Jasamte proglasio ...povredjenim, ae.

Unesrecenim, mozes se, isto tak, nazvat.
Ziv si dakle jos, po Mom ovom... izvoru jel.
Pa demantiraj miGa aj...

Mikrafon je Vaš.

Moderators: spacebound, Duminjo
špijunka je radi za neku rusku agenciju govori nekoliko jezika,ova radi za mafiu,više detalja nijeCalla wrote:Kimi,,,moras samo provjeriti da nije i ona kakva spijunka kao i ti 007
,,,mozda i ona dobro glumi i misli zasigurno,,,za dobar provod moze i dobar laznjak dobro proci,,,
mlad,,zgodan,,voza porsche od tate kao i ona trenutno sto ima sve na raspolaganju od svog tate ovako izrangirala te na gotovs i prihvatila te iskreno za dobar provod,,,!!
ne zaboravi ona je uskoro 30 ,,i zasigurno ima vise iskustva od tebe u svemu !!!!
u subotu ćemo se vidjet ponovno pa ću vam napisat.butterfly wrote:Kime ja bih te samo zamolila da nam javis njenu reakciju kad dodjes po nju kao Mr. Bean, jer ti to u principu i jesi kad vratis sve sto si posudio. Ali nek te tjesi da je ljubav slijepa hahaha.
kim jong un wrote:u subotu ćemo se vidjet ponovno pa ću vam napisat.butterfly wrote:Kime ja bih te samo zamolila da nam javis njenu reakciju kad dodjes po nju kao Mr. Bean, jer ti to u principu i jesi kad vratis sve sto si posudio. Ali nek te tjesi da je ljubav slijepa hahaha.
doći će iz zagreba kod mene na more par dana.
opet nisam kokuz stari ima kuću na moru doduše nije moja ali sam nasljednik jel.
jedino nemam auto i rolex ali neka,zato ona fura bmw pa to neće biti toliko važno i presudno.
a sad neću pretjerivatNela wrote:ma ti joj reci da is dosao svojim helikopterom na more pa zato nemas auto
nema pomoći od njegovih konsultacijaPasaga wrote:kim jong un wrote:u subotu ćemo se vidjet ponovno pa ću vam napisat.butterfly wrote:Kime ja bih te samo zamolila da nam javis njenu reakciju kad dodjes po nju kao Mr. Bean, jer ti to u principu i jesi kad vratis sve sto si posudio. Ali nek te tjesi da je ljubav slijepa hahaha.
opet nisam kokuz stari ima kuću na moru doduše nije moja ali sam nasljednik jel.
jedino nemam auto i rolex ali neka,zato ona fura bmw pa to neće biti toliko važno i presudno.
...za konsultacije se obrati dezurnom MIRALJEMU....
kim jong un wrote:u subotu ćemo se vidjet ponovno pa ću vam napisat.butterfly wrote:Kime ja bih te samo zamolila da nam javis njenu reakciju kad dodjes po nju kao Mr. Bean, jer ti to u principu i jesi kad vratis sve sto si posudio. Ali nek te tjesi da je ljubav slijepa hahaha.
Dobro je da znaš gdje je granicakim jong un wrote:a sad neću pretjerivatNela wrote:ma ti joj reci da is dosao svojim helikopterom na more pa zato nemas auto
butterfly wrote:Dobro je da znaš gdje je granicakim jong un wrote:a sad neću pretjerivatNela wrote:ma ti joj reci da is dosao svojim helikopterom na more pa zato nemas auto
moram bit realan,jahte i helikopteri su jako skupe stvarčice.Tigris wrote:pa nisam je ja bezveze spomenula bolan ne bio![]()
Ruana wrote:Eh Nela i ti svasta pitas, ne uznemiravaj ga vidis da slijece.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests