Eldin Huseinbegović

Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9306 times
Been thanked: 11068 times
Status: Offline

Re: Eldin Huseinbegović sa novom djevojkom

Post by Krokodil Behko » 18 Jul 2013, 23:48

Ima nekoliko slika ali na svakoj su zajedno :cudi

Image

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8757 times
Been thanked: 5517 times

Post by Mister No » 18 Jul 2013, 23:50

Dust wrote:Jedna od njih mu je mozda rodica? :cudi
Ja znam kako se provejrava dal ti je neka nepoznata osoba ženskog spola rodica, ali neću da kažem.
The Dark Side Of The Forum...

Ruana

Post by Ruana » 18 Jul 2013, 23:51

Sigurno se slikali da bi mi imali o cemu tracati, sve nam je sevape pokupio.

Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust » 18 Jul 2013, 23:51

Mister No wrote:
Ja znam kako se provejrava dal ti je neka nepoznata osoba ženskog spola rodica, ali neću da kažem.
Kupus?

:ooo
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora

Mister No
Has thanked: 8757 times
Been thanked: 5517 times

Post by Mister No » 18 Jul 2013, 23:55

Dust wrote:
Mister No wrote:
Kupus?

:ooo
:love
The Dark Side Of The Forum...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Eldin Huseinbegović i Sezen vjenčat će se 24. avgusta

Post by Krokodil Behko » 15 Aug 2013, 19:33

Image

Nakon što je nedavno javno progovorio o svojoj novoj ljubavnoj vezi, Eldin Huseinbegović i njegova izabranica Sezen vjenčat će se u subotu, 24. avgusta, u Sarajevu, doznaje Dnevni avaz.

Pjevačeva izabranica porijeklom je iz Novog Pazara. Eldinova prva supruga Emka umrla je u aprilu nakon teške i dugotrajne bolesti.
Vijest o vjenčanju Huseinbegović nije demantirao, ali nije htio ni komentirati svoj privatni život, tvrdeći da je u proteklih nekoliko mjeseci doživio mnogo neprijatnosti i da je nevjerovatno koliko nekome može smetati tuđa sreća.
- Jako sam se opekao i zato sam se zarekao da više nikada nikome iz svog privatnog života neću ništa govoriti. Ljudi pričaju šta hoće, tiče ih se svašta, ali sve će proći. Iz mojih usta više niko o tome neće ništa čuti. Ne bih da izazivam bilo kakve pompe – govori Huseinbegović.
S druge strane, pjevač i tekstopisac veoma je raspoložen za razgovor kada je u pitanju muzika. Pred njim su brojni nastupi, ali i angažmani u studiju.
- Proteklog mjeseca odmarao sam od gostovanja i sada ponovo krećem, ali laganim tempom. Večeras pjevam u Skoplju, u septembru idem u Štutgart i Frankfurt, a to su samo neki od gradova koje ću posjetiti. Skoro do kraja godine imam zakazane koncerte, uglavnom vani. U Sarajevu me još nema – govori Huseinbegović.
Reakcije publike
Posebno je zadovoljan reakcijama na pjesmu “Cijeli moj svijet”, za koju potpisuje tekst i muziku, a koju je otpjevao pobjednik Hayatovog šoua ZMBT 5 Denijal Ahmetović.
- Za kratko vrijeme taj singl osvojio je simpatije publike i veoma sam sretan koliko zbog pjesme, toliko zbog činjenice da ju je izveo jedan mladi talent, s kojim ću i dalje sarađivati – dodaje Huseinbegović.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7590 times
Been thanked: 17814 times

Re: Eldin Huseinbegović i Sezen vjenčat će se 24. avgusta

Post by Maja » 15 Aug 2013, 21:08

Ne daj mi se bože ogriješiti ali ne bi on nikad doživio ovakvu popularnost da ljudi nisu pali na njegovu priču kako pjeva bolesnoj ženi jer voljeli vi njega ili ne ON NEMA GLAS. Slabo pjeva, ništa..
A oženiti se nakon 4 mjeseca :lupa
Sad će neki komentarisati i on ima pravo na ljubav, ovo ono... pa ima, ali da se radi o Al Dinu niko ne bi ni komentarisao jer bi se takvo nešto i moglo očekivati od njega nakon što se razveo na onako ružan način. Ali ovaj je pumpao pričama o svojoj besmrtnoj ljubavi, ljudi su plakali nad njihovom sudbinom, doživljavali su njihovu ljubav kao nešto uzvišeno i nešto što se dešava jednom paru od hiljadu, pa se dotični gospodin ne treba čuditi reakcijom većine jer je ovo sve došlo iznenada ko hladan tuš. Ljudi se na neki način osjećaju prevarenim :cudi

Nek im je sa srećom ali ne trebaju se čuditi negativnim komentarima.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40254 times
Been thanked: 26340 times
Status: Online

Post by Rum » 15 Aug 2013, 21:49

:haha pa zar ste vjerovali u ono :haha :haha
"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."

Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Nela » 15 Aug 2013, 22:18

I samo neka me jos neko ubijedi da su oni zajedno otkako mu je zena umrla, da nisu bili prije
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 15 Aug 2013, 23:05

Zelim mu svu srecu....dabogda umak'o svaku noć. :kafa
Samo sabura

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40254 times
Been thanked: 26340 times
Status: Online

Post by Rum » 15 Aug 2013, 23:10

greeneyes wrote:Zelim mu svu srecu....dabogda umak'o svaku noć. :kafa
:plavi dobra mu ova nova crnka nece sa nje silaziti
"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."

Blackhawk

Post by Blackhawk » 15 Aug 2013, 23:27

Maja wrote:Ne daj mi se bože ogriješiti ali ne bi on nikad doživio ovakvu popularnost da ljudi nisu pali na njegovu priču kako pjeva bolesnoj ženi jer voljeli vi njega ili ne ON NEMA GLAS. Slabo pjeva, ništa..
A oženiti se nakon 4 mjeseca :lupa
Sad će neki komentarisati i on ima pravo na ljubav, ovo ono... pa ima, ali da se radi o Al Dinu niko ne bi ni komentarisao jer bi se takvo nešto i moglo očekivati od njega nakon što se razveo na onako ružan način. Ali ovaj je pumpao pričama o svojoj besmrtnoj ljubavi, ljudi su plakali nad njihovom sudbinom, doživljavali su njihovu ljubav kao nešto uzvišeno i nešto što se dešava jednom paru od hiljadu, pa se dotični gospodin ne treba čuditi reakcijom većine jer je ovo sve došlo iznenada ko hladan tuš. Ljudi se na neki način osjećaju prevarenim :cudi

Nek im je sa srećom ali ne trebaju se čuditi negativnim komentarima.

Kako kome, za mene licno ima dobar glas i uzivam slusajuc sve njegove pjesme.. I jedan je od boljih nasih pjevaca trenutno..
Ljubav koliko god da je jaka ona je zavrsila sa smrcu supruge.. Naravno da ce ona ostati njemu u sjecanju i da nije zaboravio ali i zivot ide dalje i sigurno da zasluzuje opet svoju srecu...
Trebate covjeka licno znati da bi mu mogli suditi za njegove postupke.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7590 times
Been thanked: 17814 times

Post by Maja » 15 Aug 2013, 23:29

Izvini Black ali to što si ti proveo s njim par sati ne znači da ga poznaješ :cudi

Blackhawk

Post by Blackhawk » 15 Aug 2013, 23:33

Nisam ni rekao da ga poznajem toliko..nego kazem da nemate prava da ga osudjujete zbog ovoga.
Dok mu zena bila ziva niko nit ga vidio niti cuo da je sa nekom drugom, znaci postovao ju je i to je ono sto je bitno.. A da li je mjesec dana poslije godinu ili 10 godina upoznao drugu to nije bitno..

Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Nela » 15 Aug 2013, 23:37

Niko ne sudi njegove postupke, mi samo komentarisemo. Na kraju krajeva on da ne zeli tudje komentare ne bi na sebe skretao paznju. Njegov posao je jedno a privatni zivot nesto sto je samo trebalo ostati njegovo a on je drage volje objavio vijesti.
Da ljubav prestaje smrcu nije tacno, onda to i nije bila ljubav.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica

IM_ex
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 3 times

Post by IM_ex » 16 Aug 2013, 01:14

I? koja je sad ta njegova Sezen (ja joj imena :rol ) , odgonetnuste li?
Da je pozurio - pozurio je. Zar se, nakon onako silne ljubavi, tako brzo nakon smrti supruge, moze zamisliti u intimi s drugom zenom?! kako moze ocekivati da ce biti sretan s tom drugom, koja se udaje za jednog njega, takvog, koji se zeni samo par mjeseci nakon smrti voljene zene.
Iznenadjena (razocarana) sam Eldinom, sto ne znaci da cu prestati slusati njegove pjesme, ali, nakon svega, njegove pjesme gube vrijednost koju su "do jucer" imale.

Ako je istina da je njegova sada rahmetli supruga znala (i odobravala?) vezu s drugom zenom, sve i da ga je molila da se ozeni ubrzo nakon njene smrti, za ocekivati bi bilo da se usprotivi njenoj zelji, da je urazumi, da joj naglasi da se to ne moze i nece desiti. A on poletio, da ne bi zakasnio, ccc
:dole
E sad necu ni kako ja hocu

Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust » 16 Aug 2013, 16:52

Blackhawk wrote: Ljubav koliko god da je jaka ona je zavrsila sa smrcu supruge..
:grana
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 26 Aug 2013, 10:43

Eldin Huseinbegović oženio Sezen Trtovac

Image

Eldin Huseinbegović i njegova izabranica Sezen Trtovac, koja je porijeklom iz Novog Pazara, vjenčali su se jučer u jednom sarajevskom hotelu u prisustvu skoro 130 zvanica, većinom rodbine i prijatelja, ali i mladoženjinih estradnih kolega.

Na općinskom vjenčanju pjevačev kum bio je Eldinov dugogodišnji saradnik Nihad Krečo, a kuma Amela Baćićanin. Svjedok na šerijatskom vjenčanju bio je jedan od Huseinbegovićevih najboljih prijatelja Hadis Zubanović, bivši nogometaš Željezničara.

Nakon svečanog čina, Eldin se obratio prisutnim gostima, a potom je otpjevao strofu pjesme koju je nedavno snimio specijalno za ovu priliku. Uskoro će je predstaviti i publici.

- Kada sam upoznao Sezen, rekla mi je: "Hoćeš li mi pjevati na vjenčanju?" Evo, došao sam da joj pjevam. Pjesmu ću otpjevati na plejbek, jer se bojim da ću zaplakati. Nisam želio od vjenčanja praviti pompu. Svi znaju da sam skroman čovjek, ali ne može život stati. Mora se nastaviti živjeti, misliti na sebe i truditi se da se bude sretan bez obzira na to koliko to nekome smetalo - rekao je Huseinbegović.

Među zvanicama su bili Hari Varešanović sa suprugom Jasminkom, hafizi Sulejman Bugari i Mehmed Karahodžić, Armin Muzaferija, Armin Hodžić... Muzaferija se prvi put u javnosti pojavio u društvu dugogodišnje djevojke Amine Ćeman. Upravo su oni među prvima čestitali novopečenim mladencima.

Ruana

Post by Ruana » 26 Aug 2013, 11:44

Eldin se svojoj prvoj zeni oduzio dok je bila ziva. Ja mu zelim svako dobro, zasluzio je, dosta je davao sebe, sad je red da i on bude sretan.
A izabranica je preljepa. Sta ste se raspametili i pozurili sa osudama, je li ko od vas bio u njegovoj situaciji pa da zna kako mu je i kako bi postupio.

mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed » 26 Aug 2013, 14:37

Vala je mogao da saceka koji mjesec, ako nista bar iz postovanja prema roditeljima preminule supruge, ljudi odgode vjencanje kad im neko umre iz familije a on poletio odmah
Samo 4 mjeseca poslije :rol kad izgubis nekog to nije dovoljno ni da dodjes sebi, jos je tu onaj osjecaj tuge i bola a on se vec zeni
A toliko je pricao koliko je voli i postuje bla bla bla ...al kao i obicno ti sto puno pricaju ostane samo na rijecima.

Post Reply

Return to “Diskografija”