Showbizz
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9413 times
- Been thanked: 11171 times
- Status: Offline
Re: Showbizz
Iskreno,nemam pojma,slabije slusam savremena domaca ostvarenja a turske serije,naravno - ne gledam. Mislim da je to vijest iz Avaza.. Sto bi se reklo,posto kupio - po to i prodao.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7697 times
- Been thanked: 18157 times
Naslovnica Out magazina: Andrej Pejić kao mladenka
20-godišnji maneken Andrej Pejić ove godine je srušio granice među polovima noseći revije za muškarce i žene, a proglašen je i ikonom stila Out magazina.
Androgeni maneken srpsko-hrvatskog porijekla je ponovo uzburkao duhove. Ovaj put je to učinio poziranjem za naslovnu stranu magazina „Out“, na nkojoj se pojavljuje kao mladenka sa ružama u kosi i velom preko lica.
Podsjetimo, najljepši muškarac na svijetu Andrej Pejić se prilikom upoznavanja sa britanskom kraljicom Elizabethom obukao kao žena. Tada izabrao usku Versace suknju i visoke potpetice, i rekao da je bio inspirisan izgledom koji je Sharon Stone promovisala devedesetih godina.
Pejić je prije nekoliko mjeseci za magazin „Out“ snimio remake legendarne fotografije Richarda Avedona za „Vogue“ iz 1981. godine, pa je tom prilikom pozirao potpuno gol, i „prekriven“ samo zmijom.

20-godišnji maneken Andrej Pejić ove godine je srušio granice među polovima noseći revije za muškarce i žene, a proglašen je i ikonom stila Out magazina.
Androgeni maneken srpsko-hrvatskog porijekla je ponovo uzburkao duhove. Ovaj put je to učinio poziranjem za naslovnu stranu magazina „Out“, na nkojoj se pojavljuje kao mladenka sa ružama u kosi i velom preko lica.
Podsjetimo, najljepši muškarac na svijetu Andrej Pejić se prilikom upoznavanja sa britanskom kraljicom Elizabethom obukao kao žena. Tada izabrao usku Versace suknju i visoke potpetice, i rekao da je bio inspirisan izgledom koji je Sharon Stone promovisala devedesetih godina.
Pejić je prije nekoliko mjeseci za magazin „Out“ snimio remake legendarne fotografije Richarda Avedona za „Vogue“ iz 1981. godine, pa je tom prilikom pozirao potpuno gol, i „prekriven“ samo zmijom.

- Maja
- Administrator
Boluje od leukemije: Etta James na aparatima za disanje

Dobitnica Grammyja, pjevačica Etta James, koja boluje od leukemije, nalazi se na aparatima za disanje, prenijele su danas agencije.
James (73), koja je poznata po svojoj blues baladi "At Last", smještena je početkom nedjelje u bolnicu blizu svog doma u Los Angelesu, jer se žalila na probleme s disanjem.
"Odveli su je u bolnicu. Imala je problema s disanjem. Sada se nalazi na aparatima za disanje i odmara", rekla je Reutersu Lupe De-Leon, koja je menadžerica pjevačice već 30 godina.
Etta James, jedna od značajnijih ličnosti u svijetu muzike u vrijeme nastanka r'n'b, trostruka je dobitnica Grammyja, a proslavila se pjesmama "The Wallflower" i "Good Rockin' Daddy".
Uvrštena je u Kuću slavnih rock'n'rolla 1993. godine, a osam godina kasnije u Kuću slavnih blues izvođača.
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/zabava/muzika/81 ... z1hXV9OCvB

Dobitnica Grammyja, pjevačica Etta James, koja boluje od leukemije, nalazi se na aparatima za disanje, prenijele su danas agencije.
James (73), koja je poznata po svojoj blues baladi "At Last", smještena je početkom nedjelje u bolnicu blizu svog doma u Los Angelesu, jer se žalila na probleme s disanjem.
"Odveli su je u bolnicu. Imala je problema s disanjem. Sada se nalazi na aparatima za disanje i odmara", rekla je Reutersu Lupe De-Leon, koja je menadžerica pjevačice već 30 godina.
Etta James, jedna od značajnijih ličnosti u svijetu muzike u vrijeme nastanka r'n'b, trostruka je dobitnica Grammyja, a proslavila se pjesmama "The Wallflower" i "Good Rockin' Daddy".
Uvrštena je u Kuću slavnih rock'n'rolla 1993. godine, a osam godina kasnije u Kuću slavnih blues izvođača.
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/zabava/muzika/81 ... z1hXV9OCvB

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
David Beckham dizajnirao kolekciju donjeg veša za ''H&M''

Engleski fudbaler i nekadašnje zaštitno lice Emporio Armani donjeg veša, David Beckham dizajnirao je sopstvenu kolekciju donjeg rublja u saradnji sa švedskom kompanijom ''H&M", prenjele su danas agencije.
Kolekcija, pod nazivom ''Bodywear'', biće dostupna preko interneta i u 1.800 ''H&M'' prodavnica širom svijeta svim kupcima od 2. februara.
Iz ove kompanije je saopšteno da će kolekcija donjeg rublja, koja uključuje gaće, bokserice, bademantile, potkošulje, majice, pidžame, biti prilagodljiva tijelu, udobna i sa stilom.
Kroz saradnju sa ovom kompanijom, Beckham koji je i zaštitno lice kolekcije, pridružio se mnogim poznatim ličnostima, uključujući Madonu i Kayli Minogue, koje su dizajnirale posebne kolekcije za ''H&M''.

Engleski fudbaler i nekadašnje zaštitno lice Emporio Armani donjeg veša, David Beckham dizajnirao je sopstvenu kolekciju donjeg rublja u saradnji sa švedskom kompanijom ''H&M", prenjele su danas agencije.
Kolekcija, pod nazivom ''Bodywear'', biće dostupna preko interneta i u 1.800 ''H&M'' prodavnica širom svijeta svim kupcima od 2. februara.
Iz ove kompanije je saopšteno da će kolekcija donjeg rublja, koja uključuje gaće, bokserice, bademantile, potkošulje, majice, pidžame, biti prilagodljiva tijelu, udobna i sa stilom.
Kroz saradnju sa ovom kompanijom, Beckham koji je i zaštitno lice kolekcije, pridružio se mnogim poznatim ličnostima, uključujući Madonu i Kayli Minogue, koje su dizajnirale posebne kolekcije za ''H&M''.
- Maja
- Administrator
Šokantna tajna: Angelinu razbjesnio Brad!
Angelina Jolie se razbijesnila te odjurila iz kuće nakon što je saznala šokantnu tajnu - Brad Pitt je imao dijete s drugom ženom!
Nakon što je Angelina Jolie saznala da je Brad Pitt pokušavao imati dijete s drugom ženom - njegovom bivšom Jennifer Aniston, toliko se razbjesnila da je izjurila iz kuće, piše Star.
Ova drama je uslijedila nakon što je u medijima objavljeno kako je agentica holivudskih zvijezda Sue Mengers savjetovala Jennifer Aniston da od Brada Pitta, nakon što su prekinuli, zatraži spermu kako bi dobila njegovo dijete.
Šokirana i ljuta Angie optužila je Brada da iza njezih leđa petlja s bivšom, ali on je to negirao. Izvinio se, ali je Angie zahtijevala da joj kaže sve i onda je istina izašla na vidjelo.
Brad i Jen su pokušavali imati dijete, ali je Jen pobacila.
'Glumac to Angelini nikada prije nije rekao i zato se Angie osjećala izdano', ispričao je neimenovani izvor.
'Pretpostavljala je do tada da je ona jedina žena kojoj je Brad napravio dijete. I sada je Angie vrlo sumnjičava te se pita može li ikada više vjerovati Bradu', dodao je izvor.
'Izdana i ljuta napustila je Brada i njihovu djecu. Sjela je u automobil i krenula prema zračnoj luci, no zaustavila se jer nije mogla napustiti djecu', ispričao je izvor, prenosi Net.
Iako je Angelina tim vijestima bila šokirana, 2004. godine neki su strani mediji objavili da je Jen imala pobačaj. O tom bolnom događaju niko od njih nije pričao.
Brad i Jen su se razišli 2005. godine, ali njihov je brak i dan danas Angelini bolna točka. 'Brad Angelini ne govori sve, pogotovo kada se radi o Jen. I od samo njenog spomena Angie postaje iracionalna', tvrdi izvor.
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/zabava/showbussi ... z1idFCVvKP
Angelina Jolie se razbijesnila te odjurila iz kuće nakon što je saznala šokantnu tajnu - Brad Pitt je imao dijete s drugom ženom!
Nakon što je Angelina Jolie saznala da je Brad Pitt pokušavao imati dijete s drugom ženom - njegovom bivšom Jennifer Aniston, toliko se razbjesnila da je izjurila iz kuće, piše Star.
Ova drama je uslijedila nakon što je u medijima objavljeno kako je agentica holivudskih zvijezda Sue Mengers savjetovala Jennifer Aniston da od Brada Pitta, nakon što su prekinuli, zatraži spermu kako bi dobila njegovo dijete.
Šokirana i ljuta Angie optužila je Brada da iza njezih leđa petlja s bivšom, ali on je to negirao. Izvinio se, ali je Angie zahtijevala da joj kaže sve i onda je istina izašla na vidjelo.
Brad i Jen su pokušavali imati dijete, ali je Jen pobacila.
'Glumac to Angelini nikada prije nije rekao i zato se Angie osjećala izdano', ispričao je neimenovani izvor.
'Pretpostavljala je do tada da je ona jedina žena kojoj je Brad napravio dijete. I sada je Angie vrlo sumnjičava te se pita može li ikada više vjerovati Bradu', dodao je izvor.
'Izdana i ljuta napustila je Brada i njihovu djecu. Sjela je u automobil i krenula prema zračnoj luci, no zaustavila se jer nije mogla napustiti djecu', ispričao je izvor, prenosi Net.
Iako je Angelina tim vijestima bila šokirana, 2004. godine neki su strani mediji objavili da je Jen imala pobačaj. O tom bolnom događaju niko od njih nije pričao.
Brad i Jen su se razišli 2005. godine, ali njihov je brak i dan danas Angelini bolna točka. 'Brad Angelini ne govori sve, pogotovo kada se radi o Jen. I od samo njenog spomena Angie postaje iracionalna', tvrdi izvor.
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/zabava/showbussi ... z1idFCVvKP
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Danijela Martinović: "Halida Bešlića sam izabrala zato što je Bosanac"

U sklopu premijere spota za pjesmu 'Zarobljenik uspomena', Danijela Martinović gostovala je na portalu Dnevnik.hr i odgovorila na mnoga pitanja.
Na početku razgovora simpatična pjevačica iz Splita ispričala je nešto o svojoj saradnji sa Halidom.
"Ja sam kriva zbog saradnje sa Halidom. Nisam snimila puno dueta u životu, a Halida stvarno volim već dugi niz godina zato što je on pjevač emocija i nije slučajno sve što mu se dogodilo. Ispunila mi se želja", rekla je.
"Halida sam odabrala zato što je Bosanac. Između ostalog. Između Splita i Sarajeva i Bosanaca ima neka čarobna povezanost. Van razuma", ispričala je Danijela.
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/zabava/muzika/83 ... z1jZLadZKf

U sklopu premijere spota za pjesmu 'Zarobljenik uspomena', Danijela Martinović gostovala je na portalu Dnevnik.hr i odgovorila na mnoga pitanja.
Na početku razgovora simpatična pjevačica iz Splita ispričala je nešto o svojoj saradnji sa Halidom.
"Ja sam kriva zbog saradnje sa Halidom. Nisam snimila puno dueta u životu, a Halida stvarno volim već dugi niz godina zato što je on pjevač emocija i nije slučajno sve što mu se dogodilo. Ispunila mi se želja", rekla je.
"Halida sam odabrala zato što je Bosanac. Između ostalog. Između Splita i Sarajeva i Bosanaca ima neka čarobna povezanost. Van razuma", ispričala je Danijela.
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
Krokodil Behko wrote:Danijela Martinović: "Halida Bešlića sam izabrala zato što je Bosanac"
nije vise slatka kako je i ona krenula sa plasticnim operacijama
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40383 times
- Been thanked: 26523 times
Razvodi se još jedan zvjezdani par

Nakon šest godina braka razvodi se još jedan celebrity par.
Iako su manekenka Heidi Kenja i pjevač Seal bili jedan od sretnijih zvjezdanih parova čini se kako je njihovoj ljubavi ipak došao kraj. Kako prenose američki mediji lijepa Heidi predala je zahtjev za razvod braka zbog 'nepomirljivih razlika'.
Heidi i Seal u vezi su bili od 2004.godine,a vjenčali su se godinu poslije. Tijekom šest godina braka dobili su troje djece šestogodišnjeg sina Henryja, petogodišnjeg sina Johana i trogodišnju kćer Lou, a Seal je usvojio i najstariju kćer Heidi Kenja, sedmogodišnju Helene (Leni), koju je manekenka dobila u prethodnoj vezi s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom.
Par je bio poznat po svojoj čvrstoj vezi, a Heidi je nekoliko puta u javnosti već davala izjave o tome kako održavaju strast u braku. Seal je lijepoj manekenki posvetio mnoge pjesme, a svake godine obnavljali su bračne zavjete.
No čini se kako se ta strast ipak ugasila.
[media]vOuL2AnJPok&feature[/media][media]E1zstrWR3O0[/media]

Hvala Allahu što nije kako ljudi hoće, već kako je On odredio da bude.
- Maja
- Administrator
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Re: Razvodi se još jedan zvjezdani par
heidi je ba zahebana..... seal dobar ko lepina
to su te nepomirljive razlike

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- nezaboravna
- Aktivni forumaš
Hajdi ne zna kud ce sa svojom malom heidi,sloze dijece pa onda promjene daj mah lako mi je za njih
jadna dijeca kad rastu bez oba prava roditelja

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
- Maja
- Administrator
Zato i kažem. Gledala sam neku emisiju o njenom životu, baš ono bio buran i onda kao upoznala njega, fatalna ljubav i to. I baš njene prijateljice govore kako je nikad nisu vidjeli tako ispunjenu i zaljubljenu. Al et... vuk dlaku mijenja, al ćud..Heidi wrote:heidi je ba zahebana..... seal dobar ko lepina![]()
A šta reče Seal dobar ko lepina... ma ko crni hljeb

- nezaboravna
- Aktivni forumaš
Hahaha,Seal joj je pomogao u najtezim trenutcima kad joj je onaj Ferari starac slozio korpu ,oprao joj je obraz bio njen pravi prijatelj i otac dijece.Seal je divan covjek zaista.Maja wrote:Zato i kažem. Gledala sam neku emisiju o njenom životu, baš ono bio buran i onda kao upoznala njega, fatalna ljubav i to. I baš njene prijateljice govore kako je nikad nisu vidjeli tako ispunjenu i zaljubljenu. Al et... vuk dlaku mijenja, al ćud..Heidi wrote:heidi je ba zahebana..... seal dobar ko lepina![]()
A šta reče Seal dobar ko lepina... ma ko crni hljeb

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Holivudske budalastine.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Necu moci spavati zbog ove vijesti.
siromah nema sta a bogatas nema kad
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Sharon Stone otvorila dušu: Izgubila sam sve

Glumica Sharon Stone (53) otkrila je kako je bila 'slomljena' nakon što je izgubila skrbništvo nad njezinim 11-godišnjim sinom Roanom.
Phil Bronstein, bivši suprug glumice Sharon Stone dobio je skrbništvo 2008. godine nad Roanom (11), kojeg su on i glumica zajedno usvojili dok je bio beba, a glumica je tek sada otkrila kako joj je tada bilo teško i kako je mislila da više ne može dalje, piše showbizspy.com, prenosi Net.
'Mislila sam da više nikada neću biti dobro, ali s vremenom bude bolje, no za to trebate imati sreće', rekla je.
'Išla sam na događanja, morala sam se popeti na pozornicu. Ljudi su me gledali, a ja sam gledala u pod i molila - Bože, pomozi mi, znam da moram ovo odraditi, ali izgubila sam dijete, izgubila sam zdravlje, izgubila sam sve. Bila sam slomljena', nadodala je.
Iako je izgubila skrbništvo nad sinom, Sharon smatra da je usvojenje bilo ispravna i prava stvar, pogotovo nakon što je imala dva pobačaja.
'Posljednji put kada sam imala pobačaj i ležala u bolnici odobreno nam je bilo usvajanje i tada sam pomislila kako je to blagoslov. Htjela sam usvojiti dijete i kada sam bila mlada, raspitivala sam se što je sve potrebno', rekla je glumica.

Glumica Sharon Stone (53) otkrila je kako je bila 'slomljena' nakon što je izgubila skrbništvo nad njezinim 11-godišnjim sinom Roanom.
Phil Bronstein, bivši suprug glumice Sharon Stone dobio je skrbništvo 2008. godine nad Roanom (11), kojeg su on i glumica zajedno usvojili dok je bio beba, a glumica je tek sada otkrila kako joj je tada bilo teško i kako je mislila da više ne može dalje, piše showbizspy.com, prenosi Net.
'Mislila sam da više nikada neću biti dobro, ali s vremenom bude bolje, no za to trebate imati sreće', rekla je.
'Išla sam na događanja, morala sam se popeti na pozornicu. Ljudi su me gledali, a ja sam gledala u pod i molila - Bože, pomozi mi, znam da moram ovo odraditi, ali izgubila sam dijete, izgubila sam zdravlje, izgubila sam sve. Bila sam slomljena', nadodala je.
Iako je izgubila skrbništvo nad sinom, Sharon smatra da je usvojenje bilo ispravna i prava stvar, pogotovo nakon što je imala dva pobačaja.
'Posljednji put kada sam imala pobačaj i ležala u bolnici odobreno nam je bilo usvajanje i tada sam pomislila kako je to blagoslov. Htjela sam usvojiti dijete i kada sam bila mlada, raspitivala sam se što je sve potrebno', rekla je glumica.
- Maja
- Administrator
Severina carskim rezom rodila sina Aleksandra

Severina je rodila dugoočekivanog sinčića, za kojeg se pričalo da će se zvati Aleksandar Ivan. Iako je bila u bolnici zbog manjih trudničkih komplikacija, na svijet je donijela zdravog dječaka.
'Od početka trudnoće predosjećala sam da nosim dečka, zato se i nisam iznenadila kad su mi to potvrdili', rekla je tada Severina.
Njenu sreću zasigurno dijeli i zaručnik Milan Popović. Iako se malo o njemu znalo, Milan je ubrzo dospio pod povećalo javnosti.
Svog princa na bijelom konju popularna Severina je dočekala prije nešto više od godine dana. 'Kralj bakra' i pjevačica prvi put su se upoznali na proslavi njegovog rođendana, gdje je ona pjevala, i kako je kasnije priznala, zaljubila se u njega na prvi pogled.
'Prvo me obasjalo sunce zato što je zgodan. A poslije kad sam skontala da zna svirati gitaru, da zna sve meni drage pisme na svitu - a nije muzičar, da upravlja avionom - a nije profesionalni pilot, da kormilari brodom - a nije mornar… bila sam gotova. Kad smo prvi put razgovarali, i on i ja sve smo osjetili, a nismo znali što nam je, otišli smo svak' na svoju stranu u nekom čudu', opisala je njihov prvi susret popularna pjevačica.
Rezimirajući proteklu godinu, bez pretjerivanja se može reći da je bila najuspješnija Severinina godina. Pronašla je pravu ljubav s Milanom, doživjela poslovni uspjeh i postala mamom.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Re: Severina carskim rezom rodila sina Aleksandra
Pitam se, da li se, zenska njene kategorije, moze bas ono, na prvi pogled
zaljubiti. Bilo kako bilo, valjda je sincic, ucini dobrom majkom.
Ili bar malo boljom pjevacicom
zaljubiti. Bilo kako bilo, valjda je sincic, ucini dobrom majkom.
Ili bar malo boljom pjevacicom