To vec momak za zenidbePasaga wrote:Najvise se sjecam kad su me usunetili.....![]()
...bilo mi negdje 13-14 god....

Moderator: spacebound
To vec momak za zenidbePasaga wrote:Najvise se sjecam kad su me usunetili.....![]()
...jbt....sutri dan,jarana mi Remzu....navika wrote:To vec momak za zenidbePasaga wrote:Najvise se sjecam kad su me usunetili.....![]()
Terasa svjesti wrote:Ti si pašaga vjerovatno bio počeo i zagledati cure .
Pasaga wrote:Najvise se sjecam kad su me usunetili.....![]()
Biba wrote:E ja se sjaćam kako su cigani vodali medvjeda, kako se penjao na drvo i dizao na zadnje noge...otišla sam na kraj sela za "memledom"
Biba wrote:sjećam se kad sam morala smisliti pjesmu za otvorenje ceste kroz selo i do željezničke pruge..al bila sam stara ko Pasaga kad su ga sunetili...ma ceremonija bila prekrasna..političara kolko oš..a cesta je i sada ko go k... dva auta se jedva mimoiđu...mi jednom autobusom sletili.... eto sjećanja ibez dana republike...ama civeni pohapali majke mi...
ajoj crni pašaBiba wrote:sjećam se kad sam morala smisliti pjesmu za otvorenje ceste kroz selo i do željezničke pruge..al bila sam stara ko Pasaga kad su ga sunetili...ma ceremonija bila prekrasna..političara kolko oš..a cesta je i sada ko go k... dva auta se jedva mimoiđu...mi jednom autobusom sletili.... eto sjećanja ibez dana republike...ama civeni pohapali majke mi...
nadam se da su te ostre traume prosle i da barem danas nemas poslijedica gledajuci na korijenPasaga wrote:Najvise se sjecam kad su me usunetili.....![]()
ovo sa vijesti o bojankama za odrasle me podsjeti na nesto iz ranog djetinjstvaOva nezaobilazna razonoda za petogodišnjake, kod odraslih smanjuje stres, potiče kreativnost, podsjeća na manje stresna vremena s manje briga iz razdoblja kada su pohađali dječje vrtiće i kada je najveći problem bio - kako izbjeći poslijepodnevno spavanje.
Biba wrote:.jednommsam visila dugo s nase kruske dok nisam pala...
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests