To si sanjala..
Nisam bio tamo..
Moderator: Krokodil Behko
To si sanjala..
Jedan Post napisao prije godinu i to je bilo to..
hanka baca suplju ko morgen i zanaMuškarci mi masovno prilaze...
A glavno i osnovno je da bazdi na rakiju. Starina trjezna ne smije nista recMaja wrote: 11 Aug 2024, 10:57 Jednom ja nosila kolace covjeku, sijeda glavina, moze mi biti otac dva puta. I on ko nesto, ko nesto bi... Kontam u sebi a mrs mumijo. Drugi put posaljem kolace po tati, kad ide tata nosi mi od njega bombonijeru u obliku srca.
I sta ces ti tome. Neki ce umrijeti uspaljeni, dzaba sto zadnjih 20 godina zivota nece biti sposobni ni za sta. I to nema nikakve kriterije, samo nek je zensko
Maja wrote: 11 Aug 2024, 10:49 Prilaze, sto ne bi prilazili. Kad se stari jarcevi upale... Covjek misli da ih u starosti prestanu zanimati zene al jok...kad vidim kako gledaju za mladim curama a nisu sposobni samostalno ustegnuti gace poslije pisanja...
Drmnes dvi tri rakije i bismilomDuminjo wrote: 11 Aug 2024, 11:01Maja wrote: 11 Aug 2024, 10:49 Prilaze, sto ne bi prilazili. Kad se stari jarcevi upale... Covjek misli da ih u starosti prestanu zanimati zene al jok...kad vidim kako gledaju za mladim curama a nisu sposobni samostalno ustegnuti gace poslije pisanja...![]()
Tim starcina Hanka dodje ko nama malo mladjima Pamela Anderson i Madonna.
Kad udari krv, ne mozes ti to kontrolisat. Moraš pric
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests