pa to je tragedijaLedena wrote:Ma meni otkako je muz poceo stalno radit, od sexa
skoro svaku noc spala sam na 1-2sedmicno.
malo mi je to.m

Moderators: spacebound, Duminjo
pa to je tragedijaLedena wrote:Ma meni otkako je muz poceo stalno radit, od sexa
skoro svaku noc spala sam na 1-2sedmicno.
malo mi je to.m
Zagorka wrote:De sad nadoknadiCalla wrote:Zagorka wrote:Ma ti si ograisala davno![]()
medeno moje otkad te nisam![]()
![]()
Ledena,odmah ti ljubavnika nadji,po kratkom.Sta ti njega imas cekat 2-3 dana.Ha ja
Lud si, kako god okrenuo...Nole wrote:Pročitao samo naslov .....ni za soma evra ne bih prihvatio ženu koja me ne privlači....plaćao ogromne troškove za ženu koju sam zavoleo da budem sa njom....mehaning znaNe njoj!
Slovenci vole mašine....ljubav za njih je trošenje vremena.....pa bar ti znaš koliko smo se voleli .....mehaning wrote:Lud si, kako god okrenuo...Nole wrote:Pročitao samo naslov .....ni za soma evra ne bih prihvatio ženu koja me ne privlači....plaćao ogromne troškove za ženu koju sam zavoleo da budem sa njom....mehaning znaNe njoj!
Znam...Nole wrote:Slovenci vole mašine....ljubav za njih je trošenje vremena.....pa bar ti znaš koliko smo se voleli .....mehaning wrote:Lud si, kako god okrenuo...Nole wrote:Pročitao samo naslov .....ni za soma evra ne bih prihvatio ženu koja me ne privlači....plaćao ogromne troškove za ženu koju sam zavoleo da budem sa njom....mehaning znaNe njoj!
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests