Fudbal u Srbiji

Kutak za sportski trenutak
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Fudbal u Srbiji

Post by storm » 08 Jun 2014, 15:41

Mediji o sunovratu Beograđana
Crvena zvezda je dotakla dno!

Piše: Mozzartsport.com

Image

Najpoznatiji evropski sportski portali reagovali na izbacivanje šampiona Srbije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Vest da je Evropska fudbalska unija (UEFA) suspendovala Crvenu zvezdu iz evropskih takmičnja izazvala je veliki odjek medija u regionu, ali i širom Evrope.

Engleski BBC i CNN navode da Crvena zvezda pati što neće igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i da gradski rival Partizan čeka dozvolu da zauzme to mesto. Uz to, pišu da će i Fudbalski savez Srbije ispaštati zbog davanja garancija crveno-belima.

Španska Marka prenosi da je Zvezdi uskraćen pokušaj da se plasira u LŠ, iako je osvojila prvu titulu posle 2007. godine.

Eurosport je posebno istakao lošu finansijsku situaciju šampiona Srbije.

“Nekadašnji šampion Evrope dotakao je dno zbog neplaćenih računa. Fudbaleri Nejc Pečnik i Nikola Mijailović izdvajali su sopstveni novac za klupsku hranu, a crveno-beli duguju oko 50 miliona evra, što je velika cifra za ovdašnje uslove”, navodi se između ostalog u tekstu Eurosporta.

Isti sajt prenosi izjavu potpredsednika Ivice Tončeva da UEFA nije imala razumevanje za aktuelno rukovodstvo.

Vest da je Zvezda ostala bez licence za učešće u evropskim takmičenjima ostavila je trag i u regionu. Hrvatski portal Indeks piše da je UEFA zabranila Crvenoj zvezdi izlazak u Evropu, iako je “skinula” Partizan sa vrha srpskog fudbala, dok Večernji list navodi da je Zvezda rigorozno sankcionisana i da se takve kazne dodeljuju samo manjim klubovima.

“UEFA je bila nemilosrdna”, prenosi bosanski sajt Sport.ba, dok podgoričke Vijesti ističu da su crveno-beli kažnjeni posle dugotrajne proceduere, iako su im rokovi puno puta pomerani.

Prvak Srbije ima rok od 10 dana da se žali Međunarodnom sudu za arbitražu u sportu (CAS).
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Ružni

Post by Ružni » 11 Jun 2014, 09:15

Sreća za klub što ne igra Evropu s obzirom da je raspad cijelog tima bio izvjestan. Nema izlaza dok se klub ne privatizuje, a ko će ga uzeti sa tolikim dugom :123

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 11 Jun 2014, 09:19

ružni wrote:Sreća za klub što ne igra Evropu s obzirom da je raspad cijelog tima bio izvjestan. Nema izlaza dok se klub ne privatizuje, a ko će ga uzeti sa tolikim dugom :123
Pa šta je onda opcija?
Ili 5ta liga ii naći nekog da je zainteresiran za kupnju i saniranje duga :cudi

samo vas neki šeik može spasiti.....zamišljam dres zvezde i natpis etihad, ili fly emirates :valja

Ružni

Post by Ružni » 11 Jun 2014, 09:22

Pa dobro, ovo je bolje jer će se očistiti lopovi iz uprave i valjda ubrzati privatizacija. Neka sad igraju ti mlađi koji su razvikani, a ne da se uzima islužena i preplaćena roba.

Ako ne dođe do privatizacije do narednog ljeta ne gine nam neka beton liga.

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 444 times
Been thanked: 801 times

Post by vila » 11 Jun 2014, 09:30

predlažem stormu da vam pošalje Mamića :valja

Ružni

Post by Ružni » 11 Jun 2014, 09:36

Pa kad pogledam kakve su nam mafijaške face u upravi, bio bih presretan s takvim profilom. Da se ovo desilo prije 10-15 godina bio bih sjeban, ovako sam potpuno ravnodušan nadajući se privatizaciji i nekom šeiku ili Mamiću :valja

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by vila » 11 Jun 2014, 09:42

je... on baš nije mafijaška faca :valja
a i u slučaju privatizacije bi se vjerojatno našao sličan lik
tako da ne znaš šta je gore ili bolje

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 11 Jun 2014, 09:44

ni zvezdu ni partizana vaš dinamo neće po imenu dostići nikada... ni po broju navijača, ni onome sve što nose ta dva kluba u svetu kad se pomenu... to je derbi koji i danas privuče ceo svet ako ne zbog fudbala, mada znaju da tad svi igrači ginu, onda zbog atmosfere koja je svetinja i retka u evropi... pričajte šta hoćete ,uzdižite dinamo, dzaba... uvek ste bili u senci i bićete iza beogradskih klubova... kao grobar mogu da kažem ma koliko bila u problemu zvezda je nešto što vi nikada nećete biti...

pedigre je to, i dalje ste obični džukci...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by vila » 11 Jun 2014, 09:47

rankoviću s tobom ne pričam :mrgud

šta se ljutiš...tko je uopće uspoređivao klubove?
uspoređujem situacije izazvane mutnim likovima :tjesi

nego reci ti meni...jesu mi lipe kockice?
retoričko pitanje koje će te sigurno uzbudit :hop

Ružni

Post by Ružni » 11 Jun 2014, 09:51

vila wrote:je... on baš nije mafijaška faca :valja
a i u slučaju privatizacije bi se vjerojatno našao sličan lik
tako da ne znaš šta je gore ili bolje
Jeste, ali faca koja nešto i daje u klub, bar nešto pokušava, jbg. storm nemoj ovo čitati :valja Kod nas dođu ljudi sumnjivih kvaliteta, zauzmu klub i izvlače i ono malo jada ako je ostalo, pri tome su podijeljeni i svako malo dolazi do nekih razmirica. Igrači nisu isplaćeni za ovu sezonu, ko zna šta će se još desiti s klubom preko ljeta, samo da se ne ugasi. Koliko su nesposobni i koliko ih nije bilo briga dovoljno govori i to da nisu iskoristili činjenicu da je Gazprom jedan od sponzora Zvezde, mogla se na taj način nekako iskamčiti licenca za Evropu.

Privatizacija je u svakom slučaju bolje rješenje od trenutnog, gore od ovoga ne može. Ali, moraju se tačno odrediti uslovi pod kojim bi neko preuzeo klub, a kao što sam već rekao, pitanje je ko bi ga uopšte uzeo sa dugom od 50 miliona eura :bua

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 8982 times
Been thanked: 10675 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 11 Jun 2014, 10:25

vila wrote:rankoviću s tobom ne pričam :mrgud

Jeste, fine su ti kockice. Nego, imal šta zaobljeno da se vidi?
Pusti sad kockice, nismo đeca :hihi

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by vila » 11 Jun 2014, 10:32

Krokodil Behko wrote:

prvo moraš savladat kockice,ono ide li prvo bijela ili crvena..šta je ispravnije :valja
šta bi lakše privolio,zavolio..itd

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 11 Jun 2014, 10:37

vila wrote:
Krokodil Behko wrote:

prvo moraš savladat kockice,ono ide li prvo bijela ili crvena..šta je ispravnije :valja
Misliš rubikovu kocku slaganja/neslaganja ili to ima neke veze sa Kazimirom Maljevićem? Hej pa čuj, suprematizam je vrsta seksa. E jedino što ne znam, kakve veze ima ova tema sa seksom. Okruženi smo sa sve samim sporednim temama, a pričamo o najvažnijoj glavnoj stvari :jupi

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by vila » 11 Jun 2014, 10:44

Krokodil Behko wrote:
vila wrote:
Krokodil Behko wrote:

Misliš rubikovu kocku slaganja/neslaganja ili to ima neke veze sa Kazimirom Maljevićem? Hej pa čuj, suprematizam je vrsta seksa. E jedino što ne znam, kakve veze ima ova tema sa seksom. Okruženi smo sa sve samim sporednim temama, a pričamo o najvažnijoj glavnoj stvari :jupi
bijelo na bijelom,crno na kvadrat...je,je suprematizam je baš erotičan :ooo

Ružni

Post by Ružni » 11 Jun 2014, 11:00

Odlične su kockice, pogotovo kad su crveno bijele :oo

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 11 Jun 2014, 11:18

Ma kockice zakon :ooo

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 11 Jun 2014, 11:59

Inače, Zvezda jeste najtrofejniji ex yu klub. Najviše su uspjeha imali i na međunarodnom planu. Naravno, ovo sve treba predstaviti nekim normalnim tonom, na neki civilizovan način, a ne ko Ranković: "Mi smo glavni, a vi ste džukele"

Odmah i u startu, okrene sve živo protiv tog kluba.

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 12 Jun 2014, 06:51

Fudbal u Srbiji...sveo se na prijateljske meceve reperezentacije,sa onim drzavama kojima je potrebna ekipa za upucavanje.Od klupskog fudbala navijam za Novi Pazar.Prija rata sam bio prilicno redovan na Marakani,ali tamo je danas najmanje Fudbala.Ali kao i cijela im drzava oni zive od istorije,a na evropskoj sceni kao i mi iz Bosne mogu navijati za Dinamo ili Rijeku.
Eto pocinje i glavna smotra fudbala,nadam se da ce navijati za kockaste i zmajeve
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 14 Jun 2014, 18:53

bitno da ti navijaš za novi pazar... o realnosti tvojo ne bi govorio... sad ste se dokopali takmicenja jer ste imali olaku grupu... sa srbijom da se sretnete u sadašnjem sastavu srbije ivanović, kolarov, nastasić, matić, marković, ljajić, sulejmani, fejsa,tošić, mitrović, ne biste znali de vam dupe de vam glava... nas fudbal je lopovlukom došao na nivo zimbabvea kakv se sve šeme u igri... ali i sad ovakav je za vaš pojam... da je neko drugi rekao pa ajde al vi... partizan i zvezda su i danas ono što je za vas nedostižno, u svemu... hajd da je rekao hrvat... oni donekle imaju jaču ligu, al kažem donekle zbog dinama eto, ovo ostalo je tu negde... ali vi? zrinjski, siroki breg? pitaj ih kako su prosli protiv partizana, kolko ono primiše u mostaru, 6 komada?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Ružni

Post by Ružni » 14 Jun 2014, 18:56

fruit wrote:Fudbal u Srbiji...sveo se na prijateljske meceve reperezentacije,sa onim drzavama kojima je potrebna ekipa za upucavanje.Od klupskog fudbala navijam za Novi Pazar.Prija rata sam bio prilicno redovan na Marakani,ali tamo je danas najmanje Fudbala.Ali kao i cijela im drzava oni zive od istorije,a na evropskoj sceni kao i mi iz Bosne mogu navijati za Dinamo ili Rijeku.
Eto pocinje i glavna smotra fudbala,nadam se da ce navijati za kockaste i zmajeve
Navijao za Zvezdu?

Post Reply

Return to “Fudbal”