Moderator: Krokodil Behko
Ja znam kako se provejrava dal ti je neka nepoznata osoba ženskog spola rodica, ali neću da kažem.Dust wrote:Jedna od njih mu je mozda rodica?
Kupus?Mister No wrote:Ja znam kako se provejrava dal ti je neka nepoznata osoba ženskog spola rodica, ali neću da kažem.Dust wrote:Jedna od njih mu je mozda rodica?
Dust wrote:Kupus?Mister No wrote:Ja znam kako se provejrava dal ti je neka nepoznata osoba ženskog spola rodica, ali neću da kažem.Dust wrote:Jedna od njih mu je mozda rodica?
greeneyes wrote:Zelim mu svu srecu....dabogda umak'o svaku noć.
Maja wrote:Ne daj mi se bože ogriješiti ali ne bi on nikad doživio ovakvu popularnost da ljudi nisu pali na njegovu priču kako pjeva bolesnoj ženi jer voljeli vi njega ili ne ON NEMA GLAS. Slabo pjeva, ništa..
A oženiti se nakon 4 mjeseca
Sad će neki komentarisati i on ima pravo na ljubav, ovo ono... pa ima, ali da se radi o Al Dinu niko ne bi ni komentarisao jer bi se takvo nešto i moglo očekivati od njega nakon što se razveo na onako ružan način. Ali ovaj je pumpao pričama o svojoj besmrtnoj ljubavi, ljudi su plakali nad njihovom sudbinom, doživljavali su njihovu ljubav kao nešto uzvišeno i nešto što se dešava jednom paru od hiljadu, pa se dotični gospodin ne treba čuditi reakcijom većine jer je ovo sve došlo iznenada ko hladan tuš. Ljudi se na neki način osjećaju prevarenim
Nek im je sa srećom ali ne trebaju se čuditi negativnim komentarima.
Blackhawk wrote: Ljubav koliko god da je jaka ona je zavrsila sa smrcu supruge..
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests