Jeste li gadljivi?
Moderator: Krokodil Behko
- Sanjarko
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Jeste li gadljivi?
Sve manje i manje sam gadljiva,jedino jos uvijek ne podnosim da mi bas sve osobe piju iz moje case ili da mi povlace dim cigarete...
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
gadljiva jesam i to previse ,ne pijem iz tudje case nikad ,nekad kad mi se nesto zgadi ne mogu jesti cijeli dan .ne podnosim ljude koji hracu ,pljuju ili jedu glasno.
jednom kod mene bila moja rodica ,ostala nekoliko dana i primjetim ja da ona koristi moju cetkicu za zube ,odem kupim sebi drugu ,kad ona i onu drugu uzela ,na kraju sam joj morala reci da ne uzima moju cetkicu
jednom kod mene bila moja rodica ,ostala nekoliko dana i primjetim ja da ona koristi moju cetkicu za zube ,odem kupim sebi drugu ,kad ona i onu drugu uzela ,na kraju sam joj morala reci da ne uzima moju cetkicu
Mislim da sam već pisala na ovu temu.
Danas je na stanici kraj mene prošao jedan primjerak koji mi je podigao želudac... Prvo je počešao svoje kokošije proizvode, zatim hraknuo pa onda istresao nos. Sve to jedno za drugim. A potom mi je i namignuo.
Danas je na stanici kraj mene prošao jedan primjerak koji mi je podigao želudac... Prvo je počešao svoje kokošije proizvode, zatim hraknuo pa onda istresao nos. Sve to jedno za drugim. A potom mi je i namignuo.

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7382 times
- Been thanked: 17141 times
Ideja wrote:Mislim da sam već pisala na ovu temu.

jaooooooo mogu li ovo staviti kao potpis
jao Majo, pretpostavljam da te to sa kokošijim proizvodima nasmijalo
Ma stavi slobodno ako ti se svidja tako nešto romantično :lol

Ma stavi slobodno ako ti se svidja tako nešto romantično :lol
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
jesam, ali samo u slucaju da nisam gladna... 

osmijeh je kriva linija koja moze ispraviti sve... skoro sve...
- Republikanac
- Sitna buranija
- Has thanked: 1 time
upravo jedem neki keks citav ove vase "gadosti" i ne povraca mi se uopste xD
ja sam najvise gadljiv na cigarete ako slucajno dodjem u kontakt sa time obavezno perem ruke 2 puta sapunom a sto se tice casa flasa i sl ovisi ko je pio iz nje
ja sam najvise gadljiv na cigarete ako slucajno dodjem u kontakt sa time obavezno perem ruke 2 puta sapunom a sto se tice casa flasa i sl ovisi ko je pio iz nje
ja sam uzasno gadljiva..
ali najvise od svega mi se gade gliste..i to one kad se prostru po putu poslije kise..
jaoooo

ali najvise od svega mi se gade gliste..i to one kad se prostru po putu poslije kise..
jaoooo

slazem seRepublikanac wrote: a sto se tice casa flasa i sl ovisi ko je pio iz nje

I ona ljubav kakva god bila, priznajem, meni je valjala, ali duša se predala, srce odustalo. I šta mi ostade? Sjećanje da sam ti se nadala i nada da ću se barem još jednom, nekome tako nadati. Kao što nadah se tebi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9100 times
- Been thanked: 10795 times
- Status: Online
Rojas wrote:ja sam uzasno gadljiva..
jaoooo![]()
![]()
slazem seRepublikanac wrote: a sto se tice casa flasa i sl ovisi ko je pio iz nje
Pa dobro.. gliste svakako nisu za jelo

a za flase i case.. samo sa zenskom dijelim istu flasu off course

pa znam da nisu...ali mi se povraca kad ih vidimKrokodil Behko wrote: Pa dobro.. gliste svakako nisu za jelo![]()

I ona ljubav kakva god bila, priznajem, meni je valjala, ali duša se predala, srce odustalo. I šta mi ostade? Sjećanje da sam ti se nadala i nada da ću se barem još jednom, nekome tako nadati. Kao što nadah se tebi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9100 times
- Been thanked: 10795 times
- Status: Online
ahaaaa...Rojas wrote:pa znam da nisu...ali mi se povraca kad ih vidimKrokodil Behko wrote: Pa dobro.. gliste svakako nisu za jelo![]()
![]()

pa dobro nema veze..
ne gledaj njih... gledaj momke

- Maja
- Administrator
Sad se sjeti nečeg od prije godinu-dvije.
Zvala me rodica da je farbam i dok sam je farbala cijelo vrijeme mi se...pishalo da izvinete, a rukavice na rukama, pa sam nekako trpila dok ne završim s farbanjem. Kad sam završila otišla sam u wc, skinula rukavice, oprala ruke i ..... gledam oko sebe... nema šolje (iliti wc školjke). Eto da nikad nisam to primijetila...tj da nikad nisam išla kod njih u wc.
Izađem vani, kad rođak u avliji, pitam ga gdje im je šolja. Kaže on nemamo mi šolju, već poljski wc i pokaže mi gdje je.
Aaaaaaa šta sad... To mi je nešto najgadljivije na svijetu. Stvarno nikad nisam glumila gospodu, ali su mi ti WC-ovi odvratni i nikad nisam ušla u jedan. Smrde na kilometar okolo. Šta ću sad, ako ne odem uvrijedit će se rođak. Uđem, zatvorim vrata i sačekam desetak sekundi da rođak misli da "obavljam stvar" i onda izađem. Pozdravim se s rodicom, kažem joj da me zvao brat na mobitel da dođem i odem kući jedva koračajući
Zvala me rodica da je farbam i dok sam je farbala cijelo vrijeme mi se...pishalo da izvinete, a rukavice na rukama, pa sam nekako trpila dok ne završim s farbanjem. Kad sam završila otišla sam u wc, skinula rukavice, oprala ruke i ..... gledam oko sebe... nema šolje (iliti wc školjke). Eto da nikad nisam to primijetila...tj da nikad nisam išla kod njih u wc.
Izađem vani, kad rođak u avliji, pitam ga gdje im je šolja. Kaže on nemamo mi šolju, već poljski wc i pokaže mi gdje je.
Aaaaaaa šta sad... To mi je nešto najgadljivije na svijetu. Stvarno nikad nisam glumila gospodu, ali su mi ti WC-ovi odvratni i nikad nisam ušla u jedan. Smrde na kilometar okolo. Šta ću sad, ako ne odem uvrijedit će se rođak. Uđem, zatvorim vrata i sačekam desetak sekundi da rođak misli da "obavljam stvar" i onda izađem. Pozdravim se s rodicom, kažem joj da me zvao brat na mobitel da dođem i odem kući jedva koračajući

- niska grana
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Nadasve.....najviše mi se gadi podrigivanje, zatim situacija u kojoj nekome zapne komadić mesa između dva zuba pa onda u bezuspješnom nastojanju da taj komadić jezikom iščačka napolje satima ispušta onaj užasno iritantan zvuk "tc“.
Također, jedan od mučnijih happeninga mi je i kolektivno žderanje lubenice gdje su svi veselo umrljani oko usta i neminovno mljackaju dok žvačući prave nevjerovatne grimase i usto nerazgovjetno razgovaraju, bljujući okolo rozu tekućinu i košpice.
Efekte zadaha bijelog luka iz nečijih usta, žvake u pepeljari i mirisu ćevapa u tramvaju ne treba posebno obrazlagati.
A čitajući Majinu zgodu, prisjetih se davne epizode s ljetovanja u nekoj vrsti odmarališta kad se neka legenda solidno olakšala u lavabou. Ni danas mi nije jasno kako je to uspio, pod uslovom da nije bila riječ o Spidermanu lično.
Uglavnom, svi su znali za moju ekstremnu gadljivost pa su me na foru odveli u wc da mi pokažu neslavni uradak.....mislim da se nikada prije ni poslije u životu nisam toliko ispovraćao i ispsovao kao tada.
Također, jedan od mučnijih happeninga mi je i kolektivno žderanje lubenice gdje su svi veselo umrljani oko usta i neminovno mljackaju dok žvačući prave nevjerovatne grimase i usto nerazgovjetno razgovaraju, bljujući okolo rozu tekućinu i košpice.
Efekte zadaha bijelog luka iz nečijih usta, žvake u pepeljari i mirisu ćevapa u tramvaju ne treba posebno obrazlagati.
A čitajući Majinu zgodu, prisjetih se davne epizode s ljetovanja u nekoj vrsti odmarališta kad se neka legenda solidno olakšala u lavabou. Ni danas mi nije jasno kako je to uspio, pod uslovom da nije bila riječ o Spidermanu lično.
Uglavnom, svi su znali za moju ekstremnu gadljivost pa su me na foru odveli u wc da mi pokažu neslavni uradak.....mislim da se nikada prije ni poslije u životu nisam toliko ispovraćao i ispsovao kao tada.
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Maja
- Administrator
niska grana wrote:Nadasve.....najviše mi se gadi podrigivanje, zatim situacija u kojoj nekome zapne komadić mesa između dva zuba pa onda u bezuspješnom nastojanju da taj komadić jezikom iščačka napolje satima ispušta onaj užasno iritantan zvuk "tc“.

To mog momka nervira najviše na svijetu.
Hajd lubenica, ali kako se uspiju zamazati sladoledom. Pa kad ližu kornet i kad vidim u djeliću sekunde bijel jezikTakođer, jedan od mučnijih happeninga mi je i kolektivno žderanje lubenice gdje su svi veselo umrljani oko usta

Meni je smrt kad slučajno okrznem nečim obraz. Zato uvijek voće isjeckam u tanjir i jedem viljuškom
ne volim kad se umazu lubenicom od uha do uha
ali brate lubenica i viljuska ne idu zajedno
moze se lubenica pojesti i bez usiju i bez viljuske
ali brate lubenica i viljuska ne idu zajedno
moze se lubenica pojesti i bez usiju i bez viljuske
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Maja
- Administrator
Pa kako ti stavljaš lubenicu pred goste? Jel isjeckaš nožem i daš viljuške ili im daš križe da drže rukama i ugrizaju?
tako se jede lubenica vijekovima
ko ne zna tako jesti neka poljubi i ostavi
bez usiju molim
ko ne zna tako jesti neka poljubi i ostavi
bez usiju molim
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak