Zašto se muškarci bude s erekcijom?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
- Status: Offline
Re: Zašto se mukarci bude s erekcijom?
pali me njegova kraljevska ukrucenost,,kada se vidno uvecava jer znam da cu dobiti tekucinu koju volim sakupljati i nanositi na platno za crtanje 

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
neka nova tehnika..???
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40208 times
- Been thanked: 26277 times
Ovo pitanje nije na mjestu pogresno se pita mislim vi ga pogresno tumacite od prvog dana ,ne budi se sa erwkcijom ako odes u wc i izdrkas 

Last edited by Rum on 11 Nov 2013, 13:00, edited 1 time in total.
Nemoj se izgubiti u svijetu (dunjaluku) koji nije vječan!
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Mijesate patke i zabe
-
on je momčić zar da ga majka uvati...
-
- Inventar foruma
-
- Inventar foruma
Calla wrote:pali me njegova kraljevska ukrucenost,,kada se vidno uvecava jer znam da cu dobiti tekucinu koju volim sakupljati i nanositi na platno za crtanje

-
- Inventar foruma
- Zubic vila
- Sitna buranija
kao medicinski radnik i poznavalac ne mogu dati detalje vezane za erekciju ali svoje neko mišljenje imam. prvo razlika je između vlažnih snova i jutarnje erekcije, nije isto... vlažni snovi su samo ime kaže posledica erotskog sna zbog kojeg je moguće svršiti u snu, desilo se jednom. to sam povezao sa dugom seksualnom apstinencijom i nedostatkom čak i masturbacije, mislim da fizički nisam stigao u stres situaciji da se samoolakšam... jutarnja erekcija ima veze sa vlaženjem, naime i muškarci vlaže,dovoljno je samo kap urina iz bešike da siđe u uretru(izvodni kanal od bešike do otvora na penisu) i da dođe do stimulacije erekcije, zato i posle seksa u večernjim satima, ujutro imate erekciju nakon koje je jako teško tehnički izvesti pravilno uriniranje(nacentrirati), to objašnjavam na osnovu ličnog iskustva jer obično nakon jutarnje ili dnevne erekcije moram u toalet, e sad da li je u pitanju urin ili sjemena tečnost prostate ne znam mislim da ima veze sa sjemenom tečnošću jer da je urin u pitanju onda bi čičice sa slabom bešikom rasturale se od erekcije, mada i ona s godinama slabi slabljenjem libida a naravno i sklerozom krvnih sudova...

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Polucija (lat. poluere - uprljati), nehotični izliv muškog semena u snu. Polucije redovno izazivaju polni snovi. Oni su izraz seksualne uzbuđenosti, odnosno nezadovoljenosti polnog nagona. Uz poluciju se obično javlja osećaj zadovoljstva ili potpuni orgazam. U mladosti se obično javljaju mnogo češće nego u srednjim i poodmaklim godinama. Češće su kod ljudi koji neredovno zadovoljavaju svoj polni nagon. Kod onih koji imaju sređen i za svoje potrebe dovoljno intenzivan polni život, obično se ne javljaju. No, polucije mogu biti srazmerno česte i uprkos tome što je neko u budnom stanju seksualno vrlo aktivan. To se događa muškarcima koji u svom svesnom polnom životu ne znaju ili ne mogu da zadovolje sve svoje seksualne potrebe. Tada svoje nezadovoljene želje doživaljavaju u snovima koji povlače za sobom ejakulaciju i orgazam. Polucija je neka vrsta nesvesne mastrubacije. To dokazuje činjenica što ljudi koji, doduše, nemaju redovne polne odnose, ali često masturbiraju, nemaju polucije ili su one retke. Naprotiv, kod muškaraca koji nemaju ni polnih odnosa, niti masturbiraju, a ipak imaju normalne polne prohteve, polucije su obično redovna pojava. U učestalosti polucija postoje velike individualne razlike. Za njihovu frekvenciju ne postoji nikakva norma. Ali, ni vrlo česte polucije nisu nikakva opasnost ni po fizičko ni po psihičko zdravlje. Isto tako učestalost polucija nipošto ne utiče na polnu snagu muškarca. Stoga treba odbaciti sve predrasude o polucijama. Muškarac ih u svakom slučaju može prihvatiti s potpunim mirom i bez ikakve zabrinutosti. Ako čovek s čestim polucijama ima neke smetnje u smislu psihičke napetosti, potištenosti ili smanjene radne sposobnosti, onda to nije posledica samih polucija. Ta je pojava dobila svoje ime otuda što su mrlje na noćnom rublju dokaz ejakulacije u snu.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
nije ovo za tebe.....radeta62 wrote:Zato sto su im ovakve lepotice stalno u glavi.

....za mene je ovo....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Nije ni za tebe za mene je to 

Sta bih dao cuda da se dese ..............Pasaga wrote:nije ovo za tebe.....radeta62 wrote:Zato sto su im ovakve lepotice stalno u glavi.
![]()
....za mene je ovo....

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Da se vi ne biste svadjali, najbolje da ona pripadne meni
(čo'če, kao da se radi o dulumu zemlje) 

Samo sabura
- Zubic vila
- Sitna buranija
gledajući nju sledi polucija
SVA PITANJA MOŽETE PITATI I PREKO FACEBOOK PROFILA "ORDINACIJA MARKOVIĆ" BRČKO
Zubic vila wrote:gledajući nju sledi polucija
.... a V. Lubrikacija ?

- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
i jeste izdrkali sve petorica zajedno ,...

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
..a ja zamislim callicu...Calla wrote:i jeste izdrkali sve petorica zajedno ,...![]()