Osobe gay orijentacije proizilaze iz heteroseksualnih brakova. Dakle, nema baš nikakve garancije da će dete odgajano od strane gay para biti gay. Jer to nije stvar izbora niti odgoja. S time se radjaš. Dete odgajano od strane gay para jedino može biti otvorenijih pogleda na svet što se tiče ljudske seksualnosti, pa sve i da kojim slučajem otkrije da je gay, neće ostati u ''ormanu''(kako nažalost mnogi ljudi moraju, jer su uvereni da su bolesni ili se boje reakcija okoline) nego će biti na '' ti'' sa svojom seksualnošću i znaće se sa njome nositi kako treba.
Seksualna orijentacija NIJE stvar izbora, Ne znam kako neko uopšte zamišlja da mu neko drugi nametne koji pol bi mu se trebao svidjati.
Pokušajte sebe naterati da vam se svidja isti pol. To nema apsolutno nikakvog smisla.
Svako od nas ima mogućnost izbora.....Možemo život samima sebi učiniti lepšim i jednostavnijim ako shvatimo da nismo svi isti, i da su ostali samo ljudi sa drugačijim shvatanjima, u drugačijem telu, drugačije boje kože, drugačije seksualne orijentacije.
Kada shvatimo da su homoseksualci JEDNAKO LJUDI kao i mi, imaju iste potrebe kao i mi, sve će biti jednostavnije......
Deci ne trebaju mama i tata, nego im trebaju RODITELJI. Oni koji ih vole, poštuju, odgajaju.....
Pol je tu najmanje bitan.
Zadrti, primitivni ljudi puni predrasuda će uvek takvi ostati, i u nedostatku argumenata uvek će posegnuti za dobrim starim ad hominemom.