svaki normalan covjek sa ovim cirkusom ne bi trebao da ima bilo sta....
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Dok je onih što razumiju ZA DOM SPREMNI kao domoljublje, bit će i fašizma.laganini wrote:fašizma nema više a hrvatska je antikomunistička...
mrki62 wrote:Dok je onih što razumiju ZA DOM SPREMNI kao domoljublje, bit će i fašizma.laganini wrote:fašizma nema više a hrvatska je antikomunistička...
To zbog "postovanja" prema Dariuvila wrote:da..i?Lebowski wrote:Haj sad pročitaj 8. i 11. rečenicu.
mislim ja ovako mogu do sutra...jes vam fora s tim komentarima...
RaTko ne spamujdrugrankovic wrote:ma jel mogućo ? hrvati su kaj radili? bili zlikovci i barbari? pa kaj nije agresor bio samo jedan i mrzak i bradat i masan iz beograda ne?
kaj govorite gospodična? pa to se tak ruši sa našom domoljubnom tradicijom i žrtvom od tog podlog i prljavog agresora sa bradom!
ne ja u to ne mogu vjerovat! ta ne mogućo!
Po tvom je jedina regularna ArBiH a kako majku mu sve ostale vojske vrlim političarima nisu smetale, niti su vrli političari zahtijevalli od međunarodne zajednice da se zahtijeva progon tih neregularnih vojski!!!!Rockefeller wrote:Lijepo bi bilo malo razgraničiti djelovanje ArBiH i ovakvih i njemu sličnih. Ja to mogu i haškim dokumentima potvrditi. Ipak je ArBiH jedina legalna vojna sila tog doba na prostoru RBiH.
A ovakvi su slučaj za ševe. Valjda se nisu rasuli.
Nisi shvatio; ako političari ne reaguju i ne protestiraju u međunarodnoj zajednici, ako ne pošalju protestnu notu, zahtjev, bilo šta,............ MZ šuti i ne miješa se a inače u BiH se je sve dešavalo dogovorno i polako dolazi do onog što ja svo vrijeme pišem.Rockefeller wrote:Ne po mom Mrki. BiH je u to vrijeme bila nezavisna, medjunarodno priznata država. Ponavljam medjunarodno priznata. Njena vojska je bila jedina legalna vojska na tlu BiH.
Ako ćemo po mom, onda bi to išlo ovako: ako je HVO bio u istom rangu kao i ArBiH ili ako je takodje legalna. onda je Hrvatska na prostoru RH-a napravila etnićko čišćenje nad Srbima (što je svakako), a vojska srpkse krajne (ili kako se već zvala?) je bila legitimna vojska na tlu Hrvatske.
Ali nije po mom. To je po slovu zakona. I generalno hrvatski stavovi po ovom pitanju su licemjerniji od srpskih. Što je važilo u Hrvatskoj nije u BiH, a i jedna i druga su bile samostalne i priznate države.
Users browsing this forum: baton, Naseef Mushroom and 0 guests