Bijeli badem wrote:10 km od centra Sarajeva u šumi Storme...evo ti fb stranica https://www.facebook.com/SarajevskaBajk ... b=overviewstorm wrote:
Gdje se to nalazi?

mora da je dobro čim je u šumi

zahvaljujem

Moderator: Krokodil Behko
Bijeli badem wrote:10 km od centra Sarajeva u šumi Storme...evo ti fb stranica https://www.facebook.com/SarajevskaBajk ... b=overviewstorm wrote:
Gdje se to nalazi?
Ovo je prelijepo.Nisam znao za ovo.Bijeli badem wrote:Etno selo Sarajevska bajka
Bio sam..... njakih mudonja nisam sreoHannibal Lecter wrote:Znate kako kazu, nisi iz sarajeva ako te bar jednom nisu pretukli na Vilsu. Pa nemojte ici kasno navece na Vils.
Nisi imao srece.storm wrote:Bio sam..... njakih mudonja nisam sreoHannibal Lecter wrote:Znate kako kazu, nisi iz sarajeva ako te bar jednom nisu pretukli na Vilsu. Pa nemojte ici kasno navece na Vils.
Ili su je oni imali ....sve je stvar perspektiverethna wrote:Nisi imao srece.storm wrote:Bio sam..... njakih mudonja nisam sreoHannibal Lecter wrote:Znate kako kazu, nisi iz sarajeva ako te bar jednom nisu pretukli na Vilsu. Pa nemojte ici kasno navece na Vils.
Nisi imao srecu da ti se dogodi i to u zivotu na tom mjestu,a sreca ti je bas u toj nesreci.storm wrote:Ili su je oni imali ....sve je stvar perspektiverethna wrote:Nisi imao srece.storm wrote:Bio sam..... njakih mudonja nisam sreoHannibal Lecter wrote:Znate kako kazu, nisi iz sarajeva ako te bar jednom nisu pretukli na Vilsu. Pa nemojte ici kasno navece na Vils.
ja sam imao sreću
Bijeli badem wrote:a buvljak iza...Krokodile..de popuni ovu informaciju pravim činjenicamaKrokodil Behko wrote:I ne zaboravite na auto pijacu
Ako hoces ja cu ti otic jedan dan, ne zivim puno daleko od auto pijacegreeneyes wrote:DeR priupitaj pošto je ovaj plavi Audi a4.
...jesul ovo ovde ..lici mi ko na polovne ribe....Krokodil Behko wrote:Bijeli badem wrote:a buvljak iza...Krokodile..de popuni ovu informaciju pravim činjenicamaKrokodil Behko wrote:I ne zaboravite na auto pijacu
Upss.. ja zaboravio na glavnu ponudu
Samo na Stupu, možete kupiti kola i odmah u gepek ubaciti tri-četiri vrste ekstra ljekovitih čajeva, dvije kile pečenice, kutiju duhana original za marlboro, ležajeve za ferrari koje možete ugraditi i na golfa dvicu, plastične posude od original iračke plastike, najnoviji Siemens mobitel, alat za po kući, made in NASA, ovnića za kurban, itd..itd
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests