@BehkoKrokodil Behko wrote:mrki62 wrote:Behko, moj predhodni post pojašnjava sve .
Međutim , ako ti kažeš za ono što ja postavim da je to glupost, onda ti čitaš moje gluposti a ja tvoje.
Lijepo sam u predhodnom postu pojasnio a i na kraju naglasio; Uzdravlje vam bilo, vama vaše meni moje, ja više volim biti čojk al na način da me niko ne gleda kroz vjeru iliti religiju a još manje ovu il onu naciju.
I šta ti znači to boldirano? Kontam da nema argumenata....kao i obično
A to da je taj članak napisala neka retardirana osoba, eto olako i dokazah. Budi iskren? Što se tiče mojih postova, ti bi prvo morao dokazati da su to gluposti a do sada, po mojoj evidenciji to ti nikada nije pošlo za rukomA ako nisi dokazao onda je to pisanje u afektu pa prema tome, neću to ni shvatiti ozbiljno, kao ni većinu tih stvari koje pišeš.
Kad sam već na ovoj temi, da raji predočim šta o ovome misli prvi novinar u historiji BiH - fra Ivan Franjo Jukić
„...Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti; dajte pehar, te carpite iz studenca pomnje mudrost, i nauk; nastojte da najpred naša serca očistimo od predsudah, fatajmo za knjige i časopise, vidimo što su drugi uradili, te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost isitne izvedmo...“
Ako se ovo boldirano odnosi na uvodni post-implicira li tvoj komentar da je svako ko misli kao autor teksta retardiran?