Tema za uvlačenje u dupe

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

bubica
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Tema za uvlačenje u dupe

Post by bubica » 08 Jul 2013, 00:36

Image
siromah nema sta a bogatas nema kad

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Post by Lanci » 08 Jul 2013, 00:40

Alexandar wrote:
Lanci wrote:Neuvlacim se nikome to sigurno..onakva kakva jesam ovdje takva sam sigurno i sa onima koji me licno znaju,,Volim drustvo sa svima da se druzim,,bez obzira ko sta misli o meni,nebitno to neka zadrzi za sebe. :D Nemogu se naljuti nikada na nekoga koga neznam to sigurno.
ideja teme je da pricamo malo i o drugima a ne uvek o sebi
Tebi se bas divim kako imas uvijek obicaj da druge opominjes :D.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

Ruana

Post by Ruana » 08 Jul 2013, 01:26

Upravo zbog ovoga o Maji nisam nista napisala. Zbog je li ovoga uvlacenja.
Svadjamo se, volimo se, slazemo se, ne slazemo se itd.. jelde Majo.
Nego ja opet ne bi bila ja, kad ne bih rekla da upravo ovi sto nece nista da su napisu najveci uvlacitelji jer ne zele da kazu npr. Calla je zena "zmaj", dama i sirotinjska majka, Heidi je forumska princeza, Ruana je jezikara, jer se boje da ce se naljutiti Katja pa ce im naspustat svasta, ili Luna ili Maja.
Ali sve to spada u muske slabosti.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7273 times
Been thanked: 16849 times

Post by Maja » 08 Jul 2013, 01:34

Ma nemaju hrabrosti ba :oo
Jedina ozbiljna tema a da je slična ovoj je izbor forumaša godine. Sve ostale, ova, izbor najseksi forumaša, golden oklagy itd su čisto zabavnog karaktera ali svjedeno, uvijek ima par likova koji će popovati na tim temama.
Ne kontam to nikako, al hajd.. A ima ti i te da neimenovanjem nikog neki žele ostati dobri sa svakim. To se najbolje pokaže na ozbiljnim/neozbiljnim izborima gdje se ti likovi neće nikad da izjasne.
Sve što sam na ovoj temi napisala i što ću napisati je iskreno.
Druga stvar bi bila da pišem lijepo o nekom koga ne podnosim, posebno ako to radim zbog nekog interesa.
E to je uvlakača.
A kao što sam rekla, svakom aktivnom članu mogu naći nešto na čemu mu zavidim.
Evo recimo bureku zavidim na lijepoj plavokosoj kćerki, Ševalu na čestim putovanjima i ćuki.
Jel problem to napisat? Jok.

Ali vratimo se ne temu. Ko hoće da piše nek piše, ko neće ne mora. Ne znam zašto je problem preskočiti teme na kojima se ne želiš izjasniti. Mora se uvijek nešto komplikovati, al hajd :oo

gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by gejsha » 08 Jul 2013, 01:35

Divim se Katji na njenim dosjetkama, na njenom smislu za humor, inteligenciji.
Čini mi se da se u sve živo razumije i po tome je nekako posebna. Ali ona to ne ističe mnogo, sasvim je opuštena, prizemljena.
Mislim da je imala mnogo udvarača kao djevojka :obrve a sigurno i sada :D

Divim se Behku zato što se on svima prilagodi. Sa svakim ljudskim bićem pronađe zajednički jezik osim onih koji ga jako živciraju :hihi ali i s njima on izađe na kraj. Divim mu se i zato što sve na ovom forumu drži pod kontrolom, zna sve moguće što ga pitaš vezano za neke teme, znam da je to već napisano, ali moram to ponoviti. Šta god ga zamoliš nije mu mrsko uraditi, a ako slučajno u tom momentu nema vremena uradit će to čim stigne.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7273 times
Been thanked: 16849 times

Post by Maja » 08 Jul 2013, 01:38

gejsha wrote: Čini mi se da se u sve živo razumije i po tome je nekako posebna. Ali ona to ne ističe mnogo, sasvim je opuštena, prizemljena.
E, ovo sam namjeravala napisati, ali sam smetnula. Iako se u mnogo toga kuži nikad nemaš osjećaj da se pravi pametna :oo

paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci » 08 Jul 2013, 01:47

niste fer, stvarno. s cim sad ja da je pocastim?! :place

ali, hajd. mozda sam i sam kriv. nisam je htio odmah u prvom postu spominjati. kontam, neka gori malo. folovi, golovi. i eto mi GA sad. :hihi

svaka cast Maji i Behki na iscrpnim postovima. :ok

najvise me je nasmijalo ono kad je Maja za njega rekla da bi kao preCjednik ponekad mozda neku ministricu prislonio, ali da nas to ne zanima. :plavi :cool
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by gejsha » 08 Jul 2013, 02:15

paparaci wrote:niste fer, stvarno. s cim sad ja da je pocastim?! :place

ali, hajd. mozda sam i sam kriv. nisam je htio odmah u prvom postu spominjati. kontam, neka gori malo. folovi, golovi. i eto mi GA sad. :hihi

svaka cast Maji i Behki na iscrpnim postovima. :ok

najvise me je nasmijalo ono kad je Maja za njega rekla da bi kao preCjednik ponekad mozda neku ministricu prislonio, ali da nas to ne zanima. :plavi :cool
I mene :D.
Svaka čast Maji na dugim postovima, koji uvijek imaju smisla, ja pošla da pišem na čemu se divim nekome i stala nakon par rečenica..
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..

Rockefeller
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Rockefeller » 08 Jul 2013, 02:25

Fakat ja pomalo ne razumijem. Vi ovde navodite jako trivijalne stvari, svakodnevne, bezveze, nešto što bi svaki čovjek morao u manjoj ili većoj količini imati, navodeći pri tome da se tome divite.

Sama ta fraza "diviti se nekome" ionako podrazumijeva da smo mi, tj. oni koji se dive, ionako oskudni tom vrlinom, al' meni je još čudnije kad pročitam uvodni post:
Postoji li na forumu neko koga zaista cijenite, kome se na neki način divite i čije biste osobine željeli posjedovati?
Ne morate navoditi forumaše s kojima ste najbliži, koji su vam najbliskiji, jelte..
Ili možete navesti samo jednu osobinu nekog forumaša za kojom vi "patite".
Mislim sve vas volim i manje moje i više moje i crne i bijele, sve sem Italijana, al' kako da kažem "divim se ovom jer je lijep" ili je miran, suosjećajan, dobar, pravedan ili bilo šta slično. To bi valjda trebalo značiti da se divim nekom jer ima neke trivijalne, svakodnevne, osobine, koje bi meni trebale nedostajati ili makar nisu izražene kao kod drugih.

Zato čitajući vaše komentare se zapitam da li lažete, da li se možda mimoilazimo u shvatanjima, razmišljam da li vam fakat fali tako tih stvari, koje svako kao dijete stekne u velikom broju primjera ili je pak u pitanju navika da se ne čitaju prvi postovi teme (nego, pretpostavim, zadnji napisani).

Ako su ovo želje i pozdravi emisija, da pozdravim našu Bubu, jer je pravi jaran i meraklija. :pusi
Like Frankie said I did it my way!

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by STrendzer » 08 Jul 2013, 10:01

Maja wrote:Joj Ševica pa ti se satra pisajući po forumu ko je tebi kul, a koga bi u vreću pa bacio. Dalija je kul, Luna je kul, od novih samo Ruana i Pašaga, a svi ostali koji su došli samo privlače pažnju na sebe. Šta je to ako ne odvajanje forumaša? Ako si tako uviđavan kakav nastojiš da ispadneš na ovoj temi čemu onda konstantno proglašavanje ko je ok a ko nije i još to govoriš na način kao da je to fakat. Tako je kako si rekao i gotovo.

A tebi burek je krivo što te niko nije pohvalio. Tema je tek otvorena. Sigurna sam da bi te neko nekad spomenuo :D
Ili ti možda niko nije ništa posebno. Ipak si ti zaokupljen samim sobom ;)
bit ce da je obrnuto,meni to nista ne znaci,da mi znaci drzao bih one kar'ne :oo da mi koju udijele ili bih i ja kome pokoju udijelio pa bi mi oni to kao vratili i tako to hoda,stekao bih ogromne simpatije drugih :zubi :hihi ..ne!...ja sam to izbrisao jer mi ne treba...ovdje sam da napisem poneku moju licnu "glupost",ubijam dosadu,imam puno slobodnog vremena a ne idem u kafanu a i ne mogu se stalno svalerat :p ,ne ide a ne mogu stalno ni na odmor,ne ide ni to...a imamo i dosta finih ljudi ovdje,zasigurno..

nego!...procitaj ponovno ono Pasagino,ono podvuceno i sve ti se samo kaze...eto to je sva istina..

da je meni zaista stalo do necije hvale onda bih ja nasao nacina kako da udjem nekome pod kozu(u sHupak) :pusi :plavi !...vjeruj mi da ja to znam ako hocu ali to nije moja priroda i nije mi prijeko potrebno,hocu ba da s eopustim da budem ja-ja,dosta mi je sto se ponekad moram u realnom zivotu prilagodit teskim ljudima i previse mi to...ovdje nije niko dosao da bi sredio golu egzistenciju,bez ovoga se moze...ovo ovdje je samo:ako ide -ide,ako ne,nikom nista...opet su ovce na broju a vukovi siti..
...........................
i jesam Majo zaokupljen sobom,zaokupljen sma zadnjih dana idejom gdje bih jos skoknuo na odmor,negdje na jug,da li F i Bosna,ili obadvoje...ili mozda neka treca zemlja,avionom..?!..ovo si u pravu ;)

haj :pivo
:obrve

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 492 times
Been thanked: 1077 times

Post by bagra » 08 Jul 2013, 10:18

Mudro zboris Karmague. Jebo tu.... karmu. :ooo
Nekje veselo samo. :pivo
A cekaj, mozese ta karma "skinit" nekak ? :hm

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 08 Jul 2013, 10:32

:ubihse

Koliko objasnjenja, filozofije i ozbiljnosti na ovoj temi. Wow.
A trazi se samo iskrena i lijepa rijec. Ili nikakva.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13792 times
Been thanked: 9530 times

Post by Julia-Klara » 08 Jul 2013, 10:36

Kad porastem zeljela bih biti kao ... jer:

Behko-toliko zna o istoriji da me facinira kad pocnem citati neke njegove postove
Maja-ima muda reci nekim ljudima kakvi su ustvari,ne razmisljajuci o tome da li ces ih povrijediti ili ne, jednostavno kaze ono sto misli
Luna-jer sve provuce kroz zahebanciju,ali zestoko zna suknut
Nela-radi svih informacija koje ima vezano za jezik
Heidi-mudrost, duhovnost, tolerantnost, i rasclanjivanje problema na proste faktore, i njegova analiza
Dacina-zbog njene osobine i volje (gladi) za citanjem , podsjeca me na mene kada sam bila nekad
Carobnjak Nurudin-jer vjeruje na jako lijep nacin, i lijepo objasnjava vjeru i pojave u istoj
Zagorka i Ruana-radi ostrine jezika, mada mi Zagorka nekad bude surovija,i njeni postovi su znali biti jako "niski", sada je malo blaze
Calla-radi zivotnog iskustva i iskustva uopste, njene opustenosti i razumjevanja/tolerancije prema svemu

kad se sjetim jos necega napisacu...naravno, pozitivine stvari, negativne preskacem, mada ima i njih,ali pokusavam se ne zamarati istima
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra » 08 Jul 2013, 10:41

Heidi wrote::ubihse
Koliko objasnjenja, filozofije i ozbiljnosti na ovoj temi. Wow.
A trazi se samo iskrena i lijepa rijec. Ili nikakva.
Ja volim Hajdi evo.
Eto, jedna ljepa rijec, jel.

JK: Splasnoj pocetni entuzijazam, vidim. :kafa
Stob Tigris rekla "sasu neki drugi... :crvorginalni"! :ooo

:pusa

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 20902 times
Been thanked: 5652 times

Post by Veca » 08 Jul 2013, 10:42

...ma,volim i ja vas! :oo :plavi ...skoro,pa sve! ;)
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!

Ruana

Post by Ruana » 08 Jul 2013, 10:44

Pasaga je pasa od insana, veliki covjek sa zivotnim iskustvom da bi se mogla knjiga od 1000 strana napisati a ne bi se ni trecina rekla. Samo ga prepoznajem u nekim postovima, a ostali postovi su samo ventili.

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 08 Jul 2013, 10:47

mirallem wrote: Ja volim Hajdi evo.
Eto, jedna ljepa rijec, jel.

Tako brate :oo ....i jel ti otpalo sta? Nije! :oo

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra » 08 Jul 2013, 10:53

Julia-Klara wrote:...Maja-ima muda reci nekim ljudima kakvi su ustvari,ne razmisljajuci o tome da li ces ih povrijediti ili ne, jednostavno kaze ono sto misli...
Da, stvarnoj "cudno" i "neuobicajeno" kad ADMIN "ima muda za rec, svakom u lice, SVE!!!", onak... odakle mu hrbrost samo" !?? :lupa
Uvjexi najivna pomalo bila moja mila JK... :rol

:ooo
Heidi wrote: Tako brate :oo ....i jel ti otpalo sta? Nije! :oo
OPALO ?
Nije nije evo.... :rumenko neopada moja mila Ejč.
Satima vec. :place

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13792 times
Been thanked: 9530 times

Post by Julia-Klara » 08 Jul 2013, 11:02

ovo nema veze sa Adminima, to sto ti u njoj (Maji) vidis samo ADMINA nije moj problem :rol

Uvjexi najivna pomalo bila moja mila JK... :rol

otkud ti znas kakva sam ja "uvijek bila"? :sok
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Ruana

Post by Ruana » 08 Jul 2013, 11:03

Ja sam ljubomorna na Miralema kako sve kaze u jednoj recenici.

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”