Meni je Makedonija jedna od dražih država. A imam osjećaj da mnogi ljudi imaju simpatije spram njih.
*edit
Moderator: Krokodil Behko
Krokodil Behko wrote:Ja baš mislim da su Albanci ključni u opstanku Makedonije. Mslm, njih je 40% tamo, pa nek izvinu i ti Makedonci. Šta bi htjeli? Sami svu vlast uzeti? Ukoliko budu dijelili vlast s Albancima, NIKADA Albanci ne bi podržali raspad Makedonije, jer znaju da ih i Srbi i Grci, mrze mnogo više.drugrankovic wrote:kad dodje do kraja, izbiće belaj, koji se samo otaljava... šiptari ne miruju nit će se promjeniti a ostali će je raskomadati... bugari, srbi, grci...
ako sami nešto ne učine s ovom šiptarskom bagrom nema im pomoći...
Ako budu zalaufali TEŠ6, onda ćeš vidjeti vragastorm wrote:Ogrijev na ugalj je užas u gusto naseljenim područjima..... kod nas je zabranjen
Takih gluposti nema nigdje, osim u kini možda još... Njima ekologija ne igra ništa...mrki62 wrote:Ako budu zalaufali TEŠ6, onda ćeš vidjeti vragastorm wrote:Ogrijev na ugalj je užas u gusto naseljenim područjima..... kod nas je zabranjen
Ma tko ne zna za te nebuloze u sloveniji.... ej zbubaju milijardu i još ne bu dosta.... ali ajde razumio bi da treba potrošiti domaći ugalj, ok... niska ti je ulazna cijena energenta i uz ulaganje u ekološku proizvodnju tipa filteri i to, prihvatljivo....mrki62 wrote:Hoću samo da ti pojasnim da znam šta se događa u Seleškoj dolini
Pa kopat će dok im grad ne potone .... odavno su trebali prestatimrki62 wrote:Ne, prije ćemo mi umrijeti, nego Velenjski premogovnik zatvore
Slažem se za visoku dodanu vrijednost stim da ne mislim kako je stvaraju tvornice.storm wrote:Malo radikalno ti to rocke gledaš... Dobro slažem se za prljavu industriju (,crna metalurgija, kemija, i slične grane koje opterećuju okoliš)
Ali imamo mi i pozitivnih iskustava kao npr autodijelovi... U Sloveniji jako puno malih tvornica proizvodi dijelove za renomirane firme... Bitno je činiti veliku dodanu vrijednost... A to donosi završni proizvod najviše kvalitete!
Naravno, pogađate, sve su to strani investitori... Mi znamo samo balvane i šine u vlastitoj režiji proizvesti... A tu smo nekonkurentni sa istokom... Dakle znanja i kvalitete...
I odmah će ovaj forum biti bolje mjesto za boraviti. Previše ti to Rock gledaš kroz ružičaste naočale.Lebowski wrote:Trebamo svi ko rock napušeni dolaziti na forum.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests