naravno Calla,ti si nesto sasvim posebnoCalla wrote:camargue wrote:slicno misljenje imam i ja,osim sto bih dodao da se mnogi izgube ovdjePasaga wrote:Sve manje i rjedje.
Vecina su postali sve osim ljudi.
napomeni iznimke,,,,
inacee![]()
![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
naravno Calla,ti si nesto sasvim posebnoCalla wrote:camargue wrote:slicno misljenje imam i ja,osim sto bih dodao da se mnogi izgube ovdjePasaga wrote:Sve manje i rjedje.
napomeni iznimke,,,,
inacee![]()
![]()
...kamo srece da su i nalik na tebe....Calla wrote:camargue wrote:slicno misljenje imam i ja,osim sto bih dodao da se mnogi izgube ovdjePasaga wrote:Sve manje i rjedje.
napomeni iznimke,,,,
inacee![]()
![]()
camargue wrote:Calla da su svi ljudi tako jednostavni i sirokog pogleda kao ti ovaj svijet bi izgledao drugacije...nego reci ti meni kad cemo mi opet na klopu,onako svi zajedno-djuture a osim toga,nesto si mi obecala podavno
...kad cemo na ples u WI ,ma znas vec
![]()
pendreci su nekad jako korisniPasaga wrote:camargue wrote:Calla da su svi ljudi tako jednostavni i sirokog pogleda kao ti ovaj svijet bi izgledao drugacije...nego reci ti meni kad cemo mi opet na klopu,onako svi zajedno-djuture a osim toga,nesto si mi obecala podavno
![]()
![]()
camargue wrote:Calla da su svi ljudi tako jednostavni i sirokog pogleda kao ti ovaj svijet bi izgledao drugacije...nego reci ti meni kad cemo mi opet na klopu,onako svi zajedno-djuture a osim toga,nesto si mi obecala podavno
![]()
ok,valja,samo se ti vrni pa cemo na cevape,to je vaznoCalla wrote:camargue wrote:Calla da su svi ljudi tako jednostavni i sirokog pogleda kao ti ovaj svijet bi izgledao drugacije...nego reci ti meni kad cemo mi opet na klopu,onako svi zajedno-djuture a osim toga,nesto si mi obecala podavno
![]()
evo ovako,,,
od sutra sam par dana na godisnjem odmoru to znas vec,,
cim se vrnem natrag,,idemo na bosanske cevape a posle cevapa sa vise luka idemo na ples,,
uza me je uvjek grupica cura (mislim malo starijih cura),je li moze ovako???
ma ne sikriki bona,to je druzenje na distanci,drugarski i kulturno ono,znas vecVeca wrote:...da mu necete bit previse,nedo bogo!![]()
Salahuddin wrote:Nije valjda dotle doslo, pasa?camargue wrote:pendreci su nekad jako korisniPasaga wrote:camargue wrote:Calla da su svi ljudi tako jednostavni i sirokog pogleda kao ti ovaj svijet bi izgledao drugacije...nego reci ti meni kad cemo mi opet na klopu,onako svi zajedno-djuture a osim toga,nesto si mi obecala podavno
![]()
![]()
camargue wrote:ok,valja,samo se ti vrni pa cemo na cevape,to je vaznoCalla wrote:camargue wrote:Calla da su svi ljudi tako jednostavni i sirokog pogleda kao ti ovaj svijet bi izgledao drugacije...nego reci ti meni kad cemo mi opet na klopu,onako svi zajedno-djuture a osim toga,nesto si mi obecala podavno
![]()
evo ovako,,,
od sutra sam par dana na godisnjem odmoru to znas vec,,
cim se vrnem natrag,,idemo na bosanske cevape a posle cevapa sa vise luka idemo na ples,,
uza me je uvjek grupica cura (mislim malo starijih cura),je li moze ovako???...a cure,o tome bumo pricali
...Calla do 5 godina iznad mojih moze proci,pod uslovom da je neka "vruca"
...mislim ono opticki vruca
Veca wrote:...da mu necete bit previse,nedo bogo!![]()
...vjerujem ti.....Calla wrote:100%bosanski,,donijela od mame iz Bosne,,:))
ma polizali smo prste i pekarskih kifla napekla,,(ebo rostilj)ovaj lonac graha nadmasio je i meso i kobasice !
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests