Da si me citao s razumijvanjem, ne bi lupio takvu glupost.mrki62 wrote: Al nema veze, ono sam ja napisao općenito i ne ciljajući baš na tebe il bilo koga pojedinačno.
To ja onak, usput, osvrnem se na voj način a ipak ti moram odati jedno veliko priznanje; počela si i ti da radiš "protiv" BiH i čitavog jednog naroda , jer se usuđuješ nešto i negativno opisati a prije toga skoro pa i nije bilo moguće .
Izvlacio si iz konteksta, hvatajuci za rijec, a da nisi, znao bi da sam uvijek isticala da za nedjelo treba da odgovara svaki pojedinac, ma kojem etno redu pripadao, pa taman da je i moj rodjeni otac.
Nije ti jasno da Dodikova misija ne radi za dobrobit BiH? To je do tebe, bez pardona.mrki62 wrote: Dalje, ovo tvoje:Meni to malo djeluje čudno, jer pominješ Federaciju BiH a samu BiH kao cjelinu NE, šta to znači, to meni nije jasno.Ali, kad znamo kakve spodobe, mafijasi, muljatori i sebicnjaci sjede na celnim mjestima FBiH, takav poduhvat ravan je utopiji.
Zasto pominjem samo FBiH? Nije li na celnicima vlade FBiH da dignu glas protiv svako malo raspisivanja potjernica casnih branitelja ARBiH?! Ili ocekujes da bi to mogao uciniti Dodik sa predstavnicima vlade manjeg entiteta, sa ministrima postavljenim na funkcije njegovim izborom?
Sada pitanje tebi - Od koga je za ocekivati da digne glas protiv svako malo raspisivanja potjernica za braniteljima RBiH, od strane Srbije?