Moderator: Krokodil Behko
Nijedan auto od tih navedenih, I ne zajebavaj ako neces pomoci, idi leziTaare wrote: 18 Jul 2023, 12:53Et, a ja se svim silama trudim da ti pomognem
Koje ti je marke auto? Ako je u pitanju bmw il neko iz vw koncerna, ali i neko japansko, onda je u pitanju ovo što je spomenuo ironman.
al ipak suni par litara benzina da otklonimo neke nedoumice.
Kuku, nije zar da voziš francuza il talijanaCalla wrote: 18 Jul 2023, 12:56 Nijedan auto od tih navedenih, I ne zajebavaj ako neces pomoci, idi lezi
Cim dodjes iz hrvatske, bosne vozila si auto i procepila i brizganje, dpf itd itd I da si iz portugala dosla isto bi bilo u toj fazi kvara... Nije ti jos crklo al ce crci. Smanjeni su protoci i parametri rada... Biljezi gresku i baca te u safe mode... Jos malo i alahimanet safija, jal dizna, jal nesta...Calla wrote: 18 Jul 2023, 12:07Znas sta mi je smiješno, cim dodem iz Bosne I Hrvatske I natankam dizel na prvoj mogucoj pumpi u Njemackoj ta luda lampica se ugasi. Možda mi se samo cini da je do kvalitete goriva!!HAVANA wrote: 18 Jul 2023, 11:55
Dizel je? Ido majstoru ako treska ne valja ti neka dizna, egr... Moze svasta biti, idi pogotovo ako lampica gori. Napravices problem.
Taare wrote: 18 Jul 2023, 12:53Et, a ja se svim silama trudim da ti pomognem
Koje ti je marke auto? Ako je u pitanju bmw il neko iz vw koncerna, ali i neko japansko, onda je u pitanju ovo što je spomenuo ironman.
Ma kakvi..
Hoćeš ozbiljan komentar?Calla wrote: 20 Jul 2023, 14:47Taare wrote: 18 Jul 2023, 12:53
Et, a ja se svim silama trudim da ti pomognem
Bla bla bla... Blub.![]()
E to majstoreeHAVANA wrote: 18 Jul 2023, 15:55Cim dodjes iz hrvatske, bosne vozila si auto i procepila i brizganje, dpf itd itd I da si iz portugala dosla isto bi bilo u toj fazi kvara... Nije ti jos crklo al ce crci. Smanjeni su protoci i parametri rada... Biljezi gresku i baca te u safe mode... Jos malo i alahimanet safija, jal dizna, jal nesta...Calla wrote: 18 Jul 2023, 12:07
Znas sta mi je smiješno, cim dodem iz Bosne I Hrvatske I natankam dizel na prvoj mogucoj pumpi u Njemackoj ta luda lampica se ugasi. Možda mi se samo cini da je do kvalitete goriva!!
E to je vec pravi odgovor koji mi se puno bolje svida.Taare wrote: 20 Jul 2023, 14:53Hoćeš ozbiljan komentar?
Nema bona osobe koja ti vako online more postavit valjanu dijagnozu.
na osnovu opisa kojeg si dala može se otprilike, al samo otprilike kazati u kojem pravcu tražiti grešku, i opet ne mora biti na tom mjestu.
Odeš majstoru, čojk uključi dijagnozu i saznaš.
Doduše, imaš mehaničke kvarove koje dijagnoza ne more detektovat.
Zato se ide majstoru koji ima dobro iskustvo.
Kroz to se ide pajdo samo sluzbenim kolima, uz naredbu sefa da moras proc, znaci opet nista na svoju rukuKrokodil Behko wrote: 30 Oct 2024, 09:46 Jel mi se samo čini, ili ovi Englezi ne znaju da voze?
Valjda kroz vodu ideš polako ko baja, ili po mogućnosti u rikverc?
Smanjis potrosnju goriva al ode na drugu stranu, skuplja pita veg tevsija
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest