulentnim vremenima... čudo jedno. A onda, kada se smiri, pritaje se negdje pa smrde iz kakvog zapućka...Mala_Mu wrote: doduse moja seka je imala vise problema, za vrijeme rata pa i poslje.. Zadirkivanja , provociranja.. U skoli kad ti jedna profesorica Bosanskog kaze da nece imati vecu ocjenu od 3, jer joj se ne svidja njeno ime itd..
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25244 times
- Been thanked: 6630 times
- Status: Online
...valahi,imam u familiji crnce,k'o tri jabuke,je!
slatko! ...prijateljica mi isto ima cerku,crnkinjica
...ma,ebes sve manekenke i ljepotice,svijeta!
...meni su k'o secerke! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25244 times
- Been thanked: 6630 times
- Status: Online
...jah,zaboravih
...sestricne mi dvije udate za Hrvate,mislim one,prave,iz 'rvatske
...sve dok me postuju,postujem i ja njih
...imam i pravoslavca u familiji,bio u ARBiH,brat s njim rodjeni,nije htio pricati! ...nek' su oni meni,zivi i zdravi 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.