Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Može li ona Šuška se Šuška
Ili ako nema ta možda ona Kaluđeru?
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Rudolph wrote: 31 Dec 2020, 20:49
Mi cemo se druziti malo i sa zivom muzikom , tu su i divni moji moji forumasi koje ja neobicno volim ,sa kojima sam proveo dugo i dugo vrijeme na ovom mom forumu , kako rece Behko kad sam ga pitao
malo prije Behko sta da kazem ovaj da me posavjetujes sta da kazem publici forumasima (vama) isprica mi 300 dranguljila ja sam od svega sve to zaboravio ,sad bi mu najrdraze dao tastaturu da to sve to najavi ali vi ce teme razumeti i i vi sa druge strane (gosti) sa druge strane ove noci imam prijatelje koje volim pisacu im i vi koji na to drugi nacin slusate i vidite znate da vas volim i ja ne znam sta da vam vise kazem
Rudolph wrote: 31 Dec 2020, 20:49
Mi cemo se druziti malo i sa zivom muzikom , tu su i divni moji moji forumasi koje ja neobicno volim ,sa kojima sam proveo dugo i dugo vrijeme na ovom mom forumu , kako rece Behko kad sam ga pitao
malo prije Behko sta da kazem ovaj da me posavjetujes sta da kazem publici forumasima (vama) isprica mi 300 dranguljila ja sam od svega sve to zaboravio ,sad bi mu najrdraze dao tastaturu da to sve to najavi ali vi ce teme razumeti i i vi sa druge strane (gosti) sa druge strane ove noci imam prijatelje koje volim pisacu im i vi koji na to drugi nacin slusate i vidite znate da vas volim i ja ne znam sta da vam vise kazem
Ko tebe moze ne volit samo mi kazi
Iskren drug i dusa foruma.
I nisam pijana
pa sats e ceka
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.