laganini wrote:dobra si meni je već na +2,7...ali volim cvike..ko tarik filipović sam

Moderator: Krokodil Behko
laganini wrote:dobra si meni je već na +2,7...ali volim cvike..ko tarik filipović sam
...to je kod svih koji cesto koriste cp..Julia-Klara wrote:ne
ali namjeravam otici kod doktora pa traziti neke zastitne, posto sam samo na kompu,a svjetlost mi smeta
nemam problema nikakvih, osim sto mi smeta svjetlost, ali to je oduvijek bilo takoPasaga wrote:...to je kod svih koji cesto koriste cp..Julia-Klara wrote:ne
ali namjeravam otici kod doktora pa traziti neke zastitne, posto sam samo na kompu,a svjetlost mi smeta
...problem je u tome sto tada se vrlo rjetko trepce ocima,tad oci stradaju...
dolazi do isusivanja mreznjace...
probaj malo cesce treptati,vidjeces ...bit ce bolje....
medjutim,to je instikt...
FS, odnosno fotosenzibilne, mogu i za compa.Julia-Klara wrote:nemam problema nikakvih, osim sto mi smeta svjetlost, ali to je oduvijek bilo takoPasaga wrote:...to je kod svih koji cesto koriste cp..Julia-Klara wrote:ne
...problem je u tome sto tada se vrlo rjetko trepce ocima,tad oci stradaju...
dolazi do isusivanja mreznjace...
probaj malo cesce treptati,vidjeces ...bit ce bolje....
medjutim,to je instikt...
..jok eto tebi stoje..SPINERKA wrote:laganini wrote:dobra si meni je već na +2,7...ali volim cvike..ko tarik filipović samko on neki --
ne stoje mu najbolje
laganini wrote:..jok eto tebi stoje..SPINERKA wrote:laganini wrote:dobra si meni je već na +2,7...ali volim cvike..ko tarik filipović samko on neki --
ne stoje mu najbolje
Moja kolegica ima visoku minus dioptriju vec punooo godina..Danci wrote:Kod mene je minus , poprilično visoka dioptrija.
Nosim kontaktne leće,naočale ,sunčane mogu da sanjam ccc
...tebi su davno trebale.....titicha wrote:Uvijek, sunčane. Sunce mi toliko smeta da mi baš jako suze oči kad nemam naočale.
Ove druge još ne,mada sam puno za compom pa razmišljam da odem kod okuliste.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests