Mogu mogu... a ti ces meni spakovati malo paprika sto ti je sad donijela tetka iz pazara

Moderator: VIP
Mogu mogu... a ti ces meni spakovati malo paprika sto ti je sad donijela tetka iz pazara
Ni mene odvesti u Istanbul kad krene nazad
spakovacu ti kantuvrhbosnica wrote: 15 Feb 2020, 21:23Mogu mogu... a ti ces meni spakovati malo paprika sto ti je sad donijela tetka iz pazara![]()
Pa vala kad promislim, tako i jeste najbolje... ti imas tetke tamo, dobijes paprika kad pozelis..a ja? Ja bog zna kad cu opet u sandzakHannibal wrote: 15 Feb 2020, 21:25spakovacu ti kantuvrhbosnica wrote: 15 Feb 2020, 21:23
Mogu mogu... a ti ces meni spakovati malo paprika sto ti je sad donijela tetka iz pazara![]()
![]()
Wrong wrong wrong.prog321 wrote: 16 Feb 2020, 08:50 Moraš biti najbolja u svemu ?
Ili ti je konkurencija veoma slaba ili si mnogo mlada.
A razočarenja i Padovi. To je sve dio života.
Nora Ibsenova wrote: 16 Feb 2020, 11:55 Strah od neuspjeha od mene načini invalida. Totalno nemotivirajući.
Nisam te ni citirao.uvijek_kontra wrote: 16 Feb 2020, 11:27Wrong wrong wrong.prog321 wrote: 16 Feb 2020, 08:50 Moraš biti najbolja u svemu ?
Ili ti je konkurencija veoma slaba ili si mnogo mlada.
A razočarenja i Padovi. To je sve dio života.
Nemoj pokusati ponovo.
I ne hvataj se za rijeci jer je savrseno jasno da sam Slovenka i da mi jezik ne ide i ne mogu uvijek sve napisati kako treba ili mozda ispadne drugacije nego sto sam ja mislila. Ne najbolja u odnosu na druge vec nikad ne bih radila posao gdje ne bi prosperirala i briljirala, nakon nekog vremena.
I nisam mnogo mlada.
A da si citao, vidio bi sta sam napisala o svojim neuspjehima. I nemoj me vise citirat jer me ne poznajes da bi donosio ovakve zakljucke. Svako dobro.![]()
Ja rođen u ratu, ne sjećam ga se, a počesto sanjam rat. Baš neku noć sanjam kako ulazim sa starim na Grbavicu, a tuku nas granate i ostala artiljerija. Njemu ruku odnijelo, a i mene udesilo.Iskra wrote: 16 Feb 2020, 12:04
Pa jel ptsp samo kod osoba koje su bile u rovovima? Nije bolan. Javlja se kod svakog većeg pretrlljenog stresa samo mu je gradacija niža, tj stepem na gradacijskoj skali mnogo manji nego kod ljudi koji su bili izloženi "rovovima".
Users browsing this forum: HAVANA and 4 guests