pa me onda natjeraš da tugujem pored vode.... mora spast još 1,5 m da bi se moglo zabacivat...
Zašto su te zidine bile zakopane? Niste znali za njih ili su bile zapostavljene?Ostatci Starog Grada. Ovo je iskopano (mada se nazire još zidina) nakon što je Sem krenuo okolo kopati u potrazi za piramidama, da nije on to zapotego vjerovatno bi i dan danas sve bilo zatrpano, kako je bilo vjekovima prije.
Haj im vjeruj, sta to sve moze prodat pod bubrege, to je cudo nevidjeno.mad_max_ba wrote: 22 Apr 2019, 11:14 Moja Visočica, Stari Grad, kažu da je ovde napisana Povelja Kulina Bana, pogled odozdo i momački je uspon gore, puteljak ide kao serpentina jer je prestrmo za direktno uspinjanje..
Ma znalo se oduvijek za ovo, samo što nikada nije bilo ni želje ni volje a i namjera je bila zatiranje postojanja BiH kroz vijekove.Chloe wrote: 22 Apr 2019, 12:31 Maxoo... Voljela bih doći tu ...
.......... Pogled ...
![]()
Zašto su te zidine bile zakopane? Niste znali za njih ili su bile zapostavljene?Ostatci Starog Grada. Ovo je iskopano (mada se nazire još zidina) nakon što je Sem krenuo okolo kopati u potrazi za piramidama, da nije on to zapotego vjerovatno bi i dan danas sve bilo zatrpano, kako je bilo vjekovima prije.![]()
imaju dokumenti koji potvrđuju, a i dan općine Visoko je dan nastanka povelje....Konsultant wrote: 22 Apr 2019, 12:56Haj im vjeruj, sta to sve moze prodat pod bubrege, to je cudo nevidjeno.mad_max_ba wrote: 22 Apr 2019, 11:14 Moja Visočica, Stari Grad, kažu da je ovde napisana Povelja Kulina Bana, pogled odozdo i momački je uspon gore, puteljak ide kao serpentina jer je prestrmo za direktno uspinjanje..
Ala, svašta će insan čuti.mad_max_ba wrote: 22 Apr 2019, 13:08Ma znalo se oduvijek za ovo, samo što nikada nije bilo ni želje ni volje a i namjera je bila zatiranje postojanja BiH kroz vijekove.Chloe wrote: 22 Apr 2019, 12:31 Maxoo... Voljela bih doći tu ...
.......... Pogled ...
![]()
Zašto su te zidine bile zakopane? Niste znali za njih ili su bile zapostavljene?![]()
Ovo je i ok kakve su Mile, srednjovjekovno krunidbeno mjesto bosanskih kraljeva, kroz sred crkve prolazi lokalna cesta....
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests