alyssa_ wrote:fuj, jes ruzan kauc

Zaposlen je u ArchitektinZavršena škola realschuleŽivi u Nuremberg, Bayern, GermanyU braku
žao mi je momci. jedino paparaci može kod nje al neće on

alyssa_ wrote:fuj, jes ruzan kauc
Maja wrote:Tahir
a najbolji mi je komentar
bice na kameru srce videces i moj sexy ku... srce jer cemo voditi i sexy na internetu ok
![]()
Maja wrote:nisam ni vidjela da imaju i Ostale poruke. sad vidjeh da imam 16, pa izdvajam ovu
![]()
htjela bih da vas pitam nesto: za ljubav sad sam u vezi sa jednim momkom rodjen je osmoga jula 1991 godine rodjen u Podgorici...kakva ce nam biti veza,i kakva je ovo osoba...? treba li joj vjerovati... i sudjena osoba onaj sa kojim budem dugo izlazila sta ce biti u horoskopu,i koji bi mi znak odgovarao za vezu? i jos nesto : mislite li da mi se isplati da se iduce godine prijavim za miss crne gore...rodjena sam 30 jula 1989 na Cetinje...da li ce me neko sputavati u tome,i cime cu se baviti u buducnosti...i jos nesto,da li cu ikad biti srecna u ljubavi? ) i jos nesto mozete li mi reci da li mi je neko uradio sihir ili crnu magiju,isla sam kod raznih hodza,pa su mi to micali...e sad ne znam je li to zato sto sam upoznala lose ljude u zivotu,pa posrnula i tesko mi je bilo psihicki izdrzat,ili mi je neko nabacio nesto...mada se sad osjecam ok...i u redu...ali ne bih voljela da se radi opet da mislim da je sve u redu,pa me kasnije opet nesto zapljasne u zivotu,ili me drugi sputavaju da imam ciljeve...i da li cu ja biti srecna u zivotu,cime cu se baviti u buducnosti,ali mi je najbitnije da budem okruzena iskrenim i dobrim ljudima i da sam zdrava ziva i srecna...mozete li mi dati odgovore na sva ova pitanja iz ovoga teksta unaprijed hvala...)
aloo ljudi ta starka je moja.. imala sam je na fb.. mislim da je iz njemacke..tutnplock wrote:String wrote:hoce-mo star-ku. hoce-mo star-ku, hoce-mo star-ku !!!!!!!!!! fiiiiiiijuuuuuu uaaaaaaaaa!!!! DOLE KULTURNI PROFILI NA FB!!!!! UAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neumoran je...Maja wrote:Osobi Tahir se sviđa Hajmo se kurvat. i 4 drugih stranicaStarije Dame
Trazim stariju damu koja zeli intimne trenutke s mladjim
Mature lesbians
GençLiK AteŞi.
Nema druge jedino da pricamo na engleskom na forumu.Rum wrote:Moj kosmija stariji nema veze o engleskom dopisuje se sa nekim arapom pojma nema kako ga ima u prijateljimasredio mu ja racunar i ovo upiko
![]()
sto su se dopisivali na chatu.....
Hafeez
thanks sir
komsija
nejma welcome.![]()
Hafeez
Hafeez
thanks
Hafeez
aslam alekum
Komsija
alejkumu selam
how are you -samo ovo zna od engleskog i to mene pito![]()
Hafeez
fine and what about u alija sahab
Komsija
ja neznam sta JE Sahab![]()
Hafeez
i dont understand ur language pl z write english
Komsija
little me zafrkava computer. Bosnian language![]()
Hafeez
i dont know bosanian language
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests