Ideja wrote:Zeleni, ti ces kad jos porastes biti najjmuskardin foruma

Moderator: spacebound
Ideja wrote:Zeleni, ti ces kad jos porastes biti najjmuskardin foruma
imas li posla sutra kakvog
Rudolph wrote:Salahuddin wrote:Jes' vala. U grob ce me satjerati.uvijek_kontra wrote:Brams.. em pametna, em sexy.![]()
Samo vi nastavite, dobro vam idegreeneyes wrote:Praviću se da ovo nisam vidio.![]()
ps: Grana, ne diži frku, ja sam žeMsko
rethna wrote:dobre vibracije kontri na chatu
imas li posla sutra kakvog
Sad sam zbunjena- da li je rekao Brams da je prva liga ili meni?Rudolph wrote:Za Brams bih potrosio redenik, sto jest, jest.Porucujem ti da si prva liga! Sad, sto ti mene ne znas i nakon voLikaCko vremena, sta cu ja.
Krokodil Behko wrote:Joooo, dva sjajna polumjeseca u očima tvojim
Bibo...ni ja ne prođem bolje na temi Srbija, a od svih njih koji me nazivaju slepcem znam bolje srpsku istoriju...pusti uvrede gladaj činjenice...dal si ti ili Rankec u pravu ne zalazim...svađe nam ne trebaju...mali smo...Biba wrote:Jah jaki mi uleta ...rankec je najbolji kad kaze - nisi ni propupala jos ...proljece..rankec je poeta
Zmaju, pa ti si mene sasvim krivo shvatio.ZMAJ wrote:Bibo...ni ja ne prođem bolje na temi Srbija, a od svih njih koji me nazivaju slepcem znam bolje srpsku istoriju...pusti uvrede gladaj činjenice...dal si ti ili Rankec u pravu ne zalazim...svađe nam ne trebaju...mali smo...Biba wrote:Jah jaki mi uleta ...rankec je najbolji kad kaze - nisi ni propupala jos ...proljece..rankec je poeta
Krokodil Behko wrote:navika wrote:Lijep i suncan dan, jos doduse prohladno, ali najgore je prohujalo i lale su procvjetale
Meni je danas vrijeme bilo isto kao ti.
Sunce sija-vjetar ćarlija.
Istina, sinoć je bilo nevrijeme, možda si bila malo neraspoložena al nema veze
Users browsing this forum: Krokodil Behko, Veca and 3 guests