NK dinamo zagreb

Kutak za sportski trenutak
Ružni
Status: Offline

Re: NK dinamo zagreb

Post by Ružni » 02 Mar 2014, 00:42

Biće sumnjivi ako sad odigraju x :oo

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 02 Mar 2014, 00:50

ružni wrote:Biće sumnjivi ako sad odigraju x :oo
ae baš ovi gledaju na moral...pehovi se događaju...dvojica dobiju nočas virozu jednog zategne loža na zagrijavanju i eto nam hendikepa :D.

lokosima se nategne jedan gol ili penal i to je to....lako je lažirati tekme :kafa
a pričamo o maheru :ooo ili kak ti veliš ...doktoru :D.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Ružni

Post by Ružni » 02 Mar 2014, 00:53

Stvarno misliš da će doktor prepustiti bodove svojoj drugoj ekipi :kafa Ne mari on puno za to šta ko misli, 3 boda uzima lagano, tako da već imamo sigurnih 20-25 % na kladi :cvike Bude li neko nešto prigovorio odjebaće ga na presici Image

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 01:00

ružni wrote:Stvarno misliš da će doktor prepustiti bodove svojoj drugoj ekipi :kafa Ne mari on puno za to šta ko misli, 3 boda uzima lagano, tako da već imamo sigurnih 20-25 % na kladi :cvike Bude li neko nešto prigovorio odjebaće ga na presici Image
vidi, neznam stvarno....sve je moguće....zapravo me nije briga puno, samo pričamo...pohodim maksimir aktivno 25 godina, posljednje 2 godine malo rjeđe al opet je to 5-6 tekmi na sezonu i zadnje 2-3 godine mi opasno :sex za rezultat...pogubio samsve emocije do ovoga i ovakvoga kluba...a da nisam usamljen vidi se po posjetu i atmosferi na tekmama i oko kluba...devastacija totalna :bua

Ružni

Post by Ružni » 02 Mar 2014, 01:42

Vjerujem ti, ali moraš znati da nema Maminja našao bi se neko drugi da iznosi pare iz kluba. Kako znam, vrlo je jednostavno, dovoljno je pogledati ostale klubove sa ovih prostora. Sve je to odavno izgubilo neki smisao, klubovi su nekonkurentni van granica, a u okviru svojih prvenstava se utakmice zatvaraju na sve moguće načine i tu se zatvara krug "uspjeha".

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 02:06

ružni wrote:Vjerujem ti, ali moraš znati da nema Maminja našao bi se neko drugi da iznosi pare iz kluba. Kako znam, vrlo je jednostavno, dovoljno je pogledati ostale klubove sa ovih prostora. Sve je to odavno izgubilo neki smisao, klubovi su nekonkurentni van granica, a u okviru svojih prvenstava se utakmice zatvaraju na sve moguće načine i tu se zatvara krug "uspjeha".
vjerojatno da....ali uz malo manju dozu primitivzma, uz malo manje krađe i muljaže....nije on samo dinamo uništio...uništena je liga u totalu, sad koliko je on za to zaslužan, pitanje je...
šta je napravljeno od generacije koje neće biti još 30 godina u dinamu ? eduardo, modrić, ćorluka, mandžukić ....nula, ništa...a vani su bili ili još jesu u ponajboljim ekipama europe...
jučer sam napisao, da je netko sve sabrao i da je dinamo na ime odštete u 13 godina ubrao preko 170 miliona eura....ogromni novci....rezultata nema, ni igrača a ni stadiona...zato ima njegovih 40 stanova u njemačkoj ima jahti i vila uz more....
pa nije narod glup...zato se i slavi naslov prvaka u milionskom gradu pred 1000 gledatelja...o čemu mi onda pričamo :cudi

Ružni

Post by Ružni » 02 Mar 2014, 08:41

Vjeruj mi da je sve to manje više isto. On više krade jer je sposoban da više izmuze za transfere. Da je neko drugi bio na njegovom mjestu pitanje gdje bi završili Modrić i ostali, i za koliko bi se prodali...
Mnogi igrači su propadali zbog nemogućnosti da se istaknu, on je bar dao tu priliku, prodao ih u dobre klubove i inicirao dalji napredak. Igrači neće da ostanu i igraju ligu bez briga, hoće da idu dalje, a on koristi svoje vještine i utapa ih za velike pare.
Primjera radi, koliko je Partizan uzeo za ništa manje talentovane igrače Savića, Nastasića, Ljajića, Jovetića i šta su napravili s njima? Sve je to ista ili slična priča, a bolje neće biti dok se ne naprave neke stvari.

Najbolje rješenje za podizanje kvaliteta je zajednička liga. Ali, upravo zbog Mamića i ostalih muzara iz najvećih klubova regije, ona ne startuje. Odgovara im situacija gdje su dominantni u svojim sredinama, osvajaju trofeje i prodaju igrače za velike pare. U košarci i ostalim sportovima nema velikih para pa su se i lige udružile.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 09:19

Koliko sam upućen, mamić bi vrlo rado da se formira neka zajednička liga...u jednom intervju-u je rekao da bi on vladao cijelim tržištem exyu samo da mu je zajedničke lige :rol

neznam, nekad sam bio striktno protiv, ali sad kad gledam ove glibove i močvare od liga, mislim se da gore ne može biti...preslabi smo ekonomski da bi održavali tolike profesionalne klubove u svim novo nastalim državama...realno imamo temelje za 4-5 klubova po državi na najvišem nivou a mi čitave lige gonimo...
naravno treba održavati te nacionalne lige...ja bi uveo ispočetka neko zajedničkoo natjecanje kroz neki liga kup na proljeće, kad ionako svi već odavno poispadaju a i utakmica je manje nego na jesen...neka se igra...jer ispada da sa zimskom pauzom klubovi u 7 mjeseci odigraju 10tak utakmica...čemu su igrači onda plačeni?
pa ako se model primi i bude interesa sponzora i navijača, razmisliti dalje...šta i kako...
ovako bi se dobilo dosta jačih utakmica, kao priprema momčadi za euro natjecanja a i igrači bi stasali kroz jako natjecanje....
možemo si zatvarati oči, ali to je neminovnost...
znam...nakon toga krene pitanje, pa zašto smo se borili a sad da opet igramo sa njima???
a u međuvremenu robna razmjena uredno funkcionira :123 u trgovinama robe iz svih republika bivših i to nikome ne smeta :kafa
i obavezno zabraniti gostujuče navijače prvih sezona, dok se stvari ne srede i organizacija ne uhoda...a nereda će biti...uvijek ih je bilo i bude i ubuduće...to je nogomet
eto u europi se krkaju non stop, pa nisu ratovali nešto zadnjih 70 godina :cudi

Ružni

Post by Ružni » 02 Mar 2014, 09:55

Mamić priča da voli Dinamo više od sebe, da ne uzima pare od transfera i šta sve ne. Ovako ima titule i transfere, niko mu ne ulazi u posao jer je najmoćniji i nema konkurenciju. Ne bi imao posla sa Ramadanijima i sličnim, zna on to vrlo dobro.

Pod hitno bih ukinuo nacionalna prvenstva ili ih totalno amaterizovao, a ne ih zvao Premierima, Jelenima i ostalim nazivima. Formirati jednu ili dvije lige na zajedničkom nivou, sve bi se dalo dogovoriti i sa Platinijem, ali je problem što niko to ne želi. Teško da ima temelja i za 4-5 klubova, nema u državama para za više od 2-3 kluba. U Hrvatskoj Dinamo i Rijeka zahvaljujući ulasku Volpija, Hajduk se davi godinama i opstaje zahvaljujući tradiciji. U Srbiji samo Partizan posluje na "nuli" Zvezda dužna kao Grčka i kao Hajduk opstaje zahvaljujući tradiciji i navijačima. U Bosni Sarajevo je navodno stabilno ulaskom ovog azijskog magnata, Široki se koprca, ostali su finansijski potopljeni. U Sloveniji Maribor, Crnu Goru i Makedoniju ne treba pominjati, oni su još više zaglibili. Stanje se konstantno pogoršava i trend će se nastaviti ne formira li se takva liga.

Podrazumijeva se za navijače, ne dolazi u obzir da gostujući huligani dolaze.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 10:34

A koliko vrijede ove titule dinama u onakvoj ligi :123 u ligi gdje 90% klubova često nema ni za toplu vodu za tuširanje nakon treninga....spas im je da neki draguljj zapne za oko mamiću da popune godišnji budžet i to je to...
slažem se za broj klubova koji bi mogli egzistirati na profi nivou...al eto ja nekako sa nostalgijom gledan na članove exyu lige...ima tu baze i tradicije i treba im dati neki kredit da se vrate na stare staze, jer ako ćemo po nekim parametrima iz zapadnog poslovnog svijeta, nemamo ni jedan klub zapravo...osim dinama, ali tamo je drugi problem...u svakoj pravnoj državi klub sa takvim poslovanjem bio bi zapečaćen u gazda u zatvoru...
ovo što se sad nudi na travnjacima je proizvod koji nikoga ne zanima, a to je prvo i osnovno za poslovanje tj da bi isto imalo smisla...
unijeti zanimanje gledatelja, pa se tek onda može raditi nešto...nestat će i mamiću talenata, da se vratim na temu malo...
imao je više sreće nego pameti da su mu se poklopili takvi biseri u kratkom vremenu...ima sve...novac, moč, ali je ostao bez esencije nogometa, natjecanja....navijača
i nisu tu sad bbb problem...mi ćemo uvijek tražiti neku dlaku u jajetu...bunt kao način života, ništa strašno...gdje je onaj obični navijač, kibicer...ja mu to najviše zamjeram...ubio je u pojam običnog navijača, odnijeo djeci osmjeh sa lica kad zakorače na tribine maksimira.....djeca i neznaju šta je dinamo...
i nemoj reći ekonomski razlozi, nema se...kako onda u zagrebu funkcionira jedan hokejski klub, ne prevelike tradicije...nemjerljive sa dinamom...puna dvorana, navijači sponzori pa i sportski uspjesi...ogromni sa obzirom na uloženo...znači može se...

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 02 Mar 2014, 10:50

ružni wrote::DD Kako si došao do tog zaključka?

Doktor je što bi on Jojića iz Partizana uvalio u Dortmund za bar 10 milki, a Partizan ako je dobio 2 neka se udara nogom u guzicu. Svakog igrača uvali za milionske cifre, šprda se sa tolikom masom navijača, upravlja ligom, repkom, sudijama, i niko mu ništa ne može.
...sve što si napisa je točno i zato borba ide do kraja...i nemoj onda afirmativno pisat o njemu pametan si čovik... :place
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 11:13

Trudi se zdravkec, ali konačna pobjeda je naša

Image

-ČAST JE PONOS U SRCIMA ONIH KOJI SE BORE--A NASA POBJEDA TEK DOLAZI--

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 02 Mar 2014, 11:15

..jeli ono u ćoši doli od hdz-a u početnoj fazi :haha

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 11:18

laganini wrote:..jeli ono u ćoši doli od hdz-a u početnoj fazi :haha
sereš i ti laganini :D. hrvatski pleter a udruga zajedno za dinamo.....
a nije ni torcida bila imuna na hdz početkom devedestih :sjedi
što je bilo i ispravno što se mene tiče :pusi
kasnije su se tu pogubili kompasi :123

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 02 Mar 2014, 11:21

nije da ja imam nešto protiv :haha znam da je pleter ali me podsjetilo što ćeš :hihi

Ružni

Post by Ružni » 02 Mar 2014, 11:22

Da, bilo bi lijepo da se malo ožive centri. U Tuzli se kao nešto pokreće, tu je Ćiro, podignuto je interesovanje. Sve bi to bilo na još većem nivou da se stvori jedna liga.

Maminju titule vrijede dovoljno da proda priču i igrače, još ako se zaluta u grupnu fazu eto dodatnih prihoda. Usput reprezentacija dobro kotira, on svako malo ubaci igrača u nju pa onda proda, a igrati u Hrvatskoj reprezentaciji ipak nešto znači na Svjetskom nivou i diže cijenu. Što se tiče talenata ne slažem se da će prestati i da je sreća. Ne bi vjerovao koliko kopa po BiH i Hrvatskoj, prešao je i na CG, samo još da smije i u Srbiju, uduplao bi zaradu. Uvijek će se pojaviti neko, i da se ne pojavi već sad ima u svojim reodovima neke koje može prodati za koji milion. Evo ti Ademi, mislim i da je za reprezentaciju pozvan da malo nabije cijenu, već sad mu je tržišna oko 4 milke.

@laganini, afirmativno se može pisati samo o njegovom poslovanju.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 02 Mar 2014, 11:27

..to niko ne spori ali prika imaj svoju agenciju pa radi...a ne četri izložbena exponata u prvoj ligi i mladu repku...sad nešto kovač neda u A...plus za selekciju ali i to dolazi s novcem prodaš igrača i dinamovim dilom kupuješ novu dicu a tebi lipo curi postotak od robova...

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 11:38

laganini wrote:..to niko ne spori ali prika imaj svoju agenciju pa radi...a ne četri izložbena exponata u prvoj ligi i mladu repku...sad nešto kovač neda u A...plus za selekciju ali i to dolazi s novcem prodaš igrača i dinamovim dilom kupuješ novu dicu a tebi lipo curi postotak od robova...
Točno....ja mu nikad nisam osporio sposobnost kao menadžera....ali privatizacija dinama i reprezentacije je neoprostiva....to se fino zove sukob imteresa i nema dalje rasprave....
sve je pretvorio u svoj izlog...
budi menadžer, uzmi postotak,tako to ide....ali on je postao gospodar života i smrti u hr nogometu...

NEČEŠ RAZBOJNIĆE :storm

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 02 Mar 2014, 17:48

gazda ipak nije dopustio iznenađenje ;)
posjeta opet fenomenalna a igraju dva zg kluba :grana

HNL
Dinamo preokretom slavio protiv filijale: Sva tri gola zabili "zajednički" igrači

Image

Dinamo - Lokomotiva 2:1

NA MAKSIMIRU je Dinamo u "derbiju filijala" s 2:1 slavio protiv Lokomotive. Ove godine derbi je bio poseban jer ga je Lokomotiva prvi put, a vjerojatno i posljednji, igrala bez licence za igranje u 1. HNL.

Utakmica, pred malo više od tisuću gledatelja, počela je iznenađujuće. Lokomotiva je povela preko Šituma koji je lako pretrčao Šimunovića i prebacio Ježinu. Osam minuta kasnije, u 28. minuti izjednačio je lijepim golom s desetak metara iskosa Brozović.

Stvari na svoje mjesto postavio je pet minuta prije kraja prvog poluvremena Antolić koji je pogodio mrežu Lokomotive iz nemogućeg kuta. Zanimljivo sva tri strijelca su igrala i u Dinamu i u Lokomotivi.

Ježina zaustavio Šituma i Mišića

U drugom poluvremenu hrvatski prvak je imao loptu i napadao, no Lokomotiva je bila opasnija. Velike prilike za izjednačenje propustili su Šitum, čiji je loš udarac lako obranio Ježina, te Mišić koji je dobro pokušao iz slobodnjaka, ali opet je uspješniji bio Ježina. Najbolju priliku za Dinamo propustio je Čop čiji je udarac sa sedam metara fenomenalnom reakcijom obranio Zelenika.

Bio je ovo dvanaesti derbi Dinama i Lokomotive i dvanaesta pobjeda Dinama. Osma sa samo jednim golom razlike.

Ružni

Post by Ružni » 02 Mar 2014, 21:52

Jesi li unovčio pobjedu :oo

Post Reply

Return to “Fudbal”