Najgore je kad je čovjek hladan i kad mu je svejedno
I od toga potiče podosta društvenih problematika...
Moderator: VIP
ako je meni stalo do nekoga, ja mu kupim cokoladu.Nice wrote: 15 Nov 2022, 17:34 Neka i ljutnje, znak da nam je stalo, da marimo
Kontalica mi je trenutno pregorilaDuh wrote: 15 Nov 2022, 17:49ako je meni stalo do nekoga, ja mu kupim cokoladu.Nice wrote: 15 Nov 2022, 17:34 Neka i ljutnje, znak da nam je stalo, da marimo
A kad vidim da je neko ljut, ja ga vidim kako se pati jer je npr dobio upalu slijepog crijeva.
Izvagam jakost njegove ljutnje i vidim slabost njegovih zadnja 2 minuta na planeti.
okrenem se i hvatam zjale.
ne znam sto ih to nervira.
Pa, to daKoteljubi_kadnisamtu wrote: 15 Nov 2022, 17:46 Naravno ali pod uslovaom da imas s kim raspraviti, mozda je Ljuti vec sprasio i ne misli se vracati![]()
Hoces lepezu da raspušeš još malo šire?
razumijem.Nice wrote: 15 Nov 2022, 17:50Kontalica mi je trenutno pregorilaDuh wrote: 15 Nov 2022, 17:49
ako je meni stalo do nekoga, ja mu kupim cokoladu.
A kad vidim da je neko ljut, ja ga vidim kako se pati jer je npr dobio upalu slijepog crijeva.
Izvagam jakost njegove ljutnje i vidim slabost njegovih zadnja 2 minuta na planeti.
okrenem se i hvatam zjale.
ne znam sto ih to nervira.![]()
Ne razumijem
U dzehennemu ce zavrsiti više ljudi zbog vlastitog jezika nego zbog vlastitih nedjelaina wrote: 15 Nov 2022, 17:45Najgore je kad je čovjek hladan i kad mu je svejedno
I od toga potiče podosta društvenih problematika...
Mislio sam da je bolje raditi na razumijevanju. Samim time i na pronalasku uzroka koji je doveo do situacije/problema.
Umjesto da je poljubis, ti kabadahiju glumisChan wrote: 15 Nov 2022, 18:13 Ev ja sam locirao uzrok neki dan. Ujele su me izuzetno ljute paprike uz maslanicu sa kajmakom kojeg je žena napravila, pa sam preĆero sa ljutinom.
Kriva je žena, jer da nije bilo maslanice ja ne bih jeo ljute paprike. Iz huje istu više neće praviti. Problem riješen![]()
Duminjo wrote: 15 Nov 2022, 18:22Umjesto da je poljubis, ti kabadahiju glumisChan wrote: 15 Nov 2022, 18:13 Ev ja sam locirao uzrok neki dan. Ujele su me izuzetno ljute paprike uz maslanicu sa kajmakom kojeg je žena napravila, pa sam preĆero sa ljutinom.
Kriva je žena, jer da nije bilo maslanice ja ne bih jeo ljute paprike. Iz huje istu više neće praviti. Problem riješen![]()
Boga mi ne valja. Trebamo biti pametniji i puno više sabura imati što smo stariji. Kad se samo sjetim svojih roditelja kada su bili u mojim godinama. Ne mogu sebe ni da uporedim sa njima.
Bice to hairli. Samo se nemoj puno zaljubitDunjaa wrote: 15 Nov 2022, 19:21Boga mi ne valja. Trebamo biti pametniji i puno više sabura imati što smo stariji. Kad se samo sjetim svojih roditelja kada su bili u mojim godinama. Ne mogu sebe ni da uporedim sa njima.
Ne znam jesam li dobro shvatila temu![]()
Duminjo wrote: 15 Nov 2022, 19:24Bice to hairli. Samo se nemoj puno zaljubitDunjaa wrote: 15 Nov 2022, 19:21
Boga mi ne valja. Trebamo biti pametniji i puno više sabura imati što smo stariji. Kad se samo sjetim svojih roditelja kada su bili u mojim godinama. Ne mogu sebe ni da uporedim sa njima.
Ne znam jesam li dobro shvatila temu![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest