Ništa ja vas nisam upozoravaoMaja wrote:Gotovi smo! Sad će se malo po malo uvući u sve spore našeg života. Polako će preuzeti vlast, BiH će postati šerijatska zemlja i svi ćemo se onda sjetiti Mrkija koji nas je upozoravao da ovo stiže.

Moderator: Krokodil Behko
Ništa ja vas nisam upozoravaoMaja wrote:Gotovi smo! Sad će se malo po malo uvući u sve spore našeg života. Polako će preuzeti vlast, BiH će postati šerijatska zemlja i svi ćemo se onda sjetiti Mrkija koji nas je upozoravao da ovo stiže.
Storme bezi u Republiku Srpsku primice te kao izbeglicu....storm wrote:Biće interesantno još ... ja znam gdje neće kupovati
Postoje neke sale koje su malo neumjesne!radeta62 wrote:Storme bezi u Republiku Srpsku primice te kao izbeglicu....storm wrote:Biće interesantno još ... ja znam gdje neće kupovati
Sta je Vilo, boli glava od arapa...vila wrote:Postoje neke sale koje su malo neumjesne!radeta62 wrote:Storme bezi u Republiku Srpsku primice te kao izbeglicu....storm wrote:Biće interesantno još ... ja znam gdje neće kupovati
ova je malo više
Mene neradeta62 wrote:Sta je Vilo, boli glava od arapa...vila wrote:Postoje neke sale koje su malo neumjesne!radeta62 wrote:Storme bezi u Republiku Srpsku primice te kao izbeglicu....storm wrote:Biće interesantno još ... ja znam gdje neće kupovati
ova je malo više
Ja jesam u privremenoj i takozvanoj rsradeta62 wrote:Storme bezi u Republiku Srpsku primice te kao izbeglicu....storm wrote:Biće interesantno još ... ja znam gdje neće kupovati
Bice to trajna Republika Srpska.imam ja i moje izbeglice hebu majku Tudjmanu,Aliji i nato-u ali nisu tako depresivni iako su ostali bez imovine koju su generacije pre njih stvarale.storm wrote:Ja jesam u privremenoj i takozvanoj rsradeta62 wrote:Storme bezi u Republiku Srpsku primice te kao izbeglicu....storm wrote:Biće interesantno još ... ja znam gdje neće kupovati![]()
jednom su moji bili izbjeglice i molim de ta ne sereš o tome iz svoje palanke tamo, jer nemaš pojma kako je to
i samo me to motivira da i dolazim ovamo, stvaram i ulažem.... za vašu nelagodu
kad im tu pogledam u oči, a oni se obore i mrmljaju nešto .... neprocjenljivo
Pretpostavljam da znaš link koji govori o mnogim Turcima, doseljenim u SA?radeta62 wrote:U Federaciji znaju sta rade, koliko se samo turaka iz Turske doselilo u Sarajevo,Federacija ce za 20 godina biti tesna kuca za nekoga.
Kladim se da u BiH, ti arapi još uvijek nisu investirali više od 10% u odnosu na tu sumu u Srbiji (isključno prodaja oružja Arapima iz Srbije) ali eto... Kad je da se investuira kršćanima, onda je tu sve ok, a kad na muslimanskoj teritoriji, odmah ste tu s pričom o arapizaciji, vehabizaciji, agresiji u budućnosti itd.Svjedoci smo investicija Etihad Airways, vrijedne 100 miliona eura, Al Dahra, vrijedne 800 miliona eura, Mubadala Aerospace od 600 miliona eura i najnovijeg projekta 'Beograd na vodi', vrijednog 3,1 milijarde eura. Razvojni fond Abu Dhabija spreman je Srbiji odobriti i najpovoljnije pozajmice, sa kamatnom stopom od 0,3 do 0,4 posto.
Od hebanja majke mrtvacima nema ništa....toliko o depresijiradeta62 wrote:Bice to trajna Republika Srpska.imam ja i moje izbeglice hebu majku Tudjmanu,Aliji i nato-u ali nisu tako depresivni iako su ostali bez imovine koju su generacije pre njih stvarale.storm wrote:Ja jesam u privremenoj i takozvanoj rsradeta62 wrote:Storme bezi u Republiku Srpsku primice te kao izbeglicu....storm wrote:Biće interesantno još ... ja znam gdje neće kupovati![]()
jednom su moji bili izbjeglice i molim de ta ne sereš o tome iz svoje palanke tamo, jer nemaš pojma kako je to
i samo me to motivira da i dolazim ovamo, stvaram i ulažem.... za vašu nelagodu
kad im tu pogledam u oči, a oni se obore i mrmljaju nešto .... neprocjenljivo
Behko, to je biznis sa Seikom a da su se turci naseljavali u Sarajevo i jos dolaze to je istina.Krokodil Behko wrote:Pretpostavljam da znaš link koji govori o mnogim Turcima, doseljenim u SA?radeta62 wrote:U Federaciji znaju sta rade, koliko se samo turaka iz Turske doselilo u Sarajevo,Federacija ce za 20 godina biti tesna kuca za nekoga.
Evo, ja tu živim, a nisam ih još vidio
Što se tiče Arapa, krenimo redom
Konstatujem da će u narednih par godina, arapske investicije u Srbiji dosegnuti 5 mlrd eura
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sr ... m-kapitalu
Kladim se da u BiH, ti arapi još uvijek nisu investirali više od 10% u odnosu na tu sumu u Srbiji (isključno prodaja oružja Arapima iz Srbije) ali eto... Kad je da se investuira kršćanima, onda je tu sve ok, a kad na muslimanskoj teritoriji, odmah ste tu s pričom o arapizaciji, vehabizaciji, agresiji u budućnosti itd.Svjedoci smo investicija Etihad Airways, vrijedne 100 miliona eura, Al Dahra, vrijedne 800 miliona eura, Mubadala Aerospace od 600 miliona eura i najnovijeg projekta 'Beograd na vodi', vrijednog 3,1 milijarde eura. Razvojni fond Abu Dhabija spreman je Srbiji odobriti i najpovoljnije pozajmice, sa kamatnom stopom od 0,3 do 0,4 posto.
Koliko te veseli činjenica, da će nam Begiš uskoro imati najveću džamiju u Evropi?
I ti tu doš'o da pričaš o arapizaciji? Hej, pa vi ste se svi redom naguzili onom Bin Zayedu.
Vi ste mu prodali pola Vojvodine - dodžaba
Čak tu nismo uzeli u obzir privatizaciju JAT-a, a kojeg su Arapi također uzeli - džaba. Ne samo džaba, nego ćete vi njima još i doplatiti, a ugovor je ekstra tajan, pa ga Vučić nikom živom ne pokazuje
Alal vera Srbi. Nema većih muslimana od vas
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests