Moderators: spacebound, Duminjo
E pa ne može i jare i pare, nego birajBiba wrote:Tesko onoj zeni koja ima kitu a nema pameti nimalo..
hajde sto stakucu u gacicama al sto zene s kurcem hodaju danas i skakucu , helem ne prave se toliki vibratori radi nas muskih ...Biba wrote:?..bez kite je eunuh...
A znanost kaze da se muski vole pokazivati..ja sam cula -Dokazivati, a ne vidim nesto bascda pjevaci gologuzi skakucu...eno Maja Suput sinoc u gacama skakuce ko sasava..da se vidi linijica..pa ja...
Krokodil Behko wrote:Mi muškarci volimo da pokazujemo
Možda je on htio da joj pokloni ono za šta on misli, da je kod njega najvrijednije
Hajde, hajde priznajte, muškarac bez kite nije muškarac, zar ne?
na izvolite ..SPINERKA wrote:Krokodil Behko wrote:Mi muškarci volimo da pokazujemo
Možda je on htio da joj pokloni ono za šta on misli, da je kod njega najvrijednije
Hajde, hajde priznajte, muškarac bez kite nije muškarac, zar ne?
kak se to pokazuje
Nekad je tesko bilo doxi do toga da zena pjeva na radiju..Lepa Lukic itd..One su imale glas a danas svaka šuša pjeva..bitnije je sokirati i privuci pozornost, biti drukciji, pa makar i na vulgaran nacin...Alpha wrote:hajde sto stakucu u gacicama al sto zene s kurcem hodaju danas i skakucu , helem ne prave se toliki vibratori radi nas muskih ...Biba wrote:?..bez kite je eunuh...
A znanost kaze da se muski vole pokazivati..ja sam cula -Dokazivati, a ne vidim nesto bascda pjevaci gologuzi skakucu...eno Maja Suput sinoc u gacama skakuce ko sasava..da se vidi linijica..pa ja...
vako gleda kitu na drugi nacinBiba wrote:Nekad je tesko bilo doxi do toga da zena pjeva na radiju..Lepa Lukic itd..One su imale glas a danas svaka šuša pjeva..bitnije je sokirati i privuci pozornost, biti drukciji, pa makar i na vulgaran nacin...Alpha wrote:hajde sto stakucu u gacicama al sto zene s kurcem hodaju danas i skakucu , helem ne prave se toliki vibratori radi nas muskih ...Biba wrote:?..bez kite je eunuh...
Zna se cemu sluzi kita..nije ona ukras hbga...
Bas tako. Ja sam ih 15 dobila na pp pa nijednog nisam stavila na neku od tema.greeneyes wrote:Ko da pričamo o zlatnom kipiću, ebo te ku**c.
pa sta ti pravis kolekciju?Maja wrote:Bas tako. Ja sam ih 15 dobila na pp pa nijednog nisam stavila na neku od tema.greeneyes wrote:Ko da pričamo o zlatnom kipiću, ebo te ku**c.
Samo 15? OndaK Behkoni laže kad veli da ga volEmo pokazivati.Maja wrote:Bas tako. Ja sam ih 15 dobila na pp pa nijednog nisam stavila na neku od tema.greeneyes wrote:Ko da pričamo o zlatnom kipiću, ebo te ku**c.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests