Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
mene onda ovdje DEFINITIVNO nece bit..

Moderators: spacebound, Duminjo
Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
tutnplock wrote:Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
Krokodil Behko wrote:rado bih prilego i sa sann al da ne pusi u krevetu..
Nek pusi na balkonu
Kasnije nek plese i pjeva kolko hoce... I s kim hoce
Ni kozmetika Heineken ne bi je ucinila leprsavijom
Ahahahahahhahahha, pa zamijenio si je za Myku...to je sa Heinekenom je Mykin potpis hahahhhhhhhhKrokodil Behko wrote:rado bih prilego i sa sann al da ne pusi u krevetu..
Nek pusi na balkonu
Bil ti radije kresno forumašicu ili Kuki guze dao?tutnplock wrote:Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
evo ga tutn se javlja kao dobrovoljac
zagor wrote:Bil ti radije kresno forumašicu ili Kuki guze dao?tutnplock wrote:Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
mene onda ovdje DEFINITIVNO nece bit..![]()
ah...vrli moj prijatelju..nisam ja nista zamijeniozagor wrote:Ahahahahahhahahha, pa zamijenio si je za Myku...to je sa Heinekenom je Mykin potpis hahahhhhhhhhKrokodil Behko wrote:rado bih prilego i sa sann al da ne pusi u krevetu..
Nek pusi na balkonu
Ni kozmetika Heineken ne bi je ucinila leprsavijom![]()
jooj nek je i mene neko pogledao..tutnplock wrote:Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
Ledena wrote:jooj nek je i mene neko pogledao..tutnplock wrote:Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
tutuuuun
Ledena wrote:jooj nek je i mene neko pogledao..tutnplock wrote:Ledena wrote:Merlinka i Gejsha,na zalost,ne ispunjavaju uvjete a zbog godina..
tutuuuun
Krokodil Behko wrote:rado bih prilego i sa sann al da ne pusi u krevetu..
Nek pusi na balkonu
zagor wrote:Ahahahahahhahahha, pa zamijenio si je za Myku...to je sa Heinekenom je Mykin potpis hahahhhhhhhhKrokodil Behko wrote:rado bih prilego i sa sann al da ne pusi u krevetu..
Nek pusi na balkonu
ih...ih... ti bi se samo ljubakalamyka wrote:Krokodil Behko wrote:rado bih prilego i sa sann al da ne pusi u krevetu..
Nek pusi na balkonu
![]()
aaaaaaaaaaaaj umrijecu NaJJace
Pricalice moja
Ahahahahahhahhh, posle tvoje akcije Myka na zidu ostane "zataknuta" ko goblen, jel to hoćeš da kažeš?Krokodil Behko wrote:myka wrote:Krokodil Behko wrote:rado bih prilego i sa sann al da ne pusi u krevetu..
Opet cu biti iskren...rado bih nasu laganu Mykicu,navukao pa skakutao,
sa njom u narucju...pa zatim njezno pribijanje uz nove plocice u kuhinji...
I nesto malo manje njezno,zakivanje predmetne sa predmetom uz zid
zagor wrote:
Ahahahahahhahhh, posle tvoje akcije Myka na zidu ostane "zataknuta" ko goblen, jel to hoćeš da kažeš?![]()
Krokodil Behko wrote:zagor wrote:
Ahahahahahhahhh, posle tvoje akcije Myka na zidu ostane "zataknuta" ko goblen, jel to hoćeš da kažeš?![]()
Samo zataknuta
gdje si ti covjece vidio goblen bez rupica
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests